- 24 Kasım 2024
- 3
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi edanurrrrr55
Erkek arkadaşınız, artık erkek arkadaşınız değil7 aydır bir erkek arkadaşım var.en son 2 hafta önce konuştuk.mesajima görüldü attı ve daha sonra cevap vermedi.bende bir şey yazmadım.ne arıyor ne yazıyor bir tartışma vs olmadı.uzak mesafe ve işinden dolayi çok yoğun oluyordu.bazen çok konuşamıyorduk ama dönüyordu. Ama ara da iletişimimizde böyle problemler oluyordu bu kadar uzun olmamıştı.Durumlarıma bakıyor görüyor ama hiç bir şey yazmıyor.sizce ayrildik mi? Benim yazmama ve aramama sebebim genelde hep ben yapıyordum bunu o yüzden bu sefer yapmadım.
Hangi yoğun işte 3-4 gün konuşulmuyor yazılmıyor ya. Sınır ötesinde töreristle mi çatışıyor?3-4 gün konuşmadığımız olmuştu.yazmıştı. yoğun bir işi var
Yaaa niye engellesin boşta kalırsa yazacak bir saf lazım böylelerine.2 hafta yazmayan kişinin tek bahanesi ölmüş olmaktır.Zorlamayin isterseniz....Ama engellemiyor durumlarıma bakmaya devam ediyor.
Durumlarınıza baktığına göre hayatta, ne kadar yoğun olursa olsun ISTERSE mutlaka bir yol bulup size ulaşır. Sonuçta yemek yiyor, tuvalete gidiyor , telefonu eline alıp durumlara bakabiliyor.7 aydır bir erkek arkadaşım var.en son 2 hafta önce konuştuk.mesajima görüldü attı ve daha sonra cevap vermedi.bende bir şey yazmadım.ne arıyor ne yazıyor bir tartışma vs olmadı.uzak mesafe ve işinden dolayi çok yoğun oluyordu.bazen çok konuşamıyorduk ama dönüyordu. Ama ara da iletişimimizde böyle problemler oluyordu bu kadar uzun olmamıştı.Durumlarıma bakıyor görüyor ama hiç bir şey yazmıyor.sizce ayrildik mi? Benim yazmama ve aramama sebebim genelde hep ben yapıyordum bunu o yüzden bu sefer yapmadım.