• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fikirlerinize ihtiyacım var :(

meyran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
169
115
103
günaydın kızlar, sabah uyandım durdukça içime dert oldu hazirazn ın 9 unda nikahım var ve gelinlik giyeceğim. gelinliğim dikiliyor, dün 3. ve son provasına gittim ama kolları omuz kısmından o kadar rahatsız ettiki :( ama gelinlikçiye göre yapacak birşey yok çekecekmişim mecbur gelinlik rahat olmazmış kumaştanmış vs :( zaten içime tutmayan başka şeylerde var ama şimdi hem 500 tl ödeme yaptık hemde vakit az kaldı, dün neyse atık nasıl olursa olsun dedim içimden ama bu sabah uyanınca duramadım durdukça kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım şimdi??? bu saatten sonra bu gelinliğe nasıl olursa olsun razımı olmalıyım yoksa başka gelinlik aramaya mı koyulmalıyım :(( ayrıca gelinliğin daha eteği falan hiç ortada yok ve bu son prova :(

Valla gelinliği insan hayatında bir kere giyiyor o yüzden içinize sinmiyorsa başka bakın bence.Şimdi belki 500 lira size fazla görünüyor ama ileride pişman olacaksınız içinizde kalacağı için.Sonradan düğün fotoğraflarınıza bakıp bakıp pişman olursunuz.

gelinligin etek kısmı orta yok nasıl son prova oluyor bende onu anlamadım:44:

onlar senin isteğine cevap vermek zorundalar zaman kısalırsa kısalsın gerekirse gece kalsın yapsın bu onun bileceği iş sonra pişman olursun git söyle aklındakileri ayrıca neden rahat olmazmış bal gibi de olur belki kendi hatasından kastı da sen anlamazsın zaten diye sallıyo bilemezsin ki

ben de son provaya gittiğimde straplez üstümün üzerine olması gereken taşları yapmamışlardı bir tek onlar kaldı herşey bitti onu biz halledicez kolay gerisi 3 güne teslim edicez demişlerdi almaya gittik kadın kolayına geldi diye taşa benzer boncuk dikmiş! çirkin değildi tabi ama neden benim istediğim gibi olmasın ki inanamamıştım son 1 haftam olmasaydı o gelinliği başına çalıp yaptırmasını bilirdim vaktin varken müdahale et derim

ayrıca etekli prova istediğini belirt kesinlikle

Son düzenleme:
Vallahi nasıl gelinlikçi bu böyle. İnsanları en mutlu gününde mutsuz etmeye ne hakları var. Arkadaşlarında dediği gibi son proda çok ufak tefek eksiklikler kalır. Gelinlikçinizden ben şüphelendim. Eteğine 1 kat tül geçirip bitti diyebilir size. Sanırım sizi sessiz bulmuş. O hatasını düzeltmesi lazım. Ne demek gelinlik rahat olmaz. Rahat olanları nasıl yapıyorlar. Siz istemediğinizi belli edin. 500 tl o mutlu gününüz için çok para değil inanın. Eğer kötü olursa pişman olmayın sonradan. Gözünüzün gördüğü denediğiniz hazır gelinlik araştırın derim ben size. Ama maddi yönden bu mümkün değilse diktirdiğiniz yerle biraz papaz olun eminim düzelteceklerdir. Üzüldüm sizin adınıza, inşallah düzelir. Mutluluklar diliyorum.

Back