Fikirlerinize ihtiyacım var

Ohooo canım sen niye bu kadar ayrıntı düşünüyorsun. Erkek değil mi kendinin olmayan her tipi beğenir bunlar. Mesela koy bir brezilya danscisi koyu tenli siyah sacli samba forever. Onu begenmeyecek mi allasen.

Aynı tarz kadınlar derken şu zenci poposunu oynatan kadınlar mı bunlar koca popolu kadınlar mı? Zaten erkeklerin en cok popoya bakar
mesela instagram heabınız varsa milo berosa diye bir aratın en çok onu izliyor, genel olarak da irina shayk mara teigen angelina jolie adriana lima carmen elektra gibi ünlüleri beğeniyor şöyle bir bakınca hepsi nerdeyse birbirine benziyor. ha bir de farklı olarak nerdeyse her fotosunu beğendiği luanna var.ona ayrı bir gıcığım benim her fotomu bile beğenmez ama onu beğenir

Ohooo canım sen niye bu kadar ayrıntı düşünüyorsun. Erkek değil mi kendinin olmayan her tipi beğenir bunlar. Mesela koy bir brezilya danscisi koyu tenli siyah sacli samba forever. Onu begenmeyecek mi allasen.
ay ne biliyim ya. sonuçta izlemek de bir seçim. neden benimle bu konuda bunca tartışmasına rağmen devam ediyor göreceğimi bile bile.

Hımm anladım canım bizim tv de cıkıyo bikinili filan kızlar yabacı şarkılarda popo oynatan zenci beyaz kızlarda var filan benimkide denk gelince bakıyo bana diyo sen de oynatsana filan ay hiç uğraşamam dedim benimkide bi kaç aydır bakıyo hususi değil ama tv denk geldiği zaman ama ben hiç ciddiye almıyorum kıskanmıyorum da :)) umursamaz olun zaten kişiliği sağlam olsa hususi aratıpta bakmaz ne gerek var yani ama bazı erkekler sever böyle şeyleri üstüne düşmeyin

Hımm anladım canım bizim tv de cıkıyo bikinili filan kızlar yabacı şarkılarda popo oynatan zenci beyaz kızlarda var filan benimkide denk gelince bakıyo bana diyo sen de oynatsana filan ay hiç uğraşamam dedim benimkide bi kaç aydır bakıyo hususi değil ama tv denk geldiği zaman ama ben hiç ciddiye almıyorum kıskanmıyorum da :)) umursamaz olun zaten kişiliği sağlam olsa hususi aratıpta bakmaz ne gerek var yani ama bazı erkekler sever böyle şeyleri üstüne düşmeyin

Rahat bırakın erkekleri yahu.....Nereye baktın niye baktın kime baktın...Yazık yaaa adamlara. Benim de oğlum var, umarım aklı başında olgun kendini bilen normal kadınlarla sevgili olur...

bende bu sözleri biscolata reklamında birde paramparça da cihanı izlerken söylüyorum , gülüp geçiyoruz

hımmm ilginçmiş cidden. ben bunu bir deneyeyim

ay ne biliyim ya. sonuçta izlemek de bir seçim. neden benimle bu konuda bunca tartışmasına rağmen devam ediyor göreceğimi bile bile.
Evet orası sıkıntı bir de ben evlisin sanmistim oysa beraberlikmiş. Beraberlik olunca işler biraz değişir yani. Evli olsan ne yapacaksin almişsin nikahina bir sekilde tolore ediyorsun. Ama sevgiliyken Seni mutlu etmesi gereken zamanlarda bunlarla ugrastiriyor . Düşünülmesi lazım bir konu. İyice gözden gecirilmesi lazım.

Bana yapılmıs cok buyuk terbıyesızlık sayarım bu durumu..Bu durum kıskanılacak degıl de ıgrenılecek bır durum bence..

Her erkek gibi bakmaya hakkı olduğunu dusunuyorsa otursun evindekine baksın. Allahim ya sinir oldum valla benim bile telefonu yutturasim geldi beyfendiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…