Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar plaj semsiyem kirildi ruzgarda daha yeoye i nasil yapabilirim fikirlerinize ihtiyacim var kirilen yerin resmini yuklucem yuvaelak yerin kenari kirildi silikonla yapistirmayi denedim tutmadi
Allah aşkına bunu gerçekten ciddi soruyorum dertmi ettiniz?? Yenisini alamiyormusunuz ... Dipnot: silikonla yapistirsaniz bile rüzgar yine yapistirilan yerden kırar onu çözüm Yenisi....
Allah aşkına bunu gerçekten ciddi soruyorum dertmi ettiniz?? Yenisini alamiyormusunuz ... Dipnot: silikonla yapistirsaniz bile rüzgar yine yapistirilan yerden kırar onu çözüm Yenisi....
evet dert ettim ev gecindiriyoruz sonucta o kadrda ucuz bi urun deil yeni aldigim seyi tekrardan yapip kullanmak istiorum bunde ne var fikriniz yoksa yorum yapmayabilirsinz illa bu sayfaya cook buyil dertleri olanmi yaziyo ?
evet dert ettim ev gecindiriyoruz sonucta o kadrda ucuz bi urun deil yeni aldigim seyi tekrardan yapip kullanmak istiorum bunde ne var fikriniz yoksa yorum yapmayabilirsinz illa bu sayfaya cook buyil dertleri olanmi yaziyo ?
☺ atarli arkadaşım sakin ol buraya konu actiysaniz iyi yada kötü tüm cevaplara hazır olmalisiniz sizi tatmin edici cevap yazmak zorunda değil hickimse ☺ ayrıca bak dipnotta nedemisim yapistirsaniz bile yine bir ruzgarda gider orası