• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrrrr :)

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
ben 168 boyundayım ve kılom 70 :S gelinliğim konusunda sizden fıkır ıstıyorum basen problemım var belım ınce kollarımda cok kalın degıl bana nasıl gelınlık onerırsınız:) zarif göstersin istiyorum ayrıca ben kınada sacımı hürrem bakırı istiyorum dagınık salık bir model düşünüyorum düğündede kumral saça topuz düşünüyorum:) karar verelım birlikte bayanlar:)

ben 168 boyundayım ve kılom 70 :S gelinliğim konusunda sizden fıkır ıstıyorum basen problemım var belım ınce kollarımda cok kalın degıl bana nasıl gelınlık onerırsınız:) zarif göstersin istiyorum ayrıca ben kınada sacımı hürrem bakırı istiyorum dagınık salık bir model düşünüyorum düğündede kumral saça topuz düşünüyorum:) karar verelım birlikte bayanlar:)

Merhaba canım, şimdiden hayırlı olsun. Mutluluklar dilerim. Gelinlik konusunda tavsiyeleri verebilirim. Kolların kalın olmadığı için straplez gelinlik tercih et derim. Boynuna da ne takasan yakışır. Hatta inci çok şık duruyor. Diğer yandan belinin ince olması avantajlı belini ortaya çıkartman çok iyi olur bu seni hem daha ince gösterecek hemde daha uzun gösterir. Bunun içinde balık biçimli düşünebilirsin. Yani basenlerine kadar gelinlik otursun basenden sonra kabarmalar olsun ki baseni kapatsın. Düğündede topus düşündüğün için boynun straplarezle hoş görünür. Kapatmaman daha iyidir. Örneğin;
$2013-T~1.JPG $untitled.jpg

Merhaba canım, şimdiden hayırlı olsun. Mutluluklar dilerim. Gelinlik konusunda tavsiyeleri verebilirim. Kolların kalın olmadığı için straplez gelinlik tercih et derim. Boynuna da ne takasan yakışır. Hatta inci çok şık duruyor. Diğer yandan belinin ince olması avantajlı belini ortaya çıkartman çok iyi olur bu seni hem daha ince gösterecek hemde daha uzun gösterir. Bunun içinde balık biçimli düşünebilirsin. Yani basenlerine kadar gelinlik otursun basenden sonra kabarmalar olsun ki baseni kapatsın. Düğündede topus düşündüğün için boynun straplarezle hoş görünür. Kapatmaman daha iyidir. Örneğin;
Eki Görüntüle 817532 Eki Görüntüle 817534

çok tesekkurler canım :) prenses modelım dusunuyorıum aslnda oda belden bollaşıgı ıcın kılolu gosterır dıye korkuyorum :) balık model dusunemem :S basenlerım cok ama resımdekı gıbı bır gelnlk bencede zarif gosterıcek cok tesekur ederm hemen kaydedıcem resımlerı gelınlk arsıvıme :)

çok tesekkurler canım :) prenses modelım dusunuyorıum aslnda oda belden bollaşıgı ıcın kılolu gosterır dıye korkuyorum :) balık model dusunemem :S basenlerım cok ama resımdekı gıbı bır gelnlk bencede zarif gosterıcek cok tesekur ederm hemen kaydedıcem resımlerı gelınlk arsıvıme :)

Ben yanlış söyledim aslında yarı balık model. Yani basene kadar daralacak sadec bu resimlerdeki gibi. Bende senin gibiydim. İlk modeldeki gibi gelinlik giydim. !70 boy 67 kilo ile gelin oldum.

Basen genişliğine takılma canım, zaten daracık balık model giyen çok az. Basen kısmı oturmazdığı sürece sorun olmaz.

Belin ince olması çok önemli bir avantaj, benim de gelinlikçiye söylediğim şey "Belimin inceliğini vurgulayacak bir model istiyorum." oldu hep :9: Kolların çok kalın değil demişsin ama kollar tam ince olmadığı sürece straplesle biraz toplu görünüyor. Hatta fotoğrafçılar da genelde kolu duvakla örter :)) O yüzden dikkati koldan dağıtacak hafif bir kol detayı - özellikle üst kol - daha zarif gösterir diye düşünüyorum.

Bir kaç model ekledim, bakalım beğenecek misin? :34:

$g.jpg

Basen genişliğine takılma canım, zaten daracık balık model giyen çok az. Basen kısmı oturmazdığı sürece sorun olmaz.

Belin ince olması çok önemli bir avantaj, benim de gelinlikçiye söylediğim şey "Belimin inceliğini vurgulayacak bir model istiyorum." oldu hep :KK9: Kolların çok kalın değil demişsin ama kollar tam ince olmadığı sürece straplesle biraz toplu görünüyor. Hatta fotoğrafçılar da genelde kolu duvakla örter :)) O yüzden dikkati koldan dağıtacak hafif bir kol detayı - özellikle üst kol - daha zarif gösterir diye düşünüyorum.

Bir kaç model ekledim, bakalım beğenecek misin? :KK34:

Eki Görüntüle 817652

çok begendım canım ellerıne saglık :) bu senenın vazgecılmezı gıpurler :) bende oyle bısı dusunuyorum ust kısımda straplez nişanlım pek sıcak bakmıyor :)
sana benım ılk beş lıstemdekı gelınlklerı gosterym :) ama ıste alt kısımda kararsızım buda kılomla alakalı :)

bunlar bnm en begendıgım gelınlkler canım bana nekadar uyar orası mechulll :):):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle ilk gelinlik çok zarif ve güzel :))

Tabii ki denemen çok önemli. Ben seçtiğim gelinliği katalogtaki haliyle beğenmemiştim mesela, fotoğrafını beğendiğim model üstümde vasat göründü, beğenmediğim yakıştı :40:

Biraz gelinlikçileri gez, modelleri dene bakalım canım :34:

bence hayatının en özel gününde saç rengin kendininki olmalı canım.

canım gelinlikte basen hiç görünmüyor bence hiç dert etme kabarık oldukları için hiç bir şekilde belli olmuyor :)

Canımcım ben ilk beşteki ilk gelinliği çok beğendim.
Çok zarif ve şık :)

benm boyum uzun bel kısmı çok ince sadece basen biraz fazla ne tarz gelinlikler seçebilirim acaba yardımcı olurmusunuz

benm boyum uzun bel kısmı çok ince sadece basen biraz fazla ne tarz gelinlikler seçebilirim acaba yardımcı olurmusunuz

boyun 170ten fazlaysa ve basenlerin çok geniş değilse balık modeller hoş durabilir ama kabarık model istersen çok yüksekten kabarmaya başlayan modelleri tercih etme çünkü onlar gövdeyi çok kısa gösterir. bence her türlü modelden dene balık modelleri kabarık vs vs. beğendiğin hoşuna giden her modeli dene giymeden anlayamazsın :34: ben gelinlik denerken hiç beğenmediğim modeli bile denedim eteği kat kat gelinlik nasıl durucak diye merak ettiğim için :40:

Buraya 10 larca gelinlik koyabiliriz, yorum yapabiliriz ama sen gidip denemeden hiçbirşeyi anlatamazsın. Git bir sürü gelinlik dene prenses, a kesim, straplez, askılı, kollu, pelerinli, balık, yarı balık. Git dene zaten çok zevkli denemek ve İnan bana deneyinde ne olması gerektiğini hemen anlayacaksın. Ben toplamda 4 gelinlik denedim. Başka da deneme gereği duymadım.

Canım ben de balık model ve kabarık modeller arasında kararsızdım resimlerde balık modellere bakmazdım bile bu arada 1.70boy 57 kiloyum gittim ikisinide dnedim balığı kendşme çok yakıştırdım kabarık beni sanki kilolu gösterdi yakışmadı denemeden anlayamıyosun. $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Back