Fikrinize ihtiyacım var

Es_te_tik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
555
260
33
37
Kızlar mutfağı yaptırmayı düşünüyoeum sizin fikirlerinize ihtiyacım var sizce hangisini seçmeliyim? Bu tarz mutfak kullananlar memnunlar mı? Yorumlarınız benim için önemli

Eklentiler

• IMG_6796.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_6798.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_6821.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_6828.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 147
Siyah olan mutfağım vardı. Çok kullanışlı ayrıca fazla eşyalı insan için çok iyi oluyor.

Teşekkür edwrim cvp için aslında bende en çok onu beğendim ama eşim beyaz olan daha iyi diyor kafam karıştı

Kızlar mutfağı yaptırmayı düşünüyoeum sizin fikirlerinize ihtiyacım var sizce hangisini seçmeliyim? Bu tarz mutfak kullananlar memnunlar mı? Yorumlarınız benim için önemli
4.resminde ki mobilyayı beğendim ben temizliği daha kolay olur gibime geldi hem rengi koyu olduğu için daha şık durmuş gibi oysa koyu renkleri pek sevmezdim :)

Bence beyaz olanı seçmeyin. Alt dolaplarla üstlerin rengi farklı olunca daha hoş duruyor. Diğer iki mutfak daha güzel gözüküyor

4.resminde ki mobilyayı beğendim ben temizliği daha kolay olur gibime geldi hem rengi koyu olduğu için daha şık durmuş gibi oysa koyu renkleri pek sevmezdim :)
Yorumların sonucunda karar vereceğim sanırım Beya olanı eşim çok beğendi kahve olanı ben siyahlı olanıda kayınvalidem gerçi üçüde güzel ama karar veremedim bi türlü

muslugun ici genis ve derin olsun ben alirken düsünemedim. her yer islaniyor kurulamaktan bi hal oldum. su izi birakmayan musluk ici secin. tezgah ve duvar ayni tahtadan olsun. fayans güzel degil bence. firinin göz hizasinda olsun daha kullanilsli. cekmeceli tencere dolabi yaptir tencere koy al daha kolay. o en alt kismi varya yere temas eden bende orda gizli cekmeceler var cok kullanisli. makarna konserve gibi saklamaya mükemmel. ocagin etrafi bos olsun musluk filan koydurma dograyip direk pisirmek icin. acik renk kullan kir cok belli etmez. benim o tutup cektigin seyler varya kapaklari acip kapatmal icin onlar böyle gizli ondan toz tutmaz kolay kolay kir belli etmez. bide mat alma cok iz yapar silmesi de sinir benim parlak beyaz bi kere siliyorsun saniyede cikiyor. o bardak koyulan yer varya yukarda onun alt kismina isik taktir cok kullanisli hele aksamlar o olmadan bise dogruyamiyorum.

Yorumların sonucunda karar vereceğim sanırım Beya olanı eşim çok beğendi kahve olanı ben siyahlı olanıda kayınvalidem gerçi üçüde güzel ama karar veremedim bi türlü

Bana da kahve olan daha güzel geldi. Koyu olan da güzel ama bembeyaz olanı sevemedim.

Beyazı severim ama dolap çok beyaz :) lekeleri çabuk gösterir gibime geliyor.

Resim rica etsem atabilirmisiniz?

hatta yerin varsa ortaya ne deniyor bilmiyorum ama ocagi ortaya al bar gibi sabah kahvalti yaparken cok pratik olur

Lake beyaz pürüssüz olduğu için temizlemek çok kolay. Yine pürüssüz olduğu için folyo ile kaplandığında sonuç mükemmel oluyor. Benim mutfağım lake beyaz özellikle böyle seçtim çünkü değişikliği ve evle uğraşmayı seven bir insanım. Folyo ile sırasıyla önce lake mürdüm rengi, sonra lake bordo, sonra ceviz rengi folyo ile kapladım alt kapakları harika oldular. Şu an ise yine beyaz kullanıyorum çünkü mutfağım pek büyük sayılmaz, beyaz renk ferah görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…