Fikirlerinize İhtiyacım Var 🤔

zadehan

Bien, merci.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
502
581
33
Merhaba kızlar. İnşAllah 3 ay sonra bebeğim kollarımda olacak ve ben bi konuda çok kararsız kaldım. Yatak odam da eşyalarımı sıkıştırdığım zaman çift kişilik bir yatak daha girecek kadar yerim kalabiliyor. Ama ben bebeğim için beşik kullanmak istemiyorum. Çift kişilik bir yatak daha almakta saçma olacaktır. Sizden istediğim yavrulu yatak modellerinden arıyorum ama alttan çıkan yavrulu yatağın üsttekiyle birleşen mekanizmalı bi yatak olmasını istiyorum. Ama bunu google'a nasıl aratacağımı bile bulamadım çünkü tüm yavrulu yataklar sadece alttan açılan, biri altta diğeri üstte şeklinde oluyor. Var mı bi model önerebilecek? Bebeğimle birlikte uyumak istiyorum çünkü.

Yatak yanı beşik neden düşünmüyorsunuz? Zaten ilk aylarda birlikte uyumanız tehlikeli.
Bunun dışında rahat bir kanepe bulursanız, o da iş görür bence.
Ya da google'da yavrulu baza diye aratın, bazı yatakların çıkan parçası yukarı doğru kalkıp, çift kişilik yatak gibi oluyor. Neden bebek karyolası almadığınızı merak ettim ama... Bu yavrular hızla büyüyor, dönmeye başlıyorlar filan. Yani normal bir yatak bir çok açıdan tehlikeli.

Yatagin yanina duz bi sekilde yanastirabilecegin kucuk besikler var zaten ilk zamanlarda hep yaninda olucak bebegin gece emicek vs. yavrulu yatak alma bana kalirsa.. hatta bence park yatak al sonrasinda kaldirip biyere koyabilirsin hic olmazsa. 2. bebeginizde kullanabilirsin tekrar ornegin.. bebegin buyudugu zamanda oda yaparsiniz ona soyle 6 aylik oldugu zaman ona ait odasi olur..

anne yanı beşikler de var onları da inceleyin, hatta bizzat giderek yerinde görün

Eklentiler

• 173-5653-565-anne-yani-besik-(46x80-cm)4.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 27
Aradığınız buna benzer bir şey sanırım, bilindik markalarda yavrulu baza diye sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…