Fikirlerinize ihtiyacim var

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
221
56
298
30
Kizlar plaj semsiyem kirildi ruzgarda daha yeoye i nasil yapabilirim fikirlerinize ihtiyacim var kirilen yerin resmini yuklucem yuvaelak yerin kenari kirildi silikonla yapistirmayi denedim tutmadi P_20180803_195652.webp P_20180803_195659.webp

Allah aşkına bunu gerçekten ciddi soruyorum dertmi ettiniz?? Yenisini alamiyormusunuz ... Dipnot: silikonla yapistirsaniz bile rüzgar yine yapistirilan yerden kırar onu çözüm Yenisi....

Allah aşkına bunu gerçekten ciddi soruyorum dertmi ettiniz?? Yenisini alamiyormusunuz ... Dipnot: silikonla yapistirsaniz bile rüzgar yine yapistirilan yerden kırar onu çözüm Yenisi....
evet dert ettim ev gecindiriyoruz sonucta o kadrda ucuz bi urun deil yeni aldigim seyi tekrardan yapip kullanmak istiorum bunde ne var fikriniz yoksa yorum yapmayabilirsinz illa bu sayfaya cook buyil dertleri olanmi yaziyo ?

evet dert ettim ev gecindiriyoruz sonucta o kadrda ucuz bi urun deil yeni aldigim seyi tekrardan yapip kullanmak istiorum bunde ne var fikriniz yoksa yorum yapmayabilirsinz illa bu sayfaya cook buyil dertleri olanmi yaziyo ?
☺ atarli arkadaşım sakin ol buraya konu actiysaniz iyi yada kötü tüm cevaplara hazır olmalisiniz sizi tatmin edici cevap yazmak zorunda değil hickimse ☺ ayrıca bak dipnotta nedemisim yapistirsaniz bile yine bir ruzgarda gider orası

Gecen hafta bizimkide ayni sekilde kirildi.kirik parcalari bulduysaniz cakmakla isitip yapistirin saglam oluyor

Silikon tutmaz malzemesi ne bilmiyorum ama eğer kırılan yer demirse kaynak yaptırabilirsiniz.Plastikse eritip birbirine tutturabilirsiniz.

Back
X