fikirlerinize ihtiyacım varrrr

rocco11

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
114
36
kızlar kısaca şununsöylemem gerekiyorkiögebelik istiyorum ama göbeğimde küçük bir fıtık olduğunu syledi doktor .. ameliyat edelim dedi... ben olmak istemiyorum çünkü öyle böyle yine bekleticekler beni yok dikişin iyiyleşsin yo şu yok bu .... bir problem olur mu dedim ağrı yapar dedi... bnde göze alıyorum ağrıyı zaten hamile olursam allah nasip ederse doğumum sezeryan olcak ikisini birliklte olmak istiyorum sizce ne yapayım hamile olmadan mı oluyum yoksa bekleyimmi şimdiden teşekkrlerr

Başka bir doktora da git derim kaybedecek bir şeyin yok belki ameliyat olmana gerek yok diyecek baska bir doktor

Ben olsam once ameliyat olurdum. Ileride hamileliginizde neyin ne olacağı belli değil riske atmayin.

Başka bir doktora da git derim kaybedecek bir şeyin yok belki ameliyat olmana gerek yok diyecek baska bir doktor
ewt haklısnız aslında ama araştırma yaptığım kadarıyla fıtığın ameliyattan başka tedavisi yok sanırsam .. iyice kafam karıştı

Ben olsam once ameliyat olurdum. Ileride hamileliginizde neyin ne olacağı belli değil riske atmayin.
aslında bende öyle istiyorum ama ilk bebeğimi kaybettim .. sezeryan faln 1.5sene oldu artık çocuk hasretiyle bekliyorum şimdi ameliyat olsam tekrardan ıçak altına yatmak zorunda kalcıam bilemedim

Hamılelıgınde sıkıntı yaratmasın sonradan..karnın buyudukce..en asaga 12-18 kg arası yukun olacak..gerci benımki 26 kılocuktu:))
Önce fıtıgını hallet derim..bence zorlar seni

Doktorlar ameliyat dediği zaman mutlaka bir başka doktora da gitmek emin olmak gerek.. ne doktorlar var. Bunu bana bir doktor arkadaşım söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…