odan kücükse bir sehpa bir de bu divanı koyarsan olabilir, ama ben senin yerinde olsam kiraya gideceğim için uzun vadeli düşünmezdim.
ilerde evim oldugunda değiştirebileceğim şeyler alırım. (5 bin tl bir oturma odası takımına vermemde, 2 bin tl veririm, bir kaç sene üstünde oturup evim olunca değiştiririm gibi..)
yine de sen bilirsin, kolay gelsin.
şimdi baktımda fiyatına, 749 tl diyor.
biraz daha verip üstüne köşe takımı alsan daha şirin bir odan olabilir. çünkü bir tekli, bir de o divan bence pek hoş durmaz.
1000tl ye bile köşe takımları var. bursadaymışsın, inegöl'den bakabilirsin. hem de çok kaliteli.
Arkadaşa katılıyorum aynı fiyata köşe takımları alırsan bence daha kullanışlı olur.
Ama yok illa bu diyorsun ben beğendim divanı
İlk yazdıklarını okumadan önce baktıgımda cocuk yatagı sandım, pek dıvan gıbı gorunmuyor.Hem oturma odası rahat olmalı, bu dıvanın kenarları kullanışlı degıl bence.Yatıp uzanmak ıstedıgınızde problem yaratabılır. Daha farklı şeylere bakın derım. Mutluluklar, kolaylıklar dılerım.
evet canım haklısın bende vazgeçmeye başladım yavaştan yavaştanNe oturan rahat eder,ne de yatan...Bebek de yatamaz ki orda,uygun değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?