• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikirlerinize ihtiyacım var.

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Buğday tenliyim. Orta küllü kumral saçlarım. Daha önce açık papatyaya boyadığımı söylemiştim. Fakat çevremdekiler rengimin çok soluk durduğunu söylediler. Makyajla da durumu pek kurtaramadım. Ama ben illa biraz açık renkler istiyorum. En azından açık kahve ama sarı yansımalı olsun istiyorum. Bana ne renkleri önerirsiniz?

beyaz tenli olsan bakır kumral olabilirdi.hala olabilir gerçi.bal köpüğü de yakışabilir bence açık renkler düşünüyorsan.

altın ışıltılı kahve sanırım istediğim kadar açık durmaz.
bakır kumralda hiç sarıya çalmıyor canım ya.
Şöyle açık renk, sarıya çalan, parlak, canlı bir renk istiyorum.

Bende senin gibiyim buğday tenli küllü kumral saç bir kaç defa saçlarımı açık renge boyadım küllü sarı bal rengi vs. hiç biri tenimle uyumlu olmadı sürekli makyaj yapmak zorunda kalıyor insan.Yapmazsan da soluk görünüyorsun.İlla açık renk istiyorsan canım sana açık karameli öneriyorum.

Buğday tenliyim. Orta küllü kumral saçlarım. Daha önce açık papatyaya boyadığımı söylemiştim. Fakat çevremdekiler rengimin çok soluk durduğunu söylediler. Makyajla da durumu pek kurtaramadım. Ama ben illa biraz açık renkler istiyorum. En azından açık kahve ama sarı yansımalı olsun istiyorum. Bana ne renkleri önerirsiniz?

cnm gizemli kahveyi önerim ben .bana göre çok hç bir renk.biraz bakırlık ve sarılık var diye bliorm Bn . Tabii En İsNi sN bLrSN tTlm :61:

Back