Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bak bu olabilir; )çiçek şeklinde meyve yollamıştım ben çok mutlu olmuştu bunu bi düşünebilirsin canım :)
Hangi siteden yatırmıştın cnmçiçek şeklinde meyve yollamıştım ben çok mutlu olmuştu bunu bi düşünebilirsin canım :)
Çağrı merkezi çalışanının vazgeçilmezi aynadır. Hediye satan şu bilmemne sepeti sitelerinden ayna bulursan süper olur
Çağrı merkezi çalışanının vazgeçilmezi aynadır. Hediye satan şu bilmemne sepeti sitelerinden ayna bulursan süper
Bayan olsa ayna tamam da benimki pek hoşlanmaz sanirsam![]()
Bende oraya baktim ordan düşünüyorumçiçek sepetine gir ister masasına çiçek yolla istersen de yiyebileceği bonny foodlar. ki bence bonnyfood yolla. iş arkadaşlarına da ikram eder ve bir şekilde kaynaşmış olur ortama
Hemen bakıyorum; )meyve sepeti canım :)
Ben de 3.5 yıl çağrı merkzinde çalışmış bir kişi olarak cevap vermek istedim. Ayna olmasının asıl sebebi müşteri ile konuşurken kendine bakman ve gülümsemendir o gülümserken ki hal karşıya geçiyor çünkü artı bir masanın başında bütün gün geçiriyorsunuz ayna tabiki çok lazımçok alakasız konuyla ama niçin ayna merak ettim