- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi sailor moon
Tam olarak şimdi ne oldu? Önceki konunuza da yazdım..masumlukla onu aynı kefeye artık istesem de koyamıyorum canım. ama Allah hesabını sorsun bana umut verişinin söz verip sözünden dönüşünün hayatımı alt üst edişinin...
canım bu ara her şey üst üste geldi işimde de sorunlar var bir an önce düzgün bir iş bulmam gerekiyor. yeterli maddi imkanım olmadığı için şu an evden ayrılamadım o da çok geç gelip sadece uyuyor zaten. doğru düzgün bir diyalog da yok. psikoloğumun söylediği de benim davranışlarımda bir yanlış yokmuş, asıl onun tedaviye ihtiyacı varmış yalnız onunki 2 yıl falan sürermiş. aynı evde iki yabancıyız şu an. o da ben toplanıp taşınana dek. umarım çok pişman olur.Tam olarak şimdi ne oldu? Önceki konunuza da yazdım..
Farklı heyecanlar ararken yakalamışsınoz güveniniz zedelenmiş tabiki telefon kontrolü yapacaktınız. O da bunalacaktı. Böyle olacagı çok belliydi aslında ama yazık oldu. Neyseki en azından aklınızda acaba şans verse miydim şüphesi kalmamıştırcanım bu ara her şey üst üste geldi işimde de sorunlar var bir an önce düzgün bir iş bulmam gerekiyor. yeterli maddi imkanım olmadığı için şu an evden ayrılamadım o da çok geç gelip sadece uyuyor zaten. doğru düzgün bir diyalog da yok. psikoloğumun söylediği de benim davranışlarımda bir yanlış yokmuş, asıl onun tedaviye ihtiyacı varmış yalnız onunki 2 yıl falan sürermiş. aynı evde iki yabancıyız şu an. o da ben toplanıp taşınana dek. umarım çok pişman olur.