- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- Konu Sahibi ayisigi123
taaa taaa holşgeldin ... benim gecenlerde yazdıgım gelincik modeli.Merhaba arkadaşlar, sürekli okuyorum burayı bana da akıl verici fikirlerde bulunacağınızdan eminim.
4 aylık bir ilişkim var, daha yeni sayılırız yani. Birlikte olduğum kişi, kuzenimin eşinin kardeşi. Düğün,nişan vs derken çok icice olmamız sonucuyla bi ilişkinin içinde bulduk kendimizi. Onun ailesi, benim annem ilişkimizi biliyor. Annem basından beri istemiyor, onaylamıyor ama yine de fikirlerime saygı duyuyor. İstememesinin sebebi erkek arkadaşımın hareketli,biraz vurdumduymaz ve birazcık şımarık görünüyor olması. Ve ben üniversite okuyorum, o okumuyor suan çalışıyor güzel bir işi var iyi bir maaş alıyor ama okumamış.(bu benim için bi kriter değil ama onaylanmayasının sebeplerinden biri).
Neyse bu 4 ayda, ailevi baska sıkıntılarda yaşadık, oralar çok uzun anlatıp sıkmayayım.
En son ki olay ise, kendi babasının erkek arkadaşımla ilgili kuzenimle konuşurken söyledikleri. Demiş ki, benim oğlum beş para etmez, ayisigi'na yazık olur, onun bi geleceği var. Oğlum saygısız, parasının değerini bilmez, egosu çok yüksek vs. Annem de bunu duymuş ve haklı olarak benim icin telaşlanıyor.
Babasının söylediklerinin hangilerine şahit oldum onuda anlatayım, evet asla parasının değerini bilmez har vurup harman savurur. Arabası var, yarısını kendisi kredi çekip aldığı yarısını babasının destek olduğu, ve zaman zaman ben neden birikim yapmıyosun dediğim de araba işte birikim diye cevap verir. Saygısızlığına şahit olmadım. Ama duyunca kendi ailesine bunu yapıyorsa ilerde benim aileme de yapar diye düşünüyorum.
Sevgisinden asla şüphem yok, bende seviyorum. Ama bazen mantık sevginin ötesine geçiyor mu? Geçmeli mi? Bu insanı değiştirebilir miyim, düzelir mi? Ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorum. ( yaşlarımızı soranlar olacaktır, ben 21 o 20 yaşında)
tüm aile gelincige : derki yapma etme bu adamla evlenilmez, yaşlarınız küçük, erteleyelim sözü nişanı desek de
inanmayan
sonrada borc harc içinde bir tonda sorun ve bir de bebeyle gecinmeye calışan aile modeli.
kimsenin babası kolay kolay kıza yazık olur demez. ayrıca bu kadar yakınınla asla evlenme.
annen sonunaaaaa kadarrr haklııı
ayrıl evlenme. söz bile yapma.