• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum

Rossss68

Herkes kalbinin ekmeğini yer!!!
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
1.514
2.211
133
30
Kizlar öncelikle herkeze merhaba.:KK54:
Ayrıca konu yanlış yerde ise özür dilerim. Uygun yeri bulamadım.
Ben bir abiye elbise aldım tadilata gitti. Etek boyu için. Ama elbise geldiğinde ön kısmı arka kısmından bıraz uzun olduğunu fark ettim. Sizce ne yapabilirim. Valla bu bende öyle bir dert oldu ki bdv den başka bir başlığı uygun göremedim.:KK14:

Kizlar öncelikle herkeze merhaba.:KK54:
Ayrıca konu yanlış yerde ise özür dilerim. Uygun yeri bulamadım.
Ben bir abiye elbise aldım tadilata gitti. Etek boyu için. Ama elbise geldiğinde ön kısmı arka kısmından bıraz uzun olduğunu fark ettim. Sizce ne yapabilirim. Valla bu bende öyle bir dert oldu ki bdv den başka bir başlığı uygun göremedim.:KK14:

Cnm üzerine giydigindede oyle mi çünkü bazen göğüs kısmı eteği yukarı çektiği için giyildiginde aynı hizada olsun diye on kısım biraz uzun bırakılıyor tadilat ta yoksa giydiginde on kısa kalır yok giydin yine uzun tekrar tadilata

Konunun yeri kisisel gelisim.:KK48: Hayir hayir, hic bir basliga uymayan yazilar daha uygun.

Arkasi biraz uzun olsaydi moda boyle derdim ama yeniden tadilata gondermekten baska caren yok gibi.

Cnm üzerine giydigindede oyle mi çünkü bazen göğüs kısmı eteği yukarı çektiği için giyildiginde aynı hizada olsun diye on kısım biraz uzun bırakılıyor tadilat ta yoksa giydiginde on kısa kalır yok giydin yine uzun tekrar tadilata
Öylemi diyorsun canim. Aslında ilk eşim gördü ama dik durunca normal dedi. Bende bir türlü ikna olmadim.

Öylemi diyorsun canim. Aslında ilk eşim gördü ama dik durunca normal dedi. Bende bir türlü ikna olmadim.
Mesela ben iri gogusluyum böyle düz uzun elbiseler yeni belden oturması olmayanlara hep on yukarı çeker tadilatda hep annem yapar elinden gelir ve ön hep birkaç sanırım uzun olur çekince yukarı aynı dursun diye

Mesela ben iri gogusluyum böyle düz uzun elbiseler yeni belden oturması olmayanlara hep on yukarı çeker tadilatda hep annem yapar elinden gelir ve ön hep birkaç sanırım uzun olur çekince yukarı aynı dursun diye
Bende aldığım yerin terzisine verdim. Dedim birde düzgün yapar değil mi diye.
Bizim terzi gelinlik dikiyor bunları çok kolay yapar dedi.

Eger içinize sinmiyorsa elbiseyi alın o terziye gidin prova gibi üstünüze baksınlar bi sorun varsa mutlaka duzeltirler
Evet haklısın bir gitmem lazım ama biraz uzak iki çocukla nasıl gidecem diye karakara düşünüyorum.

Back
X