• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtyacm var ve konuacak kimsem yok....

doğulu demişsin bence seni seviyo ama ailesi seni istememiş ve daha yaşın küçük diyolar diyerek yalan söylemiş sana... onların istediği biriyle nişanlanmış yada nişanlanmak zorunda kalmış doğuluların bir takım aptalca töreleri oluyo ya belki o da ona maruz kalmıştır belkide beşik kertmesi falandır.. törelerde sözler yerine getirilmezse cezaları oluyoya o da mecbur kalmıştır böyle bişey yapmaya...

Sevgiliniz ne yazık ki sevgisinin arkasında duramamış. Adınıda mecburiyet koymuş sizin çekeceğiniz acıyı düşünemiyecek kadarda bencil geldi bana. Yıllar önce, bir canım deyişine canımı verecek kadar sevdiğim bir insan vardı. 6 yıllık birliktelikten sonra ayrılmak zorunda kaldık onun deyimiyle mecburiyet bana göre korkaklıktı. Benden önce evlendi ama ben evlendikten sonra bile Yıldız Tilbe'nin Aşk laftan anlamazki şarkısını dinletirdi. Oysa ikimizde ağlayarak ayrılmıştık. Evleneceğimi duyduğunda sakın evlenme diye ağlamıştı ama ben bütün sevgimi nefretimle beraber kalbime gömdüm. Şu anda 2 yavrum var. Dünyanın hiç bir sevgisini onlara değişemem. Sizinde acınız zamanla azalacak, canınız bu kadar yanmayacak ama hiç bir şekilde size yaklaşmasına izin vermeyin. Umarım ileriki zamanlarda sizin için doğru olan biri çıkacaktır.

hep ailesine karşı çıkamama faktörü ele alınmış ama bence başka sebebide olabilir..
mesela dediğinize göre siz kültürlü,okumuş ve ayağı yere bsan bir bayansınız
o lise mezunu sizin kültürünüz karşısında eziiliyordur haliyle..üstelik hukukçu olduğunuza göre ekonomik koşullarınız ondan üstün olabilir..belkide ilerde evlendiğinizi filan düşünüp ezileceğini sandı gurur yaptı yada sizin onu seçmekle pişman olucağınızı düşündü vs..bide ailesi geri kafalı bir aileyse laflrıyla sizi incitmelerinden korktuğu içinde bitirmiş olabilir...ama yaşı küçük meselesi tamamen sizi kandırmak için uydurma o belli..okumayan etmeyen adamı kaç yaşında evlendireceklermiş ki??

bence telefonu gizli aramalara kapattır.. gizli arayamasın.. gerçekten nişanlanmış mı yoksa hala onu unut yaklaşma diye mi böyle yapıyor acaba?? çünkü gerçekten seven biri aşık olan biri arkasına dönüp zorla bile olsa evlenemez.. hem doğulu, dbakırlı hem istekleri konusunda pasif.. aile zorlaması da neymiş?? hemde ne için.. komik bahane bunlar.. aşkından ölen kişi engel tanımaz istese alır kaçırır seni.. böyledir güneydoğuda genelde bu olaylar.. gider sevidğini istemeyen ailesinden uzakta istediği yerde evini kurar, zamanını bekler.. önemli olan senin, sizin seçiminizdir.. onun çevresinin ne seçtiği ne istediği değil.. belki evlilik konusunda güveni yoktur.. senin onun yaşamnı, aynı kültürü kaldırayacağını düşündüğünden böyle davranmış olabilir..
eğer acı çekiyorsa sevdayı seninle kalbine gömer..
tabi dedikleri bahane değilse......

hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Back
X