Test yapın varsa çıkarEn son adettim 16 aralık 31 aralık yumurtlama günümdü ilişkiye girdik iki gün öncesi ve iki gün sonrasi en son ilişkimiz 12 ocak 13 ocak da evde idrar testi yaptım hayali çizgi vardı kan testi yaptım negatif tı akşamına hafif pembemsi kanamam vardı ikinci gün daha yoğundu üçüncü gün ise kahverengi idi sonra bitti bu ayın 12 regl olmam lazım ama 2 gündür olmuyorum hafif karın ağrısı belde ağrı var ne yapmam gerekiyo bu arda 10 ekimde de düşük yapmıştım 6+2 hevelenmek istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorum yardım edin lütfen
Yapmaktan korkuyorum ya yoksa normal mi gecikmesi regl in hiç olmamış tıTest yapın varsa çıkar
Yarın yapmak istiyorum aslında ilk idrar la inşallah vardırCanım ben dayanamaz yapardım test
Aslında bende dayanamam ama negatif görmek ten korkuyomYarın yapmak istiyorum aslında ilk idrar la inşallah vardır
Teşekkürler yarın yapıcam sağolun ailemden çok uzağım onları da ümitlendirmek istemiyorum Google de pek bişe demiyo bu konu hakkında yorumlarınız benim için çok değerli tekrardan sağolunİlk idrarla yap sabah çizgi belirlesirse bidaha kan ver ozmn herşey netleşir var Yok
Hafif silik varsa bence hamilesiniz 12 gün geçmiş belli olur bugün yarın test yapsanız belirti var mı şuanAslında bende dayanamam ama negatif görmek ten korkuyom
Beyaz akıntı hafif karın ağrısı bel ağrım var başka bişe yok şuanlıkHafif silik varsa bence hamilesiniz 12 gün geçmiş belli olur bugün yarın test yapsanız belirti var mı şuan
Bazı zamanlar gecike biliyor benim 2 ay önce 1 ay gecikmeyle oldu bu dönemde de 2 kez 1 hafta arayla geldi hormonlarla alakalı ola biliyor varsa zaten geciktiğin için çıkar testde en azından stres yapmazsınYapmaktan korkuyorum ya yoksa normal mi gecikmesi regl in hiç olmamış tı
Bende de akıntı var umarım bu ay hamişş oluruz inşallahBeyaz akıntı hafif karın ağrısı bel ağrım var başka bişe yok şuanlık
Hadi inşallah haber bekliyorum senden deBende de akıntı var umarım bu ay hamişş oluruz inşallah
Hayırlısı olsun teşekkürler yorum içinBazı zamanlar gecike biliyor benim 2 ay önce 1 ay gecikmeyle oldu bu dönemde de 2 kez 1 hafta arayla geldi hormonlarla alakalı ola biliyor varsa zaten geciktiğin için çıkar testde en azından
İnşallah rabbim bu kandilin hürmetine bizlere anne olmayı nasip etsin tüm isteyen herkese inşallahHadi inşallah haber bekliyorum senden de
Aminnn inşallah Rabbim nasip etsin isteyen herkese versinİnşallah rabbim bu kandilin hürmetine bizlere anne olmayı nasip etsin tüm isteyen herkese inşallah
Rica ederim rabbim inşallah en kısa zamanda kalbinden ne geçiyorsa onu gerçekleştirsin mübarek aylarının içinde bizlere de hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin aminHayırlısı olsun teşekkürler yorum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?