• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Fikirlerinize ihtiyacım var

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
kızlar hepimiz bu çeyiz telaşları içindeyiz. Sürekli fikir alışverişi yapıyoruz. Hem maddi hem manevi yönden yoruldum ben bu aralar. Malum kiraya gelin gidiyorum. Aldığım eşyalarımı uzun vadeli düşünmekteyim.
şimdi gelelim kararsızlığıma.
ikeanın divanı
$dddd.webp
bu divanı alsam ilk olarak ufak odamıza koysam ortaya yine ikeadan uygun orta sehpa alsam oturma odası olur mu?
yaz aylarında salonumuzda kışınsa ufak odamızda oturmak istiyoruz. rahat olur mu?
misafir açısından hem tek kişilik yatak oluyor hem çift kişilik.
Rabbim bebek verirse kendini bilene kadar bunu yatak olarak kullanırız.
sizlerde fikrinizi söylerseniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
olumlu olumsuz bütün düşünceleriniz için hepinizi öpüyorum canlarım:54:

odan kücükse bir sehpa bir de bu divanı koyarsan olabilir, ama ben senin yerinde olsam kiraya gideceğim için uzun vadeli düşünmezdim.
ilerde evim oldugunda değiştirebileceğim şeyler alırım. (5 bin tl bir oturma odası takımına vermemde, 2 bin tl veririm, bir kaç sene üstünde oturup evim olunca değiştiririm gibi..)
yine de sen bilirsin, kolay gelsin.

odan kücükse bir sehpa bir de bu divanı koyarsan olabilir, ama ben senin yerinde olsam kiraya gideceğim için uzun vadeli düşünmezdim.
ilerde evim oldugunda değiştirebileceğim şeyler alırım. (5 bin tl bir oturma odası takımına vermemde, 2 bin tl veririm, bir kaç sene üstünde oturup evim olunca değiştiririm gibi..)
yine de sen bilirsin, kolay gelsin.

yorumun için teşekkür ederim.:54:
benim uzun vadede düşünmemin sebebi ne kadar kirada oturacağımı bilemediğimden.
yani hem kullanışlı olsun hemde değiştirebilirim. :54:
hemde 1500 tl gibi bir fiyatla işin içinden çıkarım

Son düzenleme:
şimdi baktımda fiyatına, 749 tl diyor.
biraz daha verip üstüne köşe takımı alsan daha şirin bir odan olabilir. çünkü bir tekli, bir de o divan bence pek hoş durmaz.
1000tl ye bile köşe takımları var. bursadaymışsın, inegöl'den bakabilirsin. hem de çok kaliteli.

şimdi baktımda fiyatına, 749 tl diyor.
biraz daha verip üstüne köşe takımı alsan daha şirin bir odan olabilir. çünkü bir tekli, bir de o divan bence pek hoş durmaz.
1000tl ye bile köşe takımları var. bursadaymışsın, inegöl'den bakabilirsin. hem de çok kaliteli.

tamam canım köşelere de bakıcam :34:

fikirlerin için teşekkür ederim:54:

Arkadaşa katılıyorum aynı fiyata köşe takımları alırsan bence daha kullanışlı olur.
Ama yok illa bu diyorsun ben beğendim divanı (:

Arkadaşa katılıyorum aynı fiyata köşe takımları alırsan bence daha kullanışlı olur.
Ama yok illa bu diyorsun ben beğendim divanı (:

teşekkür ederim tatlım :54:
Kararsız kaldım bende bu divan çok hoşuma gitti köşe koltukları da çok güzel duruyor bilemedim nasıl yapıcam :34:

İlk yazdıklarını okumadan önce baktıgımda cocuk yatagı sandım, pek dıvan gıbı gorunmuyor.Hem oturma odası rahat olmalı, bu dıvanın kenarları kullanışlı degıl bence.Yatıp uzanmak ıstedıgınızde problem yaratabılır. Daha farklı şeylere bakın derım. Mutluluklar, kolaylıklar dılerım.:7:

İlk yazdıklarını okumadan önce baktıgımda cocuk yatagı sandım, pek dıvan gıbı gorunmuyor.Hem oturma odası rahat olmalı, bu dıvanın kenarları kullanışlı degıl bence.Yatıp uzanmak ıstedıgınızde problem yaratabılır. Daha farklı şeylere bakın derım. Mutluluklar, kolaylıklar dılerım.:7:

teşekkür ederim canım :54:
haklısın sanırım bakalım köşelere bakıyorum şimdi netten:53:

aslında çok güzel benim hoşuma gitti sevdim şirin bişe bu divan ama sanırım küçük ve dar e haliyle oturma odası deyincede ferah büyük bir oda ve takım insanın aklına gelir bence oturma odasına küçük gelir rahat edemezsiniz .arkadaşların dediği gibi en iyisi köşe takımı almak:51:

öyle olacak artık sanırım yani :) teşekkür ederim yorumun için:54:

Back
X