• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz ?

Vaveyylla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
2.083
3.939
83
Merhaba hanımlar

Yeni hamileyim ve taşınmak zorundayım.
Kirada oturuyorum ve yine kiraya çıkıcaz.
Şu an oturduğum ev çok büyük 150 m2 civarı ve ben büyük evin temizliğinden bıkmış durumdayım.
Salonumda çok şık koltuklarım vitrinim ve taşlı aksesuarlarım var. Sorsanız senede 2 kere kapısını ya açarız ya açmayız. Özel misafir geldiğinde kullanılıyor. Normal yakınlarımız geldiğinde oturma odasında oturuyoruz. Evlenirken annem ve ablamın etkisinde kaldığım için böyle bi oda yaptım. Aslında vitrin vs hiç istememiştim rahat kullanışlı koltuklar ve tv modüleri almaktı hayalim.
2+1 kullanışlı bi ev şu anki hayalim . Ama bunun için salonu iptal etmem gerekiyor. İlerde pişman olmaktan korkuyorum.Çevremdekiler aa güzelim koltukları neden sattın hiç kullanmadın diyecek. İnsanları takma diyeceksiniz ama olumsuz eleştirilerden etkilenen bir insanım.
Salondaki koltuklarım bembeyaz günlük de kullanamam.
Sizce napmalıyım?
Koltukları ve vitrini satabileceğim bir yer var mı?

Satmayin ya, madem verdiniz o kadar parayı. Şimdi almaya kalksaniz dünya pahasi.. 3+1e çıkın, bir odasını ardiye yapın. Kalan odaları istediğiniz gibi kullanın. Ama satmayin, bosverin. 1 2 seneye kesin istemediginize ikna olunca satarsiniz dilerseniz.

Satmayin ya, madem verdiniz o kadar parayı. Şimdi almaya kalksaniz dünya pahasi.. 3+1e çıkın, bir odasını ardiye yapın. Kalan odaları istediğiniz gibi kullanın. Ama satmayin, bosverin. 1 2 seneye kesin istemediginize ikna olunca satarsiniz dilerseniz.
Bende çok kararsızım. 3+1 evler çok pahalı ve salon koltuklarım çok büyük. Açıkcası kullanmadığım oda için büyük bir ev tutup her ay fazla para ödemek te enayilik gibi geliyor. Hiç kullanmadığımız bir oda sene de iki kere ağır misafir gelecek diye o kadar para ödemek birde küçük odada tıkılıp kalmak saçma geliyor.
Satabileceğim bir yer bulsam iki koltuk takımımı da satıp yerine bir tane almayı düşünüyorum.

Acaba oturma odamdakileri satıp. Salondaki koltuklarımı daha koyu renge kaplatıp onları mı kullansam kafam çok karışık ya o_O

Salondaki koltukları kaplatma ihtimaliniz varsa onu da düşünün. Oturma odasındaki koltukları yeterli olacak mı sizin için ? Yılda bir iki kez gelen misafir için ayrı odanın olması çok çok mantıksız zaten hele bir da o eve kira veriyorsanız. Kaplatılacak bir modelse kaplatır değilse satardım ben olsam.

Letgo da kolayca satılıyor.

Misafir benden degerli mi? Ben kullanmayacagim ama misafir kullanacak :KK53: Misafire ozel oda eskide kaldi.. Salonumu istedigim gibi doserim, misafir de benim oturdugum yerde oturur..

Nekadar esya okadar yuk. Ben olsam bir dakika dusunmem satarim.
Son yillarda esyanin kolesi olmus durumda insanlar.

Fazla esyaya karsiyim.. Onu temizlemeye ayiracagim zamani kendime, esime ayiririm. Az ama kullanisli esyalar ile de gayet şık bir yasam alani olusturulabilir..
Ornegin ben evi dolu gostermek icin vitrin ya da biblo yerine duvar aksesuarlarini tercih ederim. Bi temizlik esnasinda kaldir, indir olmuyor, eline koluna dolanmiyor insanin en azindan. Ve mekan dolu gozukuyor.

Misafir benden degerli mi? Ben kullanmayacagim ama misafir kullanacak :KK53: Misafire ozel oda eskide kaldi.. Salonumu istedigim gibi doserim, misafir de benim oturdugum yerde oturur..

Nekadar esya okadar yuk. Ben olsam bir dakika dusunmem satarim.
Son yillarda esyanin kolesi olmus durumda insanlar.

Fazla esyaya karsiyim.. Onu temizlemeye ayiracagim zamani kendime, esime ayiririm. Az ama kullanisli esyalar ile de gayet şık bir yasam alani olusturulabilir..
Ornegin ben evi dolu gostermek icin vitrin ya da biblo yerine duvar aksesuarlarini tercih ederim. Bi temizlik esnasinda kaldir, indir olmuyor, eline koluna dolanmiyor insanin en azindan. Ve mekan dolu gozukuyor.
Yazdıklarınızın hepsine yürekten katılıyorum. Zamanında başkalarını dinledim aldım. Bir sene bile geçmeden pişman oldum şimdi kara kara düşünüyorum napsam diye. Bencede ev dediğin insanın rahat ettiği huzur dolduğu alanı olmalı. Benim salon saray yavrusu mübarek misafirler gelip oturunca insanlarda geriliyor hiç samimi bir ortam olmuyor 😂

Salondaki koltukları kaplatma ihtimaliniz varsa onu da düşünün. Oturma odasındaki koltukları yeterli olacak mı sizin için ? Yılda bir iki kez gelen misafir için ayrı odanın olması çok çok mantıksız zaten hele bir da o eve kira veriyorsanız. Kaplatılacak bir modelse kaplatır değilse satardım ben olsam.

Letgo da kolayca satılıyor.
Evet kaplatmayı düşünüyorum. Günlük olarak kullananlar var. Şu arkası geniş düğmeli chester model dedikleri var ya heh işte ondan 😂 uzanıp yatınca ne kadar rahat olur bilmiyorum ama alışırız herhalde :KK69:

Merhaba hanımlar

Şu an oturduğum ev çok büyük 150 m2 civarı ve ben büyük evin temizliğinden bıkmış durumdayım.
Salonumda çok şık koltuklarım vitrinim ve taşlı aksesuarlarım var. Sorsanız senede 2 kere kapısını ya açarız ya açmayız. Özel misafir geldiğinde kullanılıyor. Normal yakınlarımız geldiğinde oturma odasında oturuyoruz. Evlenirken annem ve ablamın etkisinde kaldığım için böyle bi oda yaptım. Aslında vitrin vs hiç istememiştim rahat kullanışlı koltuklar ve tv modüleri almaktı hayalim.
2+1 kullanışlı bi ev şu anki hayalim . Ama bunun için salonu iptal etmem gerekiyor. İlerde pişman olmaktan korkuyorum.Çevremdekiler aa güzelim koltukları neden sattın hiç kullanmadın diyecek. İnsanları takma diyeceksiniz ama olumsuz eleştirilerden etkilenen bir insanım.
Sizce napmalıyım?
Benim de evim 3+1 ve 180 m²ve inanılmaz pişmanım asla temizlik yapamıyorum bir yeri yapana kadar bir yer kirleniyor şu an hamilesiniz çocuk doğunca hiç yapamayacaksınız o temizliği koltukları da satın ne gerek var böyle şeylere ki gelen salon da otursun işte ben evimi satıp 2+1 eve çıkmayı düşünüyorum.

Misafir için ayrı oda açılması saçma geliyor bana. Vitrin Pişman olacağınızı sanmıyorum eşya sonuçta elden çıktıktan sonra o kadar da önemli olmadığını fark edeceksiniz bence
Bizim evde büyük kesinlikle az odalı bi ev istiyorum

Bence kaplatmak da pahalı yazık günah.
Koltuk örtüleri ile günlük kullanın.
Özel misafirlere örtüsüz kullanılır.
Satmayın o takımı.
Oturma odası eskimiştir onu elden çıkarın gerekirse.

Merhaba hanımlar

Sizce napmalıyım?
Letgo dan vs satarsın da pısman olma.beyaz almasaydın keske. Benım de 165 m2 evim bu buyukluge alıssıp kucuk eve gecmek zor olur bence. Cocuk Odası yaparsın rahat rahat

Oturma odanı sat gıtsın. Salonu kullan hevesini al 2.ele kım ne para vercek hıc kullanmasanda para etmez cok. Oturma odanı da bebıs odası yaparsın am kesın tasıncan mı

Bence kaplatmak da pahalı yazık günah.
Koltuk örtüleri ile günlük kullanın.
Özel misafirlere örtüsüz kullanılır.
Satmayın o takımı.
Oturma odası eskimiştir onu elden çıkarın gerekirse.
Öyle yapıcam gerekirse oturma odasını satarım herhalde. Örtüyü de hiç sevmiyorum ya

Oturma odanı sat gıtsın. Salonu kullan hevesini al 2.ele kım ne para vercek hıc kullanmasanda para etmez cok. Oturma odanı da bebıs odası yaparsın am kesın tasıncan mı
Taşıncam gibi gözüküyor. Artık içime sinen bi ev bulduğumda evin durumuna göre hareket ederim. Belli olmaz uygun fiyatlı 3+1 denk gelirse hiçbirine gerek kalmaz.

Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri salonu iptal etmek oldu. 5 yıl kadar önce yaptım, oh iyi ki yapmışım.
Yemek masası, konsol, büfe (vitrin) ve koltuklar... hepsini verdim, belediyeyi aradım gelip aldılar.

Onlar yerine istediğim gibi çok büyük olmayan ağaç bir kitaplık, L koltuk ve masaj koltuğu aldım. Bir de TV ünitesi. Milletin totosu benim rahatımdan, keyfimden önemli değil.

Ayrıca misafirlik yemek takımını da günlük olarak kullanıyorum, hem tabak hem de çatal bıçak takımını.

Back
X