hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim arkdaşlar. ama ben çok büyük bir hata yaptığımı anladım. normalde zamanında başıma gelmiş böyle çirkin bir şeyi şimdi bir başkasına yaptığım için inanın utanıyorum bir insan sevgilisinden ne ister. sevsin, saygılı olsun, efendi olsun, ahlaklı olsun, düşüncelerine önem versin, romantik olsun, anlayışlı olsun, lafı sözü dinlenir olsun, oturaklı olsun ister. şimdiye kadar karşıma çıkan hayatıma soktuğum hiçbir erkek böyle değildi. ilkkez karşıma böyle bir insan çıktı. ben naptın hiç tanımadığım birine karşı birşeyler hissettim diyerek önceki tartışmalarımızı bahane ederekten bu insanı hayatımdan çıkartmaya kalktım. bu insanla hiçmi güzel şeyler yaşamamıştık biz 1 ay bile olsa ama ben o anki duygularımla kalkıp kötü ne varsa onları söledim. hatalıyım. akşam konuştuk çıkışta nekdar hatalı olduğunu üstüme çok geldiğini söledi 1 saat boyunca konuştu benle mutlu olmak istediğini söledi. eve geldim herşeyi düşündüm. en önemlisi ben bu çocuğa güveniyorum ahlakına güveniyorum bu çocuk elimi bile tutmaya çekinen gözümün içine bakmaktan başka birşey yapmayan bir insan. çok büyük bir haksızlık yaptım. ne istediğimi bilmiordum. bana zaman verdi ama ben ondan ayrı kalmak istemiorum. şuan bile sesini duymak için içim gidiyor. aklımın başına gelmesi için bunu yaşamam gerekiyordu belki bilmiyorum tavsiyeleriniz için benle bu yaşadıklarımı paylaştığınız için size çok teşekkür ederim. ben tekrardan denicem onunla kararımı bu yönde aldım. boy pos takılcak şeyler değilmiş. insanın yüreği önemliymiş anlaşabilmek önemliymiş. bunuda anladım. artık daha dikkatli olucam. daha ona bişi sölemedim bugün geçsin yarın konuşmayı düşünüyorum. Hayırlısı olur işllah.