Fikri olan ?

Nysbsvr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
37
2
1
27
Erkek arkadaşımın doğum günü yaklaştı. Zor beğenen birisi. Ne alacağımı bilemiyorum hiç. Fikri olanlar yardım edebilir mi ?

Ne kadar bütçe ayırdınız? Eğer imkanınız varsa saat güzel bir hediye diye düşünüyorum

Cüzdan,kemer, saat, gözlük, tesbih, sportif bir şapka, kapşon, parfüm, aklıma şimdilik bunlar geldi..

Ben , adlarımızın yazılı olduğu kol düğmeleri almıştım ... Kol düğmeleri olabilir

Kendisi radyoloji teknikeri. Böyle bir hediye düşündüm. Sizce çok mu basit olur ?

Eklentiler

• IMG_7987.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 33
Bütçenize bağlı.
Benim tercihim her zaman spor ekipmanından yana olur.
Forma, motor kaskı, olta, çadır, yağmurluk, top vs...
ilgi alanı neyse ona göre bir şey alın.

Tuttuğu takımın saatini almıştım hala saklıyor ve severek takıyor. Birinde de yine forma almıştım.hiçbirşeyi kolay kolay beğenmez hediye almaktan hoşlanmam o yüzden. Ama fanatik olduğu için takımının hediyesi hoşuna gider. Yada kaliteli bir saat olabilir

Ben eşime kaliteli bir saat, forma, gömlek vs tarzı hediyeler aldım. Ama biz hediye alırken ihtiyaçlar doğrultusunda alıyoruz. Bu yıl da kiğılı'dan iki tane kazak, polo'dan pijama takımı aldım. Bir de bir siteden 40x50 kanvas tablo yaptırıyorum. Kıyafetleri de internetten aldığım için baya ucuza geldi. Tavsiye ederim. Daha önce de tuttuğu takımın telefon kılıfını almak istemiştim ama bulanadım. 3d biblo yaptırmak da aklımda ama çook pahalı.. :/

Bende forma, kaliteli saat , takımın telefon kabı ve bilekligi...
Gömlek ve pantolon ..
Parfüm, kemer ve cüzdan.. daha da bir süru şey almıştım ama kendisi de çok zor beğeniyor ona birşey almak işkence haline dönüşüyor..

Henüz 10 aydır birlikteyiz. Şimdiden çıtayı fazla yükseltmiyim diyorum :)

3 d biblo bende çok istiyorum.
Evlenirken yaptırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…