-
- Konu Sahibi veronika_nika
1300,1500 bi fark var arada biz de kararsiz kaldik
Dil bilmiyoruz kendimiz biraz zor gezeriz. 2500 civari kışın 3800 civari yazın oluyor. Ekstra turlar hariçBaya fark ettiriyormuş ya. Kaç gün? Kaç lira peki? Macera seven bir çiftseniz, kendiniz gidin, kalacağınız yeri merkezden uyguna ayarlarsınız, ülkeler arası geçişide gece otobüsle yaparsınız (biletler çok pahalı değil 10 euro civarı oluyor)
2 bavul alın yanınıza bence1 orta boy bir ufak bavul isimizi gorur o zaman. Cok tesekkurler
Soğuğa alışkınız ama tabi orda sürekli dısarda olacağimiz icin dusunmek lazimKışın o bölge çok çok soğuk oluyor. Ben Ekim'de gitmiştim ama o mevsim bile gerçekten çok soğuktu. Bilemedim...
Veronika'm hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ben İstanbul'dayım. Ekim ayında gittiğimde benim kaba etlerim zangırdıyorduSoğuğa alışkınız ama tabi orda sürekli dısarda olacağimiz icin dusunmek lazim
Yaaa o kadar diyorsunVeronika'm hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ben İstanbul'dayım. Ekim ayında gittiğimde benim kaba etlerim zangırdıyorduAma eğer dayanırım diyorsanız hiç sorun yok, bayılacaksınız...
Ayy iyice heveslendimAslinda ilkbahar/sonbahar en iyisi mevsim bakimindan ama kisin cok guzel oluyor avrupa.. Her yerde noel isiklari, suslemeler, pazarlar vs vs.. Ayrica alisveris dusunuyorsaniz noel zamaninda baya indirimler oluyor ozellikle kozmetik parfum falan.
Turkiye'ye gore fazla soguk degildir ama yinede adi ustunde kis oldugu icin soguga hazirlikli olmak gerek..
Italya'yi ben olsam bende yaza birakirdim sirf dondurmalarini doya doya yemek icin
Subat yerine Aralik secme imkaniniz varsa oyle yapin bence.
Tur firmasi olarak Prontoyu tavsiye ederim İtalya turuna katilmistik temmuzda gittik hava sicakti ama gunler uzun oldugu icin doya doya gezdik.Kızlar dert degil ama ilgili bolume konu acsam da orda kimse yok o yuzden burdan daha çok fikir alirim diye konuyu buraya actim.
Biz esimle birlikte onumuzdeki yil subat tatlinde ya da yaz tatilinde yurtdisi turlarina katilmayi dusunuyoruz. Prag,viyana,budapeste turunu dusunduk butcemize daha uygun olacagi icin.
Sizden şu konularda fikir almak istiyorum
1)daha once orta Avrupa turuna katilanlar acaba hangi mevsimde gitmek daha iyi olur. Kisin daha ucuz yazin daha pahali ama kisin giders3k cok sey kacirirmiyiz
2) memnun kaldiginiz yada "asla bulaşma" dediginiz tur sirketleri varmi
Biz önumuzdeki ay turu satin alip taksit taksit ödemek istiyoruz. Iyice arastirmak istedim cunku ilk kez yurt disina cikacagiz ve ikimizde özel sektorde calisan belli maasi olan insanlariz yani birseylerden kısıp bu tatile cikacagiz, paramiz bosa gitsin istemiyoruz. Simdiden tesekkurler kizlar.