hayatım bendeki kahwe rengi lekenme değilcanım kahverengi lekelenmeler ilk başta nerdeyse heepimizde oldu tutunma kanamasıda olabilir umutlandırmak sitemem ama bence en kısa zamanda test yaptır en azından varmı yokmu diye düşünüp kendi kendine daha çok zarar verirsin canım
anladım canım inşallah hamilesindir ama kafana takmamaya çalışsen bakma o testlere ya ben üç tane yaptım onlardan hepside negatif ama 22. haftadayız şimdi sen yarın bi git kan testi yaptırda yaz bakalım
sağol canım iyi dilekerin için.inşallah hayrlı sonuçlarını bekliyoruz bizde Rabbim sanada minik bir melek hediye etmiştir inşallah
sağol canım Allah razı olsun bu arada kendini fazla yormasaydın eğer düşük tehliken varsa uzanıp dinlenirsen doktorda ilaç verir düzelirsin.yarın sabahtan yaptır bizde merak ediyoruz çünkü canım
canım ben çıkıyorum sana iyi geceler test sonucunu alınca bana özel mesaj atarmısın konuyu bulmak zor oluyor bazen
doktordan şimdi geldim vajinal muayne yaptı bebek yok dedi her şey normal dedihormonsalmış bu adet olayım :çok üzgünüm: bebişim yine tutunmamış bana :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Üzülme canım benim. Bi dahaki ay inşallah olur.. Allah gönlüne göre versin. Görüşürüz.