Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar haftada 1 makine açıyorum bulaşık haftada 2 kere falan ışık açık bırakmıyorum gece prizden çekiyorum bazılarını anlamadım 6o gelmiş ya .ketıl çok yakarmı sizce neler yapmam lazımmmmmmm
Arkadaşa katılıyorum. Mesela ütü yapacaksan hepsini bir yap, her bir parça için ayrı ayrı ütüyü açma. Ketılı su ısıtmak için kullanıyorsan acil durumlar dışında kullanma, ocakta ısıt. Bizede o civarda geliyor. Ders çalıştığım dönemde elektirik süpürgesini haftada 1 açtığım oluyor ya da 10 günde bir açtığım bile olmuştur. O zamanlar elektrik faturası çok az geliyordu
Arkadaşlar haftada 1 makine açıyorum bulaşık haftada 2 kere falan ışık açık bırakmıyorum gece prizden çekiyorum bazılarını anlamadım 6o gelmiş ya .ketıl çok yakarmı sizce neler yapmam lazımmmmmmm
sorma cnm ya bizde aksam 6 ya kadr evde yokuz gecede bi tv ışıgyla otryrz 70 lira gelmiş ketıl hiç çalıştırmam supurge yi haftada bir fırınıda oyle bulaşık makinasını ayda bir çamaşırıda haftada 1 veya 2 ama sofben yerine termisfon var bnde omu cok yakıyo acaba oda 2. dercede sabit cok sık devreye girmiyo ztn
49.50 ye sabitledik gibi:-D 5. Faturamız bizim hep bu civarda geldi. Valla şöyle bir şey var. Bulaşık makinesi çalışmıyor gibi bişey bizde. Ama herhafta en az 4 makine çamaşır yıkanır. Eşimin gömlekleri pantolonları renk renk ayırınca falan.tabi birde bunların ütüsü var ama hepsini bir yaparı. Birde ben sabahları eşimin kahvaltısına çaycıda çay yapıorum çabuk olmasından dolayı. Onun dışında fırını haftada bir kullanıoruz ortalama. Birde mikrodalga var. Ama faturamız hep bu civarda. Ben çaycı ve mikrodalgayı bir ay kullanmadım 2lira gibi bi düşüşle geldi. Yani sanki çokda farketmior gibi geldi. O yüzden kendimizi bu kolaylıklardan çok uzak tutmadık. Ama vergiler kesintiler maşallah zatdn faturalar az da ah o diğer kalemler...