Fikri olan herkes yazsın.. Acill!

Yok onu sormadım 142 lira civarı onu ne kadardan söylemediler mi satış 143 misal alış 142 gibi galiba bu civarda sanırım.
Onu da sormayı unuttum
Ama 6560 tl yi 50 ye böldüğumde 132 tl cikiyir.
Ben de 142 filan bekliyordum demekki degilmis

Onu da sormayı unuttum
Ama 6560 tl yi 50 ye böldüğumde 132 tl cikiyir.
Ben de 142 filan bekliyordum demekki degilmis
Bence siz bir kaç yere daha sorun nettede satış-alış fiyatı olarak 143-142 arasını gösteriyor çünkü.

O zaman bekleyelim araliga kadar. Ama biz pahalı luks arabalardan almayacagimiz icin pek de onemi yok gibi beklemenin

:) :) Diyelim ki bende ikinci el araç bakıyorum bütçemiz 60-70 bin olsun ,kış mevsimi bayiler stok eritmek için 75 bin TL ye sıfır araç veriyor bende diyorum ki az daha verip sıfır araç alırım :) ve benim gibi düşünenler de bu şekilde yaptığı için ikinci ele talep azaliyor dolayısıyla fiyatlar nispeten düşüyor:)

Talep arttikca fiyatta artiyor :)

Son düzenleme:

Açıklayıcı olmuş tesekkuler. Fakat arz artiikaca fiyat duser diye biliyorum

Ben altın bozdururken birden fazla kuyumcu gezerim genelde, hepsi farklı fiyat söylüyor çünkü. Hangisi en yüksek fiyatı söylerse ondan bozduruyorum. Bankalar da olabilir, ben daha önce hiç bankadan altın alıp bozdurmadım.

Altını sarraflara sorun ,en iyi fikri onlardan alırsınız.
Hafta sonu para piyasası haberleri de olmaz.
Ayrıca etikette niye ponçik var ki

Altını sarraflara sorun ,en iyi fikri onlardan alırsınız.
Hafta sonu para piyasası haberleri de olmaz.
Ayrıca etikette niye ponçik var ki
Ahahaa ben de bilmiyorum niye yazdığımı

İste danisabilecegim kimse olmadigi icin burya yazdım belki sarraf ya da bu islerden anlayan vardir diye.

Ya bankadanbozduracaksin yada kapalicarsidan. En aZ o sekilde zarar edersin. Ancak kisa vadede o meblagda bir altin icin cok buyuk farklar bekleme. Baska bir arkadasin da dedigi gibi 100 200 bir fark yapar. Tabiki buda az bir meblag degil ama siz beklemek istemediginiz icin soyluyorum.
Bu arada araç ikinci el ise saglam pazarlik yapin ozellikle bayram ustu galericiler biraz kitliyorlar. Esim galerici ordan biliyorum

Anliyorum :) bizim de galerici yakinimiz var onunla gorusecez.. Bayramdan sonraya kaldik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…