Bayramdan önce almayi planliyorduk o yuzden bu aceleAltın bu.
Belli olmaz ne desek boş. Bir kaç sarrafa daha sorabilirsiniz.
Hemen almıyorsanız bekleyebilirsiniz.
Bayramdan sonra yükseleceğini bekliyirum ama arabayı bukduk bayramdan once almak istiyorzaltin dususte yukselir ama bence bekle
Off bilemiyorum ki. Ben daha once hep ceyrek alırdım ufak ufak bu konu beni aştı.suan firsatcilarin zamani gerek yok bayram oncesi ne kitlesek kar diye bakiolar. sen bekle altin yukselir satarsin cebine parani alinca catir catir pazarligini yaparsin
50 gram mı toplamı yoksa çeyrek mi.Ayrıca tek bir kuyumcuya sormayın en az 4-5 yere sorun fiyatlar farklı çıkacaktır.Merhabalar arkadaşlar. Biz ailecek bi araba almayı düşünüyoruz böyle ucuzundan. Şimdi nakit paradan ayri 50 -51 civari altinimiz var bugun tartirmaya götürdüm kuyumcuya 6600 tl dedi. Bekledigimden az söyledi ben en azindan 7 bin 7500 civari bekliyordum. Az once netten baktığımda bugun altinin dusmus oldugunu gordum.
Acaba bayramdan sonraya mi kalsak zarar mi ederiz. Nasil bi yol izlememiz lazim ne yapsak ? Tum fikirlere açığım simdiden teşekkürler..
Bir de altınlarınızı bankalardan alın.Off bilemiyorum ki. Ben daha once hep ceyrek alırdım ufak ufak bu konu beni aştı.
Kolye ve bileklik takimi ama isciliksiz yani alirken ödenmiş onlar 50 gram. Bide birer tane yarim ve ceyrek var.onlar da düşmüştür kesin50 gram mı toplamı yoksa çeyrek mi.Ayrıca tek bir kuyumcuya sormayın en az 4-5 yere sorun fiyatlar farklı çıkacaktır.
Doğru aslinda hic aklima gelmedi bankaBir de altınlarınızı bankalardan alın.
Çeyrekleri vs bozdururken işçilik paralarını düşüyorlar kuyumcular. Bankalar da daha az farkla bozdurabiliyorsunuz.
Gramını ne kadardan söylediler 7 binden aşağı satma derim bekle biraz hem işçilikte yokmuş.Kolye ve bileklik takimi ama isciliksiz yani alirken ödenmiş onlar 50 gram. Bide birer tane yarim ve ceyrek var.onlar da düşmüştür kesin
Evet yıl sonunda arabalr düşüyor. Sanirim siz sıfır alicaksiniz o yuzden yil sonu daha onemli oluyor. Biz de bekleyelim bakalim. Hepimiz icin hayırlısı olur ins.Canım bizde arabamizi yenilicez eşim Aralık gbi modeller düştüğü için fiyatların az da olsa oynadığını söyledi dört bin kdr felan oynabilecegini söyledi o.yuzden aralığı yada Ocak da alacağız eski model.sayiliyorlar ne de olsa bir senetle neden böyle bir algı var bilmiyorum ama
Sormayı unutrum graminiGramını ne kadardan söylediler 7 binden aşağı satma derim bekle biraz hem işçilikte yokmuş.
Bayramdan önce arabaya ihtiyacınız varsa, işinizi görüyorsa altını bozdurun derim. Binlira eksik yada fazla çok bir şey farketmez bence. Bayramı, altınızda arabayla mutlu geçirin.Merhabalar arkadaşlar. Biz ailecek bi araba almayı düşünüyoruz böyle ucuzundan. Şimdi nakit paradan ayri 50 -51 civari altinimiz var bugun tartirmaya götürdüm kuyumcuya 6600 tl dedi. Bekledigimden az söyledi ben en azindan 7 bin 7500 civari bekliyordum. Az once netten baktığımda bugun altinin dusmus oldugunu gordum.
Acaba bayramdan sonraya mi kalsak zarar mi ederiz. Nasil bi yol izlememiz lazim ne yapsak ? Tum fikirlere açığım simdiden teşekkürler..
O zaman bekleyelim araliga kadar. Ama biz pahalı luks arabalardan almayacagimiz icin pek de onemi yok gibi beklemeninAraba almak için en uygun zaman Eylül Ekim sonrası ,şu an hem çok pahalı olur sene sonuna doğru arabaların kasası değişiyor bayiler ellerindeki stokları eritmeye çalıştığı için düşer nispeten
Yok onu sormadım 142 lira civarı onu ne kadardan söylemediler mi satış 143 misal alış 142 gibi galiba bu civarda sanırım.Sormayı unutrum gramini
Ama annemin hatırladığı kadariyla 5o-52 o civarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?