Es_te_tik Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2016 555 260 33 37 20 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Es_te_tik #21 NMB24 .!.: hatta yerin varsa ortaya ne deniyor bilmiyorum ama ocagi ortaya al bar gibi sabah kahvalti yaparken cok pratik olur Genişletmek için tıkla... Çok büyük değil aslında ama balkon kırılıp içeri katılmış olaydı oldukça geniş bi alana sahip olabilirdim aslında apartmanın yıkılacak olmuş olması istediklerimin dışına itiyor malesef
NMB24 .!.: hatta yerin varsa ortaya ne deniyor bilmiyorum ama ocagi ortaya al bar gibi sabah kahvalti yaparken cok pratik olur Genişletmek için tıkla... Çok büyük değil aslında ama balkon kırılıp içeri katılmış olaydı oldukça geniş bi alana sahip olabilirdim aslında apartmanın yıkılacak olmuş olması istediklerimin dışına itiyor malesef
Kirmiziatkilikiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2010 2.802 8.292 158 20 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Es_te_tik #22 Ben siyah olani begendim. Beyaz olan bence cok siradan, ahsap gibi olansa biraz tv unitesi gibi duruyor.
Ben siyah olani begendim. Beyaz olan bence cok siradan, ahsap gibi olansa biraz tv unitesi gibi duruyor.