• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu fikrinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

srf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
100
0
116
Ankara
şu an inşaatı devam eden ama örnek dairesi hazır olan evimiz yapılıyo sizce mutfağın rengi nasıl değiştirme şansımız var birde ankastre ürünleri krem istiyorum nasıl dururr acaba çünkü siyah tozu çok çeker ki ocağın karşısı tamamen açılabilen cam resimleri pcden çektim yükledim biraz kötü oldu ama renk belli

$2013-02-28 07.51.22.webp
$2013-02-28 08.00.46.webp

Son düzenleme:
Dolap renklerini bordo gibi görüyorum, benim hoşuma gitti. Fırın ve davlumbaz inox gibi geldi bana, doğru mu? Eğer inox ise ise kullanımı beyaz renkten daha zor değil bana kalırsa. Özel parlatıcılarını da kullanma ihtiyacı hiç hissetmedim. Ocak ve tezgah alnı siyah galiba. İnox ocak olabilir bana kalırsa, tezgah beyaz olduğu için, ocağın da beyaz olmasından daha şık durur bence. Tezgah alnı da tezgah ile aynı taştan olabilirse bence öyle tercih edin, alt dolaplar ve tezgaha konabilecek renkli birkaç aksesuarla yeterli renklilik sağlanır kanımca.

ankstre ürünler ınox değil ocak cam ama tüplü ocak anlatabildim mi bilmiyorum renk de cappucino rengiymiş evet o aradaki siyah da içime sinmedi

ankstre ürünler ınox değil ocak cam ama tüplü ocak anlatabildim mi bilmiyorum renk de cappucino rengiymiş evet o aradaki siyah da içime sinmedi

Renk cappucino ise krem iyi gider. Ama ocak yatay bir düzeyde olduğu için, siyah bile olsa, onun temizliğinden çok o aradaki siyah dert olabilir başınıza. O siyah tezgahalnı yerine başka ne kullanılabilir onu da bir araştırın bence.

beyazın şıklığı derim bende beyaz ankastre kullanıyorum memnunum buda önerdiğim foto
$23594_112800548754525_100000-80-5804.webp

bence mutfak dolaplarının rengi çok güzel bende geçen sene mutfak yaptırırken çok bu renk ile arasında kalmıştım sonra bordo beyaz yaptırmıştım. bence buda çok hoşş

Back
X