- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Ne isiymis bu ya cok merak ettim ve özendim simdilakin çalışırken çok boş vaktim oluyor
Küçük bir ilçedeym insan sayısı çok az gelen giden de ykkNe isiymis bu ya cok merak ettim ve özendim simdi
Bilmem o kadar geniş çaplı düşünmüyorum sonuçta herkes satıyor bişeylerOnline satış için ya şirket kurup vergi ödemeniz ya da vergi muafiyeti almanız gerekir. Öyle kafanıza göre bişeyler satmaya kalkarsanız maliye kapınıza dayanır evdeki bulgurdan olursunuz.
Deneyin görün ne diyeyim. Ben şikayet ediyorum fatura kesmeyenleri açıkçası. İnşallah size denk gelmez benim gibi biri.Bilmem o kadar geniş çaplı düşünmüyorum sonuçta herkes satıyor bişeyler
Küçük işletmeden alışveris yapıyorsanz bunu da bilmenz lazım destek olmak yerine köstek olmk neden almayın gitsnDeneyin görün ne diyeyim. Ben şikayet ediyorum fatura kesmeyenleri açıkçası. İnşallah size denk gelmez benim gibi biri.
Konu sahibi muhtemelen memur. Bu ulkede memurlar bu kadar rahat olur ancak. Yasal olarak bir satış isi yapamaz diye düşünüyorum. Yapacaksa bi sekilde usulsuz yapacakOnline satış için ya şirket kurup vergi ödemeniz ya da vergi muafiyeti almanız gerekir. Öyle kafanıza göre bişeyler satmaya kalkarsanız maliye kapınıza dayanır evdeki bulgurdan olursunuz.
Küçük işletme vergisiz kazanç sağlayan yer değil, adı üstünde işletmeyse kaydı kuydu olacak, vergisini verecek. Yok el emeğini satıyorsa devlet zaten bunun için muafiyet getirmiş onu kullanacak.Küçük işletmeden alışveris yapıyorsanz bunu da bilmenz lazım destek olmak yerine köstek olmk neden almayın gitsn
Memursa daha büyük risk değil mi? Memuriyetini de yakar incelemeye girerse.Konu sahibi muhtemelen memur. Bu ulkede memurlar bu kadar rahat olur ancak. Yasal olarak bir satış isi yapamaz diye düşünüyorum. Yapacaksa bi sekilde usulsuz yapacak
Ee bizde ödüyoruz sizde bilrisnnzki yetmiyorKüçük işletme vergisiz kazanç sağlayan yer değil, adı üstünde işletmeyse kaydı kuydu olacak, vergisini verecek. Yok el emeğini satıyorsa devlet zaten bunun için muafiyet getirmiş onu kullanacak.
Kusura bakmayın ben her ay maaşımın yarısına yakınını vergi olarak görmeden ödüyorsam serbest kazanç sağlayan da ödemek zorunda.
Memur değilim ayrıca fikir sordm sadeceMemursa daha büyük risk değil mi? Memuriyetini de yakar incelemeye girerse.
El lezzetiniz marifetiniz varsa evde pasta ikramlik kurabiye vs yapıp satabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba ben normalde çalışan birisiyim lakin çalışırken çok boş vaktim oluyor evdede çocuk flan yok yine boş vaktim var bnde bunu değerlendirmek ve sosyalleşmek adına biseylerle uğraşmak istiyorum bu uğraştıgm şeylerde bana maddi olarak getiri sağlasn istiyorm evden online satış yapmak istiyorum bu konuda ne satabilirim fikirlerinizi bekliyorm
Yok yok burda hiç bir şey yok telfon dışında sosyallesecgm Bişey yk maddi olarak da iyiyim çok şükür eşim destek olacak zaten amacım başarabilrmiyim kendimi denemekSizin maddi durumunuz iyiydi ve nişanlınızın ise çok çok iyiydi. İhtiyacım yok vs atar gider yapıyordunuz. Durumunuz mu bozuldu?
İş yapmak istiyorsanız faturasını vergisini de düşünmeniz lazım. Eğer memursanız da birileri ihbar eder, maliyeyle ayrı memuriyetle ayrı başınız belaya girer dikkat edin.
Sosyalleşmek istiyorum diyorsunuz ama onda da para kazanma derdindesiniz. Tam tersi, sosyalleşmek için para harcanır, yani hobi, sanat, lisan kursu veya doğa aktiviteleri vs.
Onu emekli olunca düşünüyoruzEl lezzetiniz marifetiniz varsa evde pasta ikramlik kurabiye vs yapıp satabilirsiniz.