fikirlerinizi bekliyorum acillllllll

binnur2008

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
29
0
286
Malatya
Arkadaşlar kocişim 6 ay ayrılıktan sonra nihayet geliyor. Bulunduğumuz şehre karayoluyla gelecek bundan dolayı bende onu karşlamaya gitcem geldiği gün otelde bir gece kalmayı planlyoruz ona nasıl süprizler hazırlayabilirim. Ben ondan önce otele yerleşcem bişeyler düşündüm mum, gül yaprakları falan daha ilginç fikri olan varmı bana yardımcı olun lütfen.

oooooooo, demek bir gece otelde kalacaksınız:jeyyar:, hadi kolay gelsin:asigim:

evet gül yaprakları mum şığı müzik okey başka ya ilginç birşeyler lazım ban daha fazla şey yapmak istiyorum kocişime onu şaşrtmalıyım. abartıyormuyum acaba.

tabi ki abartmıyosun 6 ay ayrı kalmışsınız kolay mı
süslenir püslenirsin mis gibi kokular sürersin mum ışığında yemek kırmızı şarap
Allah mutluluğunuzu daim etsin :asigim:

teşekkür ederim arkadaşlar daha önce eşim yapmıştı bu tarz bir süpriz ondan farklı şeyler üretmek istiyorum

Çok güzel sürün süslen filan değişik ama çekici bir kıyafet giy ve açıl romantik denizlere bacım...
:asigim:

Kocişinin vucudunda en beğendiği yerine onu sewdiğini yaz güzel bi şekilde weya içinden gelenleri yaz artık okurmu ne yapar bilmem:kedi: hoş olur seni keşf ederken görürdelikafadulden birkaç yerine yazarsanda dahamı güzel olur artık sen bilirsin
yazı için birinden yardım alman lazım sanırım

Bu arada gözün aydın olsun kocana kawuşuyosun ayrılmazsınız inşallah mutluluklarr canıma.s.

:1shok: bacım süpersin ya... 100 yıl düşünsem aklıma gelmezdi odun gibiyim ben galiba :bbo:

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…