• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri fikirlerinize ihtiyacım var!!!

burcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
153
0
46
İstanbul
Selam arkadaşlar benim 26 eylülde nişanım olucak kısmetse, nişanlık konusunda çok kararsızım nişanım salonda olucak,ben nişanlıkta kabarık modelleri pek sevmem ama abiye bi elbise alırsam da basit kalır diye korkuyorum, sizce nasıl bi elbise almalıyım normal bi abiye alsam olur mu?bilmiyorumkismile

Selam arkadaşlar benim 26 eylülde nişanım olucak kısmetse, nişanlık konusunda çok kararsızım nişanım salonda olucak,ben nişanlıkta kabarık modelleri pek sevmem ama abiye bi elbise alırsam da basit kalır diye korkuyorum, sizce nasıl bi elbise almalıyım normal bi abiye alsam olur mu?bilmiyorumkismile

Canım bence de kabarık bi nişan elbisesi alma fakat benim düşüncem abiye,hiç de basit durmaz aksine çok hoş ve zarif olur..

Benim nişanımda temmuz sonu canım benimde dısarıda olacak o nedenle aynı seyi düşünmüştüm..Asla o kocaman kabarık nişan tuvaletlerini sevmiyorum.Abiyelerde heryerde aynı seyler biraz daha özel olsun istedim ve sonunda nişantasında bir modaevinden aldım..Ne abiye kadar sade ne de nişan tuvaleti gibi abartı ikisinin ortası hem cok gösterişli hem de zarif...Bulabilirsin yani.

Kızlar sakın o kabarık,dantelli,işli nişanlıklardan almayın.Asil,kibar,sade ,ama bir o kadar da iddialı gece kıyafetleri var.Polo,İpekyol,Beymen...Buralara bakın ,derim.:3:

ben de o kabarık modelleri sevmiyordum canım. içinde rahat edebileceğim güzel bir elbise aldım. fuşya rengi (dilersen profilimden bakabilirsin )

Back