• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize İhtiyacım var

Handleme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
108
66
18
30
Merhaba hanımlar 1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim. Benim sıkıntım eşim maalesef. Biz çok severek evlendik ailesiyle ilgili hiç bir problemim yok. Eşim taksici ve çok geç saatlere kadar çalışıyor evlenmeden önce sordumda böyle olmayacağını evlendikten sonra daha farklı olacağını söyledi söz verdi güvendim ama öyle olmadı haftasonumuz bile yok maalesef. Bir diğer sıkıntım ise kıyafet almak için para istediğimde benimle kavga ediyor bütün konularda böyle. Ben pazar paralarını biriktirip altın yapıp kenara atıyorum 100 verdiyse 50 lira harcıyorum kenara atıyorum 100 lira istedim diye israfçısın dedi ve bütün borçlarını saydı. Markete gideriz sinirli sinirli alır birşey aldımda 100 kere sorar bunu niye aldın diye. Kışın mutfağın kapısını bile kitlemiştir gidip de kaloriferi açmıyım diye. Aileme söyledim hamile kalmadan önce çık gel kızım dediler hamile olduğumu öğrendim ne yapmalıyım

Valla bizdede altına para yatıyorrum diye sanki kumar oynuyormusum gibi muamele görürdüm kıyafet al ye iç der eşim sizde öyle yapın ayrıca çok problem yapıyorsa parayı parası yoktur ödemesi çoktur bunları beraber aşıcaksınız

Şu durumda yapacak pek bir şeyiniz yok. Evliliği yoluna koymadan çocuk yapmışsınız. Çalışın desek çalışamam hamileyim diyeceksiniz. Adam cimri huyu değişmez. Ne yapacaksınız, hiç bir şey. Katlanıp yaşayacaksınız öyle.
Bugün allaha ağlayarak dua ettim ve bugün bir işe başvurdum home office için görüşmeye çağırdılar yarın gidicem inşallah olur. Ben 9 yıl öncede büyük kaza geçirdim 3 kere ameliyat geçirdim. Doğumum riskli birde demiyor ki üzmeyeyim yanlız bırakmayayım. Doktor yüzüne söyledi ölüm riski var diye. Hiç umruna değil

Bugün allaha ağlayarak dua ettim ve bugün bir işe başvurdum home office için görüşmeye çağırdılar yarın gidicem inşallah olur. Ben 9 yıl öncede büyük kaza geçirdim 3 kere ameliyat geçirdim. Doğumum riskli birde demiyor ki üzmeyeyim yanlız bırakmayayım. Doktor yüzüne söyledi ölüm riski var diye. Hiç umruna değil
Kendini düşünmeyeni başkası niye düşünsün arkadaşım? Madem ölüm riskin var ne demeye hamile kaldın? Sen ölüp gitsen doğumda o çocuk ne olacak? Bu adam mı bakacak ona sence? Neden bu kadar düşünmeden hareket ediyorsunuz?

Valla bizdede altına para yatıyorrum diye sanki kumar oynuyormusum gibi muamele görürdüm kıyafet al ye iç der eşim sizde öyle yapın ayrıca çok problem yapıyorsa parayı parası yoktur ödemesi çoktur bunları beraber aşıcaksınız
Yok yemiceksinde içmiceksinde gezmiyeceksinde. Parası olmasa zaten istemem.

Kendini düşünmeyeni başkası niye düşünsün arkadaşım? Madem ölüm riskin var ne demeye hamile kaldın? Sen ölüp gitsen doğumda o çocuk ne olacak? Bu adam mı bakacak ona sence? Neden bu kadar düşünmeden hareket ediyorsunuz?
Her ihtimale karşın Hamile kalmadan önce gerekli tetkikleri yaptırdım. Kadın hastalıklarına gidip bir sıkıntı olurmu olmazmı diye gittim. Hiç bir problem olmicagını hamile bile kalsan risk yok dediler. Bir kere dikkatsizliğimden hamile kaldım. Şimdi ise tam tersini söylüyorlar.

Kışın mutfağın kapısını bile kitlemiştir gidip de kaloriferi açmıyım diye.
Kış dediğinize göre ortalama 3 4 ay önce falan..
Size bu eziyeti yapan adama neden bile isteye çocuk verdiniz. Adam cimriliğin farklı bir boyutunda.

Her ihtimale karşın Hamile kalmadan önce gerekli tetkikleri yaptırdım. Kadın hastalıklarına gidip bir sıkıntı olurmu olmazmı diye gittim. Hiç bir problem olmicagını hamile bile kalsan risk yok dediler. Bir kere dikkatsizliğimden hamile kaldım. Şimdi ise tam tersini söylüyorlar.
E olmayan ölüm tehlikesine mi üzülmedi eşiniz? Bir dediğiniz diğerini tutmuyor.

Neyse ben sizi anlamıyorum sanırım. Hayırlısı olsun diyeyim gideyim. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.

Kış dediğinize göre ortalama 3 4 ay önce falan..
Size bu eziyeti yapan adama neden bile isteye çocuk verdiniz. Adam cimriliğin farklı bir boyutunda.
Bir kere dikkatsizliğimden oldu birde Rabbım verdiyse vardır bir hikmeti diyorum. Ben gidip şimdi çalışsam daha az yorulurum

Hamilesin diye bu adama katlanmak zorunda değilsin. Ailen gel demiş zaten.
Ailem hala gel kızım diyor. Ama nasıl olur kafamda bir sürü soru işareti var. Kendi annesi babasına söyledim kızdılar eşime kayınpederim o ev senin kendisi gitsin ordan dedi onların hatrı da var

Merhaba hanımlar 1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim. Benim sıkıntım eşim maalesef. Biz çok severek evlendik ailesiyle ilgili hiç bir problemim yok. Eşim taksici ve çok geç saatlere kadar çalışıyor evlenmeden önce sordumda böyle olmayacağını evlendikten sonra daha farklı olacağını söyledi söz verdi güvendim ama öyle olmadı haftasonumuz bile yok maalesef. Bir diğer sıkıntım ise kıyafet almak için para istediğimde benimle kavga ediyor bütün konularda böyle. Ben pazar paralarını biriktirip altın yapıp kenara atıyorum 100 verdiyse 50 lira harcıyorum kenara atıyorum 100 lira istedim diye israfçısın dedi ve bütün borçlarını saydı. Markete gideriz sinirli sinirli alır birşey aldımda 100 kere sorar bunu niye aldın diye. Kışın mutfağın kapısını bile kitlemiştir gidip de kaloriferi açmıyım diye. Aileme söyledim hamile kalmadan önce çık gel kızım dediler hamile olduğumu öğrendim ne yapmalıyım
Almayın hiç bir şey almayın yemekte yapmayın, masraf olmasın canım peynir ekmek yeriz diyin bakalım o zaman ne olacak
Para harcamadan her istedikleri önüne gelsin isteyen insanlara aynı parayı verip liste yapıp alışverişe yollamak lazım
Mutfağı kitlemek ne ya cimriliğin hangi boyutu

Bi diyorsun ki dikkatsizliğimden oldu bi diyorsun ki hamile kalmadan önce bütün tetkikleri yaptırdım. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.

Mutfak kapısı kitlemek mi? Diyecek bişey bulamadım.

Geç saatlere kadar çalışması normal, sonuçta ekmek parası.
Ama sonraki yaptığı olaylar, korkunç. Hamilesiniz diye bu adama katlanmak zorunda değilsiniz. Kaloriferi açmayın diye mutfağı kitleyen biriyle evli kalmanız gerçekten hata.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, umarım kendiniz ve bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz

Back