Belki 1 ay sonra görüşmüyor olacaksınız adamla. En baştan evliliği tartışmanın çok mantıksız olduğunu düşünüyorum.Düşüncelerinizi merak ediyorum. Ben biriyle konuşuyorum tanıma aşamasındayız. Biriyle zaten direkt evlilik olmaz ama ben diyorum ki gerçekten o kişiyi bulursam evlilik düşünüyorum. Eğer evliliğe yönelik ya da ilerisine yönelik pürüz görürsem bu yaştan sonra vakit kaybetmem dedim.
O ise ilişkinin başında ya da flört sürecinde düşünüyorum diyemem dedi. Ya da senin öyle bir planın varsa soğutuyosun beni dedi. İlişkinin gidişatı bunu belirler diyor.
Kızlar sizce başta bu tarz şeyler konuşulmalı mı. Ben lisede değilim sonuçta olursa ciddi olsun istiyorum. Ben ona da dedim düşünüyorum dedin diye evlenecek değiliz ,hayat ne gösterirse diyorum
Yani düşünmüyorum diyen öylesine mi takılmalık arıyor yoksa benim evlilik odaklı ilişkiye başlamam mı yanlış.
Yaşlar kaç?Düşüncelerinizi merak ediyorum. Ben biriyle konuşuyorum tanıma aşamasındayız. Biriyle zaten direkt evlilik olmaz ama ben diyorum ki gerçekten o kişiyi bulursam evlilik düşünüyorum. Eğer evliliğe yönelik ya da ilerisine yönelik pürüz görürsem bu yaştan sonra vakit kaybetmem dedim.
O ise ilişkinin başında ya da flört sürecinde düşünüyorum diyemem dedi. Ya da senin öyle bir planın varsa soğutuyosun beni dedi. İlişkinin gidişatı bunu belirler diyor.
Kızlar sizce başta bu tarz şeyler konuşulmalı mı. Ben lisede değilim sonuçta olursa ciddi olsun istiyorum. Ben ona da dedim düşünüyorum dedin diye evlenecek değiliz ,hayat ne gösterirse diyorum
Yani düşünmüyorum diyen öylesine mi takılmalık arıyor yoksa benim evlilik odaklı ilişkiye başlamam mı yanlış.
Yani ikinizin dediğinde doğru aslında. Siz evlilik insanıyım ilerlerse hareket beklerim demişsiniz O da ben gidişata göre bakarım kafamda oturursa evlenirim demek istemiş. Siz beğendiyseniz devam edin değilse yallah next deyin. Onun düşüncesini önemsemeyin bakın o zaman ne olacak???Düşüncelerinizi merak ediyorum. Ben biriyle konuşuyorum tanıma aşamasındayız. Biriyle zaten direkt evlilik olmaz ama ben diyorum ki gerçekten o kişiyi bulursam evlilik düşünüyorum. Eğer evliliğe yönelik ya da ilerisine yönelik pürüz görürsem bu yaştan sonra vakit kaybetmem dedim.
Iyi de sen resmen evlenecek adam ariyorum sende pürüz gorursem yol veririm baskalarina bakarim vaktim yok benim mesaji vermkssin adamaEğer evliliğe yönelik ya da ilerisine yönelik pürüz görürsem bu yaştan sonra vakit kaybetmem dedim
Ben evlilik diye ilişkiye başlanılmamsı taraftarıyım. Belki anlaşamıycaksınız, belki siz istemeyeceksiniz. İlişki güzel giderse gerisi gelir zaten:Düşüncelerinizi merak ediyorum. Ben biriyle konuşuyorum tanıma aşamasındayız. Biriyle zaten direkt evlilik olmaz ama ben diyorum ki gerçekten o kişiyi bulursam evlilik düşünüyorum. Eğer evliliğe yönelik ya da ilerisine yönelik pürüz görürsem bu yaştan sonra vakit kaybetmem dedim.
Yakınen tanıdığım biri, tanıştırıldığı bey e niyetin evlilikse devam edelim yoksa devam etmem dedi.Doğru dürüst tanımadıği insanla neden evlilik diye düşünüp başlasın ki.
İlk güzel aylar evlilik ciddiyeti ile mi geçsin.
Zaten uyarsanız evlilik yoluna girer.
Bu şekilde düşünüyorsanız görücü usulü kimin ne niyeti var belli olan tanıştırmalar ile devam edin.
31Yaş kac?