Doğuma Hazırlık Fikrinize çok ihtiyacım var.. Bebek odası ve İnternet den alışveriş?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

chemengg41

mevsume.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
312
2
116
İstanbul
Merhabalar kızlar..

Benim İnşaAllah kızım olacak. Bebek odası almayı düşünüyorum herşeyi dahil.

Fakat oturduğumuz yer küçük bir yer olduğu için mecburen netden almak zorundayım..

bebefix.com
bebekodamiz.com
ve
cevikbebe.com.tr

Siteleri hakkındaki fikirleirnizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sizce bu sitelerden alışveriş yapmalımıyım..?

Hangisi daha güvenilirdir..?

Kafam çok karışık.. :44:
Lütfen bana yardım edin.. Son haftalara kalmadan odasını alayım artık çocuğumun.. :18:

Merhabalar kızlar..

Benim İnşaAllah kızım olacak. Bebek odası almayı düşünüyorum herşeyi dahil.

Fakat oturduğumuz yer küçük bir yer olduğu için mecburen netden almak zorundayım..

bebefix.com
bebekodamiz.com
ve
cevikbebe.com.tr

Siteleri hakkındaki fikirleirnizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Sizce bu sitelerden alışveriş yapmalımıyım..?

Hangisi daha güvenilirdir..?

Kafam çok karışık.. :44:
Lütfen bana yardım edin.. Son haftalara kalmadan odasını alayım artık çocuğumun.. :18:

Ben alışverişimi Jane|Rmer|Funnababy|Avent|Kraft|Graco|Chicco|Weweel|Pierre Cardin|Casaul|Kanz|Bebek rnleri dan yaptım..Çok memnun kaldım..Hatta yanlış para havalesi yapmıştım,hemen arayıp paramı iade ettiler..Hediye bile aldım yakınlarıma..Fakat bu söylediğiniz siteleri bilmiyorum..Bebek odalarının hangisi size uygun önce araştırın; sonra bir arayın isterseniz site iletişim telefonunu..Çok yardımcı olmadım sanırım..

bebefix.com deen bende çok beğeniyorum sanırım ordan alcam
büyüyen beşiğimi

Ben alışverişimi Jane|Rmer|Funnababy|Avent|Kraft|Graco|Chicco|Weweel|Pierre Cardin|Casaul|Kanz|Bebek rnleri dan yaptım..Çok memnun kaldım..Hatta yanlış para havalesi yapmıştım,hemen arayıp paramı iade ettiler..Hediye bile aldım yakınlarıma..Fakat bu söylediğiniz siteleri bilmiyorum..Bebek odalarının hangisi size uygun önce araştırın; sonra bir arayın isterseniz site iletişim telefonunu..Çok yardımcı olmadım sanırım..

Sağol canım yinede dediğin siteyi de ben bi inceliyim.. Telefona da güvenilmiyor ki malı satana kadar herşeye tamam diyorlar... İnşaAllah bir çözüm bulurum..

bebefix.com deen bende çok beğeniyorum sanırım ordan alcam
büyüyen beşiğimi

Sen araştırdın mı canım kesin ordan mı alacaksın yani..?

araştırdım inan bana bellonada istkbalde 700 800 tl olan beşikler 400 450 tl
hemde aynı model ben dışarı mağazalarını da gezdim
netten elimle görmediğim için ama gerçekten aynı
Ermoda Sedef 60*120 Uzayan Beşik-Mushroom (Yükseltici Hediye..!) | | Bebefix.com
Belis 70*180 al.Masal Byyen Asansrl Beik (TR 803AM) (Yatak Hediye..!) | | Bebefix.com
ilk bunu beğendik ve gözümüz heryerde bunu aradı çok güzel heryerdede bu model var
Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com :)

araştırdım inan bana bellonada istkbalde 700 800 tl olan beşikler 400 450 tl
hemde aynı model ben dışarı mağazalarını da gezdim
netten elimle görmediğim için ama gerçekten aynı
Ermoda Sedef 60*120 Uzayan Beşik-Mushroom (Yükseltici Hediye..!) | | Bebefix.com
Belis 70*180 al.Masal Byyen Asansrl Beik (TR 803AM) (Yatak Hediye..!) | | Bebefix.com
ilk bunu beğendik ve gözümüz heryerde bunu aradı çok güzel heryerdede bu model var
Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com :)

İnşaAllah seninde gönlüne göre olur canım.. Ama benim kafamı şu karıştırıyor ucuz satıyorlar gerçekten birde hediyeleri falan var bir sürü bende belis in doğa bebek odasını almayı düşünüyorum.. Güvenilir bir sitemidir işte asıl mesele bu şikayet varda şikayetler okudum bebefixle ilgili malı göndermiyorlarmış eksik gönderiyorlarmış falan.. Ondan çekiniyorum..

İnşaAllah seninde gönlüne göre olur canım.. Ama benim kafamı şu karıştırıyor ucuz satıyorlar gerçekten birde hediyeleri falan var bir sürü bende belis in doğa bebek odasını almayı düşünüyorum.. Güvenilir bir sitemidir işte asıl mesele bu şikayet varda şikayetler okudum bebefixle ilgili malı göndermiyorlarmış eksik gönderiyorlarmış falan.. Ondan çekiniyorum..

rabbim seninde gönlüne göre versin canım.
bak şöyle söyleyim yemin ederim doğru anlatıyorum
14 ünde ak akçe diye bi siteden tost makinası siparişi verdim arzumun Allah ımmmm alttaki yorumları bir oku neler neler
yo eksik gnderiyorlar yok şöyle böyle yeminle 20 yorumdan 2 tanesi iyiydi 2 bile yoktur
ama sipariş verdim eksiksiz salı geldi :) hafta sonu olduğu için pazartesi verdiler salı geldi hemde saati saatine
eksikte yoktu mal değişikte değildi oysaki orda stokta olmayana başka ürün veriyrolar yazmışlardı
malı alıp memnun olanlar oraya yazmıyor aldık felan eksik olanlar yazıyor
bende yazdım geldi makinam çok memnunum ama ondan öncede yazmıştım buraya yazmışklar bakalım ben de sipariş veridm inş gelir diye :)
bizim burda belisin mağazası var gittim katolog verdi sabahtı
netten bakın dedi bi baktım fiyatlar gözüm açıld :D eee gerek yok bence hem ürün iadeside yapıyorlar

rabbim seninde gönlüne göre versin canım.
bak şöyle söyleyim yemin ederim doğru anlatıyorum
14 ünde ak akçe diye bi siteden tost makinası siparişi verdim arzumun Allah ımmmm alttaki yorumları bir oku neler neler
yo eksik gnderiyorlar yok şöyle böyle yeminle 20 yorumdan 2 tanesi iyiydi 2 bile yoktur
ama sipariş verdim eksiksiz salı geldi :) hafta sonu olduğu için pazartesi verdiler salı geldi hemde saati saatine
eksikte yoktu mal değişikte değildi oysaki orda stokta olmayana başka ürün veriyrolar yazmışlardı
malı alıp memnun olanlar oraya yazmıyor aldık felan eksik olanlar yazıyor
bende yazdım geldi makinam çok memnunum ama ondan öncede yazmıştım buraya yazmışklar bakalım ben de sipariş veridm inş gelir diye :)
bizim burda belisin mağazası var gittim katolog verdi sabahtı
netten bakın dedi bi baktım fiyatlar gözüm açıld :D eee gerek yok bence hem ürün iadeside yapıyorlar

Doğru gerçi canım ya haklısın yani memnun kalan kimse memnun kaldık diye yazmıyor.. Bide herhalde bu bebefixden alışveriş yapan çok muş diğer sitelere göre ondanda şikayet çok olabilir yani.. Diğer sitelerle ilgili şikayetvar da hiç şikayet yoktu ama ordan da fazla kişi alışveriş yapmıyor olduğundan şikayet yazanda olmamış olabilir dimi.. Çok güvenilir olup olmadıklarını kanıtlamaz yani bu..

Bu haftada iyibi düşüneyimde artık siparişimi vereyim..

Sağol canım bu arada..:71:

Doğru gerçi canım ya haklısın yani memnun kalan kimse memnun kaldık diye yazmıyor.. Bide herhalde bu bebefixden alışveriş yapan çok muş diğer sitelere göre ondanda şikayet çok olabilir yani.. Diğer sitelerle ilgili şikayetvar da hiç şikayet yoktu ama ordan da fazla kişi alışveriş yapmıyor olduğundan şikayet yazanda olmamış olabilir dimi.. Çok güvenilir olup olmadıklarını kanıtlamaz yani bu..

rica ederim canım :16:
ben diğer sitelere de baktım pahalı , kayseriliyim ben kayseride annemelr orada doğum yapcam
e orasını daha iyi biliyorum şuan istanbuldayım annemgil gezecekelr fiyatlara felan modellere bakcaklar
ama eşimle bende tutturduk bu model diye burdan alırım muhtemelen
hayırlı günler Allah a emanet ol :49:

Ben katılmıyorum,şikayet olabilir ancak şikayetin içeriği önemli bence..Örneğin ben akakçe gibi yerlerden alışveriş yapamam..Ne olduğu belli değil..Bebefix için birşey diyemem, bakacağım siteye..Ama söylediğim sitenin mağazasından da alışveriş yaptım..Çok beğendim çocukları..Çok zor karar veririm ben; 2 saat 5 kere gittim en az..:)Bir araba alacaktım akrabama hediye..Hediye almak çok zor..Çok uğraştılar gık demediler..Biraz huysuzum bu konularda..Hem mağazaları hem sitelerinden memnun kaldım bahsettiğim bebek house 'dan..Ama bu kadar zorlamasam onları burada hemen iyi konuşamam..:)
Tabii sanmam söylediğiniz sitede çok hata yapsın..Denemek lazım..

bende araştırıyorum. netten alışveriş yapmaya alışkınım ama genelde elektronik ürünler aldım bu ilk olucak eğer alırsam. bebefix de satılan ürünlerden ermoda marka olanların kendi siteside var. fabrikadan satış yapıyorlar. ben ürünün kalitesini netten anlıyamıycam için tereddütlüyüm. istanbuldayım fabrika ankara. alıp kullanan var mı diye bende yorumları okuyorum...

nerden alacaksanız alın bi an önce de yerleştirmek için bekleyeceksiniz daha , benim 24 haftalıkken modokoda beğendik sipariş ettik 28 haftalıkken oda geldi 4 hafta tamamen pencere 24 saat açıktı ayrıca arada evdeki tüm pencereleri de açıp ceyran yapmasını sağladım 4-5 kez iç- dış silindi, boya kokusundan nefret ettim, kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim hala günde 1-2 saat havalandırmayı ihmal etmiyorum, bebeğimin kıyafetlerine değmeyecek şekilde çekmecelere dolaplarına birer kalıp doğal sabunlardan koydum boya kokusundan iyidir diye, artık kokmuyor.. çilekten alabilirsiniz internetten siparişle çalışıyorlar mı bilmiyorum ama mağazalarına telefon da edin, onlar boya kokmuyormuş.. ya da masif ahşap ikeanın ürünleri var boyasız o tarz bişey olabilir..

nerden alacaksanız alın bi an önce de yerleştirmek için bekleyeceksiniz daha , benim 24 haftalıkken modokoda beğendik sipariş ettik 28 haftalıkken oda geldi 4 hafta tamamen pencere 24 saat açıktı ayrıca arada evdeki tüm pencereleri de açıp ceyran yapmasını sağladım 4-5 kez iç- dış silindi, boya kokusundan nefret ettim, kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim hala günde 1-2 saat havalandırmayı ihmal etmiyorum, bebeğimin kıyafetlerine değmeyecek şekilde çekmecelere dolaplarına birer kalıp doğal sabunlardan koydum boya kokusundan iyidir diye, artık kokmuyor.. çilekten alabilirsiniz internetten siparişle çalışıyorlar mı bilmiyorum ama mağazalarına telefon da edin, onlar boya kokmuyormuş.. ya da masif ahşap ikeanın ürünleri var boyasız o tarz bişey olabilir..
bu konuya değindiğin için teşekkürler. üstüne resim koydurtulabildiği için eşim bebek doğsun resmini çekip gönderelim demişti. çilek için söylediklerin doğru mağazada birebir gördüm ama fiyatları 2 katı nerdeyse bahsettiğimiz ürünle. kendi açımdan bebeğimi en azından 1 yaşına kadar odasında yatırmayı düşünmediğimden çok önemli olmuycak ama o yatakta yatırmayı düşünenler biraz daha masraf yapıp çilekten alabilirler gerçekten ürünleri güzel ve sağlıklı.

çilek ürünleri daha ucuzdu benim aldıklarımdan, ben suntalem olduğu için bir de dışlarındaki süsler çıkartma gibi olduğu için almak istemedim ama boşverin süsü püsü, sağlıklı olanı alın ya da çok erken alıp 2 ay havalandırın.

yazdığınız markanın ürünlerini ne kadar iyi bilemiyorum ama ben oğluma doğmadan çil-k mobilyanın çocuk odasından almıştım ve çok kullanışlı
2.ye hamileyim 2.odamızıda büyük ihtimalle ordan alırız

Back
X