3 yıllık bir ilişkim var ama sevip sevmediğimi bilmiyorum sanki kalbim yokoldu gitti ve bu duruma sinir oluyorum bi önerinize ihtiyacım var???mafoldumben
neden bu hale geldim onuda açıklayayım biz çıkmadan önce bazı sorunlar yaşadık o bende kalsın kız olayları ve ben bunları unutamadım 1 sene felan sırf bunlardan dolayı tartıştık ve çok saçma olaylardan dolayıda tarışmalar yaptık nys geçenlerde bi siteye üye olduğunu ve bir takım kızlarla arkadaşlıklar kurduğunu öğrendim ve bunun üstüne ilk önce yalanladı hayır öyle birşey yok dedi ben buna inanmadım gittim şifreyi buldum o üyeliği açtım ve ona ait olduğunu ona gösterdim gösterdikten sonra tamam haklısın diyip kabuletti ama bu 1 buçuk sene önce konuşmuş kızlarla birdahada konuşmamış nys ama ozamanlar çıkıyorduk sonuçta ve böyle bişey yapması beni çok üzdü ben ondan böyle bişey beklemiyordum güvenim bu konuda sonsuzdu ama boş çıktı ve daha öncedende benden gizli msn açmış onuda yakaladım ordada kızlar vardı ve bunların sonucunda ona karşı hiç güvenim kalmadı şimdi başka neleri var bilmiyorum nasıl güvenicem ben ona ve dediğim gibi sevip sevmediğimi bilmiyorum ne yapmalıyım bunların karşılığında???
*şöyle bişeyde var başka kızlar varken benimle dalga geçiyor yani benimle uğraşıyor buda beni gıcık ediyor bunu neden yapıyor sizce sevmediği içinmi böyle davranıyor?