• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fikrinize ihtiyacım var

donalds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
43
3
86
38
kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim düğünüm eylülde aslında çoğu işimizi hallettik,düğün salonu tutuldu beyaz eşya mobilya herşey alındı birtek halı perde ve gelinlik kaldı..aslında gelinlik konusunda çok kararsızım,straplez gelinlik giymek istemiyorum sadelikten yanayım ama internetteki moda evlerinin sitelerine baktıkça içim kararıyor,çünkü hiç tarzım olmayan gelinlikler var..şimdiden diktirsemmi yoksa biraz daha beklesemmi bilemedim sizlerinde fikrini almak istedim...

ben de straplez gelinlik sevmeyen biri olarak fikrimi söyleyeyim. pronoviasın modelleri hoşuma gidiyor mesela... çok şık kollu gelinlik modelleri var.. fiyat olarak uçuk tabi ki ama fikir açısından belki yardımcı olur. bir de pronovias ın modellerini diken modaevleri varmış duyduguma göre, nerede bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sanırım :) şimdiden mutluluklar :)

kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim düğünüm eylülde aslında çoğu işimizi hallettik,düğün salonu tutuldu beyaz eşya mobilya herşey alındı birtek halı perde ve gelinlik kaldı..aslında gelinlik konusunda çok kararsızım,straplez gelinlik giymek istemiyorum sadelikten yanayım ama internetteki moda evlerinin sitelerine baktıkça içim kararıyor,çünkü hiç tarzım olmayan gelinlikler var..şimdiden diktirsemmi yoksa biraz daha beklesemmi bilemedim sizlerinde fikrini almak istedim...

canım ben diktiriyorum. 2000 T ye anaştım Pronovias, Vera Wang, Rosa Cara, San Patrick hepsine hakim ve çok güze fikirler veriyor. Diktirirken, beğenmediğin veya eklemek istediğin detayarı görebiiyorsun :D

Kilo alıp verme sorununuz yoksa sezon çok yoğunlaşmadan, yani şimdiden diktirin derim ben. Hem maliyeti daha uygun olur, hem de daha çok vakit ayrılabilir. Ayrıca strales seçmemeniz çok yerinde bence, çünkü straples gelinlikler biraz basit duruyor. Gelinlik için biraz fazla cesur oluyor. Çok hoş kollu modeller bulabilirsiniz arkadaşın da dediği gibi pronovias, san patrick, manuel mota modellerinden. Şimdiden hayırlı olsun.

bencede kilo sorunun yoksa şimdi diktirsen daha uygun fiyatlı olur.. ama kilo falan alabilirim diyorsan hiç başlama mesela ben normalde kilo alabilen biri değilim ama düğünden önce kilom rekor yaptı 5-6 kilo aldım o kadar zor sığdımki gelinliğin içine çok stres yapmıştım ya bide stres yaptıkça insanın yiyesi geliyor.. :1:

bide çok ama çok iyi araştır işçiliğine kumaşının kalitesine herşeyine çok dikkat et ve yanında mutlaka bir büyüğün olsun.. pazarlığıda erkekler daha güzel yapıyor.. sık sıkta provan olmasada sen git gelinliğine bi bak kontrol et... beniim sonradan çok sorun çıkmıştı.. içime sinmedi dikilen gelinlik.. bazı gelinlikçiler insanı çok hayal kırıklığına uğratabiliyor.. şimdiki aklım olsa hazır dikilmiş alırdım.

şimdiden kolay gelsinnn... :71:

Son düzenleme:
Valla kızlar bir kaç gündür Kızılaydaki gelinlikçilere soruyorum herkes dikimden yana,hazır gelinliği pek fazla öneren yok,ama neresi iyi dikiyor onu bilemiyorum tabi,eğer ankarada olanınız varsa bu konudada yardımcı olabilirmi? çünkü balo için elbise diktirmiştim geçen sene dikişleri o kadar berbattıki balo günü zoraki giydim bile diyebilirim,gelinliğiminde öle olmasını istemiyorum..

benimde aynı sorunum düğünüme 2 ay kaldı ve gelinliğim yok iki yere diktirmek için kaparo verdim ama ikisindende vazgeçtim ne yapacağımı bilmiuorum

Back