Malesef içmiyorSigara içiyorsa üstünde adının soyadının yazılı olduğu kaliteli bi zippo
Malesef içmiyor
Eki Görüntüle 2048309 Kendisi radyoloji teknikeri. Böyle bir hediye düşündüm. Sizce çok mu basit olur ?
Henüz 10 aydır birlikteyiz. Şimdiden çıtayı fazla yükseltmiyim diyorum :)Ben eşime kaliteli bir saat, forma, gömlek vs tarzı hediyeler aldım. Ama biz hediye alırken ihtiyaçlar doğrultusunda alıyoruz. Bu yıl da kiğılı'dan iki tane kazak, polo'dan pijama takımı aldım. Bir de bir siteden 40x50 kanvas tablo yaptırıyorum. Kıyafetleri de internetten aldığım için baya ucuza geldi. Tavsiye ederim. Daha önce de tuttuğu takımın telefon kılıfını almak istemiştim ama bulanadım. 3d biblo yaptırmak da aklımda ama çook pahalı.. :/
3 d biblo bende çok istiyorum.Ben eşime kaliteli bir saat, forma, gömlek vs tarzı hediyeler aldım. Ama biz hediye alırken ihtiyaçlar doğrultusunda alıyoruz. Bu yıl da kiğılı'dan iki tane kazak, polo'dan pijama takımı aldım. Bir de bir siteden 40x50 kanvas tablo yaptırıyorum. Kıyafetleri de internetten aldığım için baya ucuza geldi. Tavsiye ederim. Daha önce de tuttuğu takımın telefon kılıfını almak istemiştim ama bulanadım. 3d biblo yaptırmak da aklımda ama çook pahalı.. :/
Zor beğeniyorsa parasını ver kendi alsınErkek arkadaşımın doğum günü yaklaştı. Zor beğenen birisi. Ne alacağımı bilemiyorum hiç. Fikri olanlar yardım edebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?