Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Fikirlerinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi Mrhba
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Bence doktorunun soylediklerini cok kulak ardi etme canim. 3.14 amh ile olmadi 5 yildir, tup yaptik. Tek etken amh degil ama en buyuk etken oAmh değerim 0.71 doktor hemen tüp Bebek diyor ama ben o kadar umutsuz olduğumu düşünmüyorum benden çok daha düşük olup doğal yollarla kalanlar var böyle kalanlar bana yardımcı olabilir mi kalite artırmak için ne yediniz nelerle beslendiniz?
Daha düşük değerde olup bitkisel tedavi yapıp çok gebelik yaşayan var şansımı biraz denesem çok mu geç kalmış olurumBence doktorunun soylediklerini cok kulak ardi etme canim. 3.14 amh ile olmadi 5 yildir, tup yaptik. Tek etken amh degil ama en buyuk etken o
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Yaş önemli bu noktada. Acikcasi ben cok inanmiyorum bitkisel kurlere vs eger ciddi ciddi faydasi olsa bunca insani okadar zor sureclere sokmadan kürlere yonlendirirdiler. Eger yasin gencse bi sure dene ama cokta uzun tutma bu sureyi. Malum biz kadinlar her ay yumurta kaybediyoruz zaman aleyhimize isliyor. Tup bebektede en avantajli yaslar 30 oncesiDaha düşük değerde olup bitkisel tedavi yapıp çok gebelik yaşayan var şansımı biraz denesem çok mu geç kalmış olurum
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Denemeye devam edin bu esnada detayli incelemeleri yaptirin bi rahim filmi cektirin esin urolojiye muayene olsun sperm testi yaptirsin bu da cok onemli zaten bunlar biraz zaman alacaktir. Oyle pat diye tedaviye baslama. Hem tedaviye basliycakmis gbi on hazirliklarini yap hemde deneyecegin kurleri o arada dene. Tedaviye baslayacagin zamanda gerekli tahlillerin vs elinde olurYani hemen tüp bebek olayına girmek istemedim en azından bir iki ay deneyip öyle mi ugrassam çünkü bir gebelik oldu 6 haftalıkken kalbi atışı olmadı
27 yaşındayım canım benYaş önemli bu noktada. Acikcasi ben cok inanmiyorum bitkisel kurlere vs eger ciddi ciddi faydasi olsa bunca insani okadar zor sureclere sokmadan kürlere yonlendirirdiler. Eger yasin gencse bi sure dene ama cokta uzun tutma bu sureyi. Malum biz kadinlar her ay yumurta kaybediyoruz zaman aleyhimize isliyor. Tup bebektede en avantajli yaslar 30 oncesi
Hepsi yapıldı onların eşimde ileri hareket hizjnsa sorun vardı onda tedavi oldu yükselme var sadece hsg filmi kaldı benim onuda cektirecektik erken adet oldum kaldı bitince inşaallahDenemeye devam edin bu esnada detayli incelemeleri yaptirin bi rahim filmi cektirin esin urolojiye muayene olsun sperm testi yaptirsin bu da cok onemli zaten bunlar biraz zaman alacaktir. Oyle pat diye tedaviye baslama. Hem tedaviye basliycakmis gbi on hazirliklarini yap hemde deneyecegin kurleri o arada dene. Tedaviye baslayacagin zamanda gerekli tahlillerin vs elinde olur
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Tam zamani dedigim gibi sans vermek istiyosan kurlere icinde kalmasin ama cokta uzatma. Ben 30 olucam 25ten beri bu surecteyim hic bu kadar uzayacagini tahmin etmemistim yaptiracaz olacak bitecek zannediyodum27 yaşındayım canım ben
Evet maalesef o sürede var sizin tutmadı mi yoksa tutup düşük mu olmuştuTam zamani dedigim gibi sans vermek istiyosan kurlere icinde kalmasin ama cokta uzatma. Ben 30 olucam 25ten beri bu surecteyim hic bu kadar uzayacagini tahmin etmemistim yaptiracaz olacak bitecek zannediyodum
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Onuda cektirene kadar 1 ay gecer e zaten hsg den sonraki ay gebelik ihtimali artiyor o ayi iyi degerlendirin diyolar oldu sana 2 ay olmadi bi kac ay daha kurleri denersin. Umarim tedaviye hiiic gerek kalmazHepsi yapıldı onların eşimde ileri hareket hizjnsa sorun vardı onda tedavi oldu yükselme var sadece hsg filmi kaldı benim onuda cektirecektik erken adet oldum kaldı bitince inşaallah
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Tuttu dusuk oldu. Ameliyat oldum dogal gebelik oldu o da dustu bu aralarda bi sure beklemek gerekti. Sonra tedaviye baslandi cesitli sebeplerden iptal edildi vs vs cok cikiyor hesapta olmayan aksiliklerEvet maalesef o sürede var sizin tutmadı mi yoksa tutup düşük mu olmuştu
İnşallah ya bir düşüğüm var zaten 4 ay önce oldu tekrar aynı telaşa girmek yoruyor birde bu değer düşük çıktı aslında rahim ultrason baktı doktor kist herhangi birşey yok yumurta da saymıştı amh de bakalım diyince böyle olduOnuda cektirene kadar 1 ay gecer e zaten hsg den sonraki ay gebelik ihtimali artiyor o ayi iyi degerlendirin diyolar oldu sana 2 ay olmadi bi kac ay daha kurleri denersin. Umarim tedaviye hiiic gerek kalmaz
Hiç bir zaman hesapladifimiz gibi olmuyor ki inşallah sizinde daha fazla uzatmadan olurTuttu dusuk oldu. Ameliyat oldum dogal gebelik oldu o da dustu bu aralarda bi sure beklemek gerekti. Sonra tedaviye baslandi cesitli sebeplerden iptal edildi vs vs cok cikiyor hesapta olmayan aksilikler
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Bakilmasi gerekiyor zaten amh degeri tedavide belirleyici rol oynuyor. Rahim filminde tuplere bakacaklar tikaniklik var mi diye ilk firsatta cektir onudaİnşallah ya bir düşüğüm var zaten 4 ay önce oldu tekrar aynı telaşa girmek yoruyor birde bu değer düşük çıktı aslında rahim ultrason baktı doktor kist herhangi birşey yok yumurta da saymıştı amh de bakalım diyince böyle oldu
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Suan hamileyim 9 hafta bitmek uzere. 2 dusukten sonra baya zor bi surec her an panikle geciyor. Simdiki aklim olsa bukadar vakit kaybetmezdim. Yas gidiyor sans azaliyor maalesefHiç bir zaman hesapladifimiz gibi olmuyor ki inşallah sizinde daha fazla uzatmadan olur
Evet onun için bakalım dedi sanırım birde FSH bakacak amh düşük olunca o yüksek oluyormuş ya senin de mi değer düşük ondan mı tüp bebek denedinizBakilmasi gerekiyor zaten amh degeri tedavide belirleyici rol oynuyor. Rahim filminde tuplere bakacaklar tikaniklik var mi diye ilk firsatta cektir onuda
Maşallah maşallah rabbim birdaha o acıyı yasatmadan size bağışlasın o duyguyu biliyorum çok korkutucuSuan hamileyim 9 hafta bitmek uzere. 2 dusukten sonra baya zor bi surec her an panikle geciyor. Simdiki aklim olsa bukadar vakit kaybetmezdim. Yas gidiyor sans azaliyor maalesef
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Benim amh normal 3 civarindaydi. Esimin ileri hareketli sorunj vardi cozuldu. Benimde sol yumurtaligimda minik cikolata kistim var sanirim engel olan da o e bide rahimde perde vardi bu da dusukleri tetikliyomus. Perdeyide hallettik umarim dusuk olmaz dahaEvet onun için bakalım dedi sanırım birde FSH bakacak amh düşük olunca o yüksek oluyormuş ya senin de mi değer düşük ondan mı tüp bebek denediniz
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Amin canim kimseye yasatmasin saglikla hayirla evlat nasip etsin insallahMaşallah maşallah rabbim birdaha o acıyı yasatmadan size bağışlasın o duyguyu biliyorum çok korkutucu