fikri olan söylesinn

Mucize_GE_

bebişimizi bekliyoruzzz
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.002
23
158
Kastamonu
kızlar mrb...ben yasmin kullanıodum bıraktım dr gittim kist war dedi fitil we progestan werdi adet olunca yasmine başla dedi...ilaçlar bitti adet oldum yasmine başladım 21 gün kullandım..şuan bitti we 7 gün geçti hala adet olmadm normalde 3.gün olurdum...sadece lekelenme tarzı 2-3 damla geldi dahada bişi yok..gebe olamam ilaç kullandm ama bir ay bıraktm die korumazmıki yoksa kistten mi kafam çok karıştı anlayan bi yorum yazsın lütfen

canım adet olamadıysan doktora gorun bunun nedenlerı genelde degısıyor bende basta kıst dedıler sonra polıkıstık oldu sonunda da tedavı goruyorum ıhmal etme doktora gıt Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsAllah amın senı hazıran topıkımıze beklerım orda daha detaylı bılgı alabılırsın bızden en onemlısı de arkadaslık:)

saol cnm biraz daha beklicem zaten doktora gidicektm kist küçüldümü die kontrole hemde bebiş için folic asit falan alırım die..ama adet olamamak canmı sıktı biras bakalım hayırlısı...gelirim topic e ...

ben de polikistm. tedavi oldum demişsin ne tedavisi bu polikistin mi ? onun tedavisi yok diye biliyordum merak ettim

var olmaz olurmu,doğum kontrol haplarıyla tedavi ediliyor.

haa onu mu dedin ben de başka türlü sandımm. Evlenince kullandım doğum kontrol hapı 1.5 yıl kullandım.Kasımdan bu yana içmedim eşim korundu artık çocuk düşünüyoruz. İnşallah bu polikist çok çok geciktirmez

var olmaz olurmu,doğum kontrol haplarıyla tedavi ediliyor.

haa onu mu dedin ben de başka türlü sandımm. Evlenince kullandım doğum kontrol hapı 1.5 yıl kullandım.Kasımdan bu yana içmedim eşim korundu artık çocuk düşünüyoruz. İnşallah bu polikist çok çok geciktirmez

Allah gönlüne göre versin canım benim.Soğan kürünü dene istersen,iyi gelirmis pkoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…