• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var kızlaarr

vuslata hasretim

En güzel dua "M"
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
282
402
103
kızlar akıl verin nolur karacanın bu yemek takımını beğendim internet mağazasında 1350 tl fiyatı. sizce çok mu alınır mı değer mi? bu arada yemek takımını mağazada elime alıp inceledim fotoğraftakinden çok çok güzel duruyor. görünen desenleri kabartma şeklinde tabağa işlemişler. yani internette şu fotoğraftan görsem beğenmezdim iyi ki canlısını görmüşüm Hoppa
153.01.02.1148-12025-fine-bone-84-parca-800x800.jpg

kızlar akıl verin nolur karacanın bu yemek takımını beğendim internet mağazasında 1350 tl fiyatı. sizce çok mu alınır mı değer mi? bu arada yemek takımını mağazada elime alıp inceledim fotoğraftakinden çok çok güzel duruyor. görünen desenleri kabartma şeklinde tabağa işlemişler. yani internette şu fotoğraftan görsem beğenmezdim iyi ki canlısını görmüşüm Hoppa
Eki Görüntüle 1725067
beğendiysen al cnm br dha hayata gelmeyeceksin sonuçta ;)

Begendiysen al canim o fiyat araligi norml bu takimlar icin, kabartmalari silinmesin dayanklimi? Bide nacizane ben yuvarlak seviyorum kareler pek benlik degil :)
Birde karacanin celiklerini tavsiye etmiyolar hic, yani bunu alirsan ekstra para verip ckb alicaksin, buda arti 1000 tl demek. Istersen baska markalara, hediyelilere falanda bak

Eki Görüntüle 1725067
Model çok hoş. Benimde yemek takımım karaca. Sadece yemek takımı için bu fiyat bence normal. Benimkide 1500tl civarı. Çeyiz setiyle daha uyguna geldi tabii ama değer bence sade ve şık buna uygun bardak kadeh çatal bıçak takımı buldun mu süper olur

yorum yapan arkadaşlarım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
R RoseAnge aslında ben de karacadan bişey almayı düşünmüyodum ama mağazaya girdiğimde bu tabak modelini çok beğendim. bernardoda daga güzel modeller de var ama bi tabağa da 2500 tl veremem :KK43:

Begendiysen al canim o fiyat araligi norml bu takimlar icin, kabartmalari silinmesin dayanklimi? Bide nacizane ben yuvarlak seviyorum kareler pek benlik degil :)
Birde karacanin celiklerini tavsiye etmiyolar hic, yani bunu alirsan ekstra para verip ckb alicaksin, buda arti 1000 tl demek. Istersen baska markalara, hediyelilere falanda bak
yakından inceledim dayanıklı duruyordu. aslında ben de yuvarlak alacaktım ama kareler daha hoş gelmeye başladı gözüme. karacadan çelik namına bişey almicam zaten normalde de büütün parçalarımı ayrı ayrı almayı düşünüyorum set fiyatlarını çok aşmıyorum hesap yaptığımda. teşekkür ederim verdiğin fikirler için canım :)

Back