Fikirlerinize ihtiyacım var.

DegisikRuhHali

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.198
2.749
398
tek başına işin içinden çıkamadığım bir konu var çevremdeki güvendiğim bikaç kişiye danıştım ama çok tatmin etmedi beni lütfen olumlu olumsuz fiikirlerinizi bekliyorum. geçmiş yazılarımdada belirtmiştim.yaklaşık 2.5 - 3 senelik bir ilişkim vardı ilişkim boyunca hiç iyi şeyler yaşamadım sonunda ayrıldım ve kurtuldum. erkeklerede pek güvenim kalmamıştı ama arkdaşımın aracılığı ile ayrıldıktan yaklaşık 7 ay sonra bir başkasıyla görüşmeye başladım ama bir arakadşlık sürecimiz olmadı hemen ilşkiye başladık 1 aydırda birlikteyiz. daha çok yeni bir ilişki ve birbirimizide tanımaya çalışıyoruz. çok efendi eğitimli işinde gücünde biri. başından beri boy sorununa takılmıştım. aynı boydayız topuklu falan giyemem diye takıntı yapıyordum onu aştım artık derken bu sıralar aşırı alınganlık yapmaya başladı. en ufacık birşeyden ama boy konusu hiç geçmiyor yani alınganlığı ondan değil. eski erkek arkdaşım rahatsız etmesin die hattımı değiştirmemi istediği dediğini yaptım fakat hat başka şehirde yaşayan bir arakadşımın üstüne kayıtlı olduğundan hafta sonu iptal ettircek. ama erkek arkadaşım aşırı sinirlendi o senin gerçek arkdaşın olsa hemen gider kapatırdı ben iptal olmasını istiorum sen üstüne düşmüyorsun falan diyereek baya azarladı. şimdide konuşmuo benle. bu şekilde bikaç olay daha yaşandı. evdeyken ailemden dolayı rahatça konuşamıoyorum telefonda bunu takmış durumda kaç gündür söylenip duruyor flan. derken dün çalıştığım işyerine bir çocuk geldi. yardımcı oldum kendisine ama ilk gördüğüm an sanki etkilendim bilmiorum değişik bişeyler hissettim. oda bana karşı ilgiliydi. devamlı beni izliordu falan ama öyle bir konuşmamız falan olmadı işini hallettim ve gitti. ama ben bu çocuğa fena halde taktım. akşam eve gittim facede buldum resimlerine baktım araştırdım falan. bide üstüne şimdiki erkek arkdaşım böle tripler yapıp beni yok yere azarlayınca falan iyice soğudum onu kandırmak yanlış birşey yapmak istemiyorum. ayrılmayı düşünüyorum şuanda. aklım öteki çocukta. bugün kendi cebimden aradım çocuğu bilgileri işyerimizde kayıtlıydı. geldiği gün onun işlemlerinde bir hata olduğunu sorun yaşayıp yaşamadığını sordum kendimi tanıttım falan. oda sorun çıkmadığı söyledi ilgilendiğim için teşekkür etti kapattık. şimdi ben bir adım atmış oldum. ama birdaha beni araması içn bir sebep yok uzak bir yerde oturuyor ve çalışıyorda yani istediğinde gelecek durumuda yok ve ben bu çalıştığım birimde bu hafta sadece görevliydi daha sonra eski yerime geçicem gelmiş bile olsa bulamaz beni. kendi telefonumdan aradım ama çalıştığım yerin teli olduğunu düşünebilir çünkü Başhekimlikten aradığımı söyledim. Erkek arkadşım bu saat oldu hala aramadı ve ben gerçekten onun bu azarlamasını tribini çekemem. Ötekine karşı aşırı bir ilgim var şuan çok etkilendim çünkü lütfen bana akıl verin. Erkek arkdaşım daha 1 ayda böle davranırsa ilerde daha dozu artar diye düşünüyorum huylu huyundan vazgeçmez. Eğer gönlümün istediğini yapıp bu çocukla görüşürsem ne kaybederim diye düşünüyorum belkide aradığım insan o lütfen yardımcı olun fikir verin. eğer ayrılıp ötekiyle görüşmemi sölersenizde ona nasıl ulaşabilirim yada ne yapmam lazım bir kız olarak ben adım atmak istemiorum ama oturup beklemekte dayanılcak gibi değil.

iyi de şimdiki arkadaşınız ile anlaşamadığınızı , ondan soğuduğunuzu ayrılmayı düşündüğünüzü söylüyorsunuz ...peki ama sorun ne ? yani daha doğrusu ayrılmanıza engel ne ? aşık değilsiniz, ilişkinize yıllarınızı vermemişsiniz ? denemişsiniz , olamayacağını görmüşsünüz e ayrılın o zaman.....

o ilgi duyduğunuz 3. şahıs da eğer sizinle ilgili ise sizi illaki bulur , sonuçta bu iş yerinden ayrılıp başka birime geçeceksiniz , tamamen iş değişmeyeceksiniz ki, burada sizi tanıyan iş arkadaşlarınız eminim bu bey sizi arayıp soracak olursa ona yeni yerinizi söylerler .....yani eğer nasipse olur derler ya hani :))

ama şimdiki arkaşadaşınızı ,ilginizi çeken bey ile işinizi sağlama almadan ayrılmayı düşünmüyorsanız ona da söyleyebileceğim bişey yok ...hakkınızda hayırlısı olsun

yok bu şekilde sağlıklı bir karar alamayacağım onun için erkek arkdaşımdanda uzak durmam lazım diye düşünüyorum. sonuçta onunda duyguları var ve boşa benimle vakit harcamasın oda baştan bilsin hayatına ona göre baksın. aramasını bekliyorum aradığında ayrılmak istediğimi sölemeyi düşünüyorum. bu tavırları ufacık şeyden beni azarlaması falan hoşuma gitmediğini ilersi için şüphelerim olduğunu anlatıcam ona. ama öteki içinde bende düşünüyorum nasipse elbet olur ama durduğumuz yerdende herşey istediğimiz gibi ayağıma gelmiyor. sonuçta tamam ben bir adım attım 1 hafta beklemeyi düşünüyorum bakalım nolcaksa ama aramazsa çünkü o yanımda beni izlerken benle ilgilenirken falan ben telden msj yolluyordum acaba diorum hayatımda biri olduğunu anlamış olabilirmi bilmiyorum işte çaresizlikten kafamda tonla bahane üretiyorum :)

Uzun ve sorunlu bir ilişkiden çıkınca böyle saçmalıklar yaşanabilir,normaldir.
Henüz kendini bulamamışsın,zamanla kararların ve tercihlerin netleşir.
O zamana kadar biraz daha gözlemci olmanı ve mesafeli davranmanı tavsiye ederim.
Önce SEN ne istediğine karar ver ve ona göre seçici ol.
Erkek arkadaşınla öylesine başlamışsınız sanki.Aşık olsan boy sorunu aklına bile gelmezdi.Benden sana tavsiye inceldiği yerden kopar o ilişkini.Bu karışmalar filan yarın öbürgün başına bela olur,kurtulman zorlaşır.
Bir süre özgür kal,kimseyi hayatına alma,kafanı dinle.

öncelikle ne istediğine karar vermelisin. bence sorun iş yerinde diğer çocuğu görüp etkilenmen değil. o çocuğu görmeseydin ve etkilenmeseydinde bence ilişkini sorguluyor olacaktın. şu an yeni bir ilişkiye başlamışsın ve sevgilin tavırlarıyla seni kendinden soğutmuş ve de yol ayrımına getirmiş. ve haklı olarakta bir ayda böyle davranıyorsa ilerde nasıl olacak diye düşünüyorsun. iyice düşün canım gelecekte gerçekten şu an hayatında olan insanla mutlu olacağına inanıyormusun. diğer çocuktan sadece etkilendiğini düşünüyorum. olursa olur olmasada olmaz bence senin için. şu an zaten hiçbişey yapma yapmamalısında. ilk önce ilişkini sorgula ve kararını ver. ayrılmak istiyorsanda hayatındaki insanı incitmeden bunu yap. ayrıldıktan sonrada diğer çocukla gerçekten bişey olmasını istiyorsan yolunu buna göre çizmeye çalışırsın

arkadaşım sen zaten sevmiyorsun erkek arkadaşını ayrıl bence..seven insan başkasına o gözle bakıp etkilenmezki..aklın falan hep sevdiğinde olur..soğudumda diyorsun şimdiden başkası ilgini çekebiliyorsa evlendiğinde bunu yaşarsan ne olacak???soğuduysan ne diye bekliyorsun onu??bırak o da hayatına devam etsin bu şekilde bi nevi kandırıyorsun işte belki sevildiğini sanıyor..AYRILMALISIN..birde adım attım demişsin ötekini bırakmadan daha ne adım bekliyosun?bırak bi önce yalnızlığıda yaşa hazır hissedince başla bişeylere başla..acele etme..bi ilişki bitsin bi nefes al..sevgiline soğudun die saygın bitmiş olabilirde yaşadığın güne yazık onla bu şekilde düşünürsen valla..yeni bitmiş bi ilişkiden çıkan birine kolay kolay kimse güvenmez yani..sana böle biri gelse ve sorsan sen; 'ne zaman bitti ve neden bitti son ilişkin''die aldığın cevap çok kısa olduğunu duysan güvenirmisin..bi düşünürsün yeni bitirmiş aklı onda olabilir die..
ayrıl arkadaşım sen ayrıl..aklın madem kayıyor şimdiden başkasına yaptığın yanlış..

yeni okudumda yorumunu..ayrılamak istenince aklına bunu yerleştirince gün beklenmez..bu aklını daha karıştırır bana göre..sevgilin değilmi aramasını ne diye bekliyorsun,kendin ara..bunu yap bari..başkasını arayacağına ilk erkek arkadaşını ara da bi zahmet de birşey..bana saçma geldi açıkcası..etkilendiğini arıyorsun ama ayrılmayı düşündüğün sevgilinden onun aramasını bekliyorsun..
yani tuhaf buldum kusura bakma

zaten ayrılcam bende ona yanlış birşey yapmak istemiorum vaktini çalmak istemiorum ilk günler çok iyiydi ama hemen değişti alıngan oldu bağırıp azarlar oldu daha da 1 ay oldu yani bukadar çabuk bu noktaya gelmesi korkutuyor beni onun için zaten bu konuyu aradığında konuşucam ama hala aramadı tavır yapıo hat muhabbeti için bana ufacık birşeyden yani. evet gerçekten sevemedim ben alışamadım birtürlü olmadı. bu hissettiklerimle ilerde evlilik falanda olmaz. kimseyi oyalamak istemiorum onun için vakit kaybetmeden ayrılmak istediğimi söliycem öteki çocuk olsun veya olmasın.

sen varsayımlar üzerine hayatını değiştirebilecek bir kızsın sanırım sakın yanlış anlama yargılamak tabiki benim haddim değil ama bu düşüncen sağlıklı değil onu belirtmek istiyorum..
şuan iyi gitmeyen ve içine sinmeyen bir ilişkin varsa öncelikle bundan arınman gerek. eğer diğer çocuğu gördüm etkilendim diyip ilişkinden vazgeçiyorsan bu da normal değil nihayetinde erkekler bunu yapınca arkalarından edilmeyen beddua kalmıyor...
işin özü aslında demem o ki; kendine yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi başkasına yapma...

ya benim dediğiniz gibi bunun o çocukla pekte ilgisi yok ben baştan zaten içimde ısınamamışım. şimdi arıcam ve ayrılmak istediğimi sölicem. öteki olsun veya olmasın gerçekten sevmediğim biriyle devam edemem ki.

onu diyorum canım bende içine sinmeyen bir ilişki ise bitirmen senin için faydalı.. ama yok diyosanki öbürünü gördüm bunu sallamam lazım o doğru değil.. öncelikle sevmediğin biriyle beraberliğini sürdürme zorunluluğun yok bunu bitir kafanı temizle ondan sonra diğer oğlanla kısmetinde varsa yollarınız kesişir zaten.. etik olan bu..

off ayrılmakta ne kadar zor yaa insanın dengesi bozuluyor birtürlü söliceklerimi toparlayamadım. nasıl derim ne derim falan die karnıma bile ağrılar giriyor yani bi cesaret arıcam işllahh

off ayrılmakta ne kadar zor yaa insanın dengesi bozuluyor birtürlü söliceklerimi toparlayamadım. nasıl derim ne derim falan die karnıma bile ağrılar giriyor yani bi cesaret arıcam işllahh

sakın böle düşünme..eğer böle naparım aman ne ederim gibi düşünüp stres yaşarsan inan yapacağın şeyleriin tersini yaparsın..diyemezsin hiç bişe bu durumda..altı üstü sevgilin..ısınamamışsında şimdi soğumuşsun..ee ne die bu panik??bunn için eline kağıt kalem alıp yada ses ayarı yapıp anlatacak deilsin hiç sıkma kendini..zaten davranışlarının seni nasıl rahatsız ettiğini bu yüzden ilişkiden çok soğuduğunu dersen gerisi çorap söküğü gibi gelir gerçekten..sana diyeceklerim var..bu durumlar inan çok gerdi günlerce doğru kararı bulabilmek için çok düşündüm gibi cümlelerle başla işte..gerekirse hani bırakmaman için ısrar ederse artık çok soğuduğunu ve bu şekilde devam edemeyeceğini dile getir..

Erkek arkadaşınız sizin onun hakkınızdaki düşüncelerinizi hissediyor o yüzden güvensiz davranarak size karşı hırçınlaşıyor telefon değiştirme konusundada o yüzden bu kadar ısrarlı bence sanki haklıda haklı olmasa bu kadar kafanız karışmazdı bir başkasından hoşlanmazdınız..

Demek ki sevmiyorsun sevgilini..
Yoksa asla baska erkekten etkılenmezdın..
Kocan değil, nişanlın değil..Ne diye bunca yoruyorsun kendını anlamam..
Olmuyorsa zorlamyacaksın tatlım

ayrılmak istediğimi söledim ama kabul etmedi baya konuştu beni sevdiğini ilk günler birbirimizi tanımaya çalışırken böyle sorunların yaşanacaığını beni mutlu etmek istediğini falan söledi akşam çıkışına gelirim dedi yüzyüze konuşalım ona göre karar verirsin dedi. bişi diyemedim sonra gene msj attım akşam gelme benim kararım kesin falan die yazdım sonra sen bilirsin canım kararına saygı duyuyorum yazmış ve ayrıldık.

işllah çok fazla üzmeden kırmadan bitirmişimdir elimden geldiğince iyi bir şekilde konuşmaya çalıştım anlattım ama herşeyin hayırlısı ilerde daha çok üzülmektense baştan bitmesi daha iyi oldu. sonuçta nekadar üzülebilir 1 aylık bir ilişki için ben ayrılmak istediğimi söleyene kadar daha çok yıprattım kendimi şurda walla. ilk adımı attım ayrıldım. şimdi kafamı dinlicem en azından bikaç hafta beklicem ötekinden bir adım gelcekmi gelmicekmi die bende ona göre bişiler yaparım.

Sen ne istediğini biliyormusun.Ayrılmak için arıyorsun sonra çıkışına gelim konuşalım dior tamam diyorsun sonra kapatınca mesaj atıyorsun gelme diye. Diğerine karşı duyduğunda sevgi aşk hoşlanma değil bence birilerinin seninle ilgilenmiş olması hoşuna gitti o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…