• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikriniz varsa lütfen aydınlatın beni de

nurr1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
3
0
1
28
arkadaşlar eşimle adet günüm bittikten sonra korunmasız beraber olduk. 3-4 sefer de içime boşaldı. Adet zamanıma bi kaç gün kala kahverengimsi günlük ped kadar bi akıntı gibi bişey oldu. Tabi bu süre zarfında sigara alkol de kullandım. Akıntı bi saat kadar falan sürdü. Sonra kesildi. Ertesi günde adet kanaması gibi bi kanamam oldu. Hamile olma ihtimalim nedir. Çok istiyorum yardımcı olun lütfen.

Adet kanaması derken? Kırmızı ve yogunmu?

Adetine kaç gün var canım erken gebelik testi alıp yapabilirsin eğer adet olmana 5-6 gün varsa bile sonuç verebiliyor dene istersen benimde adet günümde ve ertesi gün lekelenme şeklinde gelmişti yerleşme kanamasıymış meğer inşallah seninde öyledir güzel hayırlı sonuçlarını alırız canım:KK39:

Bir çok kadın regl biter bitmez ilişki sonrası hamile kalıyor. Erken yumurtlama ile.
Kahverengi akıntıda yerlesme kanı olabiliyor.
Yani hamile olma ihtimaliniz olabilir..
Adetinize kaç gün kaldı?

Şuanda adet kanaması gibi kanamam var ama emin olamıyorum. Yani kafamı karıştıran olay öncesinde kahverengi akıntı olup ertesi gününde adet olabilir mi mümkün mü böyle bişey

Evet benim adetim hep öyle basliyo ilk önce kahve akinti sonra kan.bence normal adet oluyosunuz.

arkadaşlar eşimle adet günüm bittikten sonra korunmasız beraber olduk. 3-4 sefer de içime boşaldı. Adet zamanıma bi kaç gün kala kahverengimsi günlük ped kadar bi akıntı gibi bişey oldu. Tabi bu süre zarfında sigara alkol de kullandım. Akıntı bi saat kadar falan sürdü. Sonra kesildi. Ertesi günde adet kanaması gibi bi kanamam oldu. Hamile olma ihtimalim nedir. Çok istiyorum yardımcı olun lütfen.
Ya sen gebelik düşünüp alkol mu aliyorsun birde?? şoktayim şu an.

Back