Fikirlerinize ihtiyacım var

1300,1500 bi fark var arada biz de kararsiz kaldik

Baya fark ettiriyormuş ya. Kaç gün? Kaç lira peki? Macera seven bir çiftseniz, kendiniz gidin, kalacağınız yeri merkezden uyguna ayarlarsınız, ülkeler arası geçişide gece otobüsle yaparsınız (biletler çok pahalı değil 10 euro civarı oluyor)

Dil bilmiyoruz kendimiz biraz zor gezeriz. 2500 civari kışın 3800 civari yazın oluyor. Ekstra turlar hariç

Kışın o bölge çok çok soğuk oluyor. Ben Ekim'de gitmiştim ama o mevsim bile gerçekten çok soğuktu. Bilemedim...

Aslinda ilkbahar/sonbahar en iyisi mevsim bakimindan ama kisin cok guzel oluyor avrupa.. Her yerde noel isiklari, suslemeler, pazarlar vs vs.. Ayrica alisveris dusunuyorsaniz noel zamaninda baya indirimler oluyor ozellikle kozmetik parfum falan.
Turkiye'ye gore fazla soguk degildir ama yinede adi ustunde kis oldugu icin soguga hazirlikli olmak gerek..
Italya'yi ben olsam bende yaza birakirdim sirf dondurmalarini doya doya yemek icin
Subat yerine Aralik secme imkaniniz varsa oyle yapin bence.

Ayy iyice heveslendim ögretmenim ben o yuzden şubat tatilinde gidebiliriz

Tur firmasi olarak Pronto yu ta s
Tur firmasi olarak Prontoyu tavsiye ederim İtalya turuna katilmistik temmuzda gittik hava sicakti ama gunler uzun oldugu icin doya doya gezdik.
Kisin ben pek tavsiye etmem , soguk,gunler kisa, gezilecek yer cok erkenden hava kararinca tadi olmuyor...
Ayrica ektra turlara da ortalam 250 euro falan masraf cikiyor ve ekstranin %80e katilmak olmazsa olmaz cunku genel pakete panoramik turlar ve nokta atisi yerler dahil.
Otellerin standardi bizden dusuk, kalite olarak, yemek secerseniz ve domuz eti hassasiyetiniz varsa ona gore yerler secin ve kahvaltilik bisiler alin yaniniza.
Kesinlikle yaz basi gidin derim yani Haziran ideal olur.
Ve bence Orta Avrupa dansa İtalya ya gidin pisman olmazsiniz tarih,romantizm,ekzotik ortaçağ kentleri mukemmel saraplar,harika manzaralar gerisini ben soylemeyim...
Fiyatta ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…