- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
ilk koyduğunuz resiim katalogdan begendiğinizen çok da farklı olmasa bile bence tarz olarak baya bi farklılık var. ilk koyduğunuz sıradan ama katalogdaki daha modern. ben şu dolapların üzerine konan taç denen şeyi hiç sevmiyorum. ben onu yaptırmadım. herkes hatta marangoz bile şaşırdı olurmu öyle taçsız diye ama oluyor çok da güzel oluyor. diğeri basitleştiriyor. biraz geniş düüşnmek lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/592564-mutfagim.html burda benim mutfağım var gerçi üstleri çıkmamış başka bişey için konu açmıştım ama benim seçtiğim dolaplar maddi imkansızlıklarla benim modern bişeyler istememin birleşimi oldu. çalışmak zorumda olduğumuz usta bildiğiniz mahalle marangozu idi ufku geniş olmayan ne biliyossa herkese aynısını yapan biriydi. bana çok dedi öyle saçma olur diye. benim beğendiğim dolap modelleri çok pahalı idi kendim yaptıramadım. müteahhidin marangozu ile çalışmak zorundaydık. en uygun şekilde malesef böyle oldu benim. iyi ki dinlememmişim
size tavsiyem başkalarının dediklerine bakmayın, gönlünüzde aklınızda ne yakıştırıyorsanız onu yapın. herşey gönlünüze göre olsun
Bencede çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Benim mutfağım biraz küçük olduğu için koyu renk olmaz diye düşünüyorum.
nettegörünce aklıma geldin eklemek istedim...
Arkadaşlar merhaba, bende mutfak yapım aşamasındayım da mutfak dolaplarımı örnekteki şekilde yaptırmaya karar vermiş gibiyim, bu şekilde abonozdan şerit geçmişler, birde çerçevesini abanoz yapmışlar ya değişik gibi geldi bana. Çok kararsızım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Sizce bu şekilde güzelmi, yoksa altlar abanoz üstler beyaz mı, yada sadece beyaz mı yaptırayım. Lütfen bir fikir verin. Birde eğer böyle yaptırırsam tezgah ne renk olmalı sizce, koyu kahvemi olsun, aslında krem rengi istiyorum ama bu dolaplara pek olmayacak gibi, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...
Eki Görüntüle 662007 Eki Görüntüle 662006
Arkadaşlar aslında anlatmak istediğim mutfağı 2. sayfada ekledim, katalogdan beğendiğim mutfak işte buydu. Sizce nasıl
bayan11 selam,
açıkçası ben bu halini pek beğenmedim..nasıl anlatsam bilemedim, hiç bütün gibi durmuyor, sanki kesik kesik bir görüntü..anlatamadım:/
2. sayfaya koyduğun fotoğrafa da baktım, o daha şık görünüyor.
tezgaha gelince, krem demişsin ama pek yakışmaz gibi geldi bana..daha zıt renkte birşey yaparsan, daha gözalıcı durur..
ama 2. resimdeki gibi koyarsan abanozları, orada mesela açık renk tezgah yapılmış, hiç te kötü görünmüyor..
benim merak ettiğim şu: ilk fotoğraftaki mutfak seninse ve eğer değişiklik yapmak istersen bu aşamadan sonra dolaplar nasıl değişecek..:44:
iki mutfak resmi de gayet güzel bence ama tezgahta koyu renge hayır..en güzel tezgahlar açık renk ve simli olanlar..koyu renkler kireç izi yapar hele de siyah..ben özellikle ilk sayfadaki mutfağı cok begendim kahve krem benim rengimdir zaten..
bu sayfada dabizim yaptığımız bi mutfak örneği var,beyaz renkte
https://www.facebook.com/hilaltasarimobilya?ref=hl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?