fikirlerinize ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum

dinimizde kv kp e bakmak diye bişey yoktur
alo diyaneti arayıp eşinizin duyacağı şekilde konuşun
bu arada eşinize ailen şöyle böyle demeyin
senin üzerinde hakları olabilir ama benim yok diyin

kp inize de ev göstermek istediğinde
bu yaptığın bana ters geliyor kusura bakma
kendi tırnaklarımla kazıyarak aldığım evi kimseye de gösteremem nazar değer falan diyin

gerektiğinde hadlerini bildirin kamasın içinizde
arkadaşım bşy sormak istyrm lütfen tarafsızca düşünün nişanlıyken kv. eşimin cebinde benim fotomu görmüş ve parçalamış
aradan zaman geçti bana gülerek dedi ki biliyr musun senin fotonu parçaladım ben hayatımın şokunu yaşadım
bunu nasıl bu kadar pişkin bir şekilde söylüyr diye suratımdan belli etmeye çalıştım ama kör etti görmedi
derken evlendik nikah resimleri çekindik eşimle bende o fotolardan hiç kv. vermedim
çünkü benim fotomu yırtan insana nasıl vereyim sen onu yırttın ben sana nasıl vereyim kardeşim
şimdi arada derki fotolarınız bende yok bana vermediniz yani siz olsanız size bunu yapan birine verir msnz

eee engelle görümceni cok görüsmek tez ayrılık getirir ben de öyle gelin görümce görüsmek şsterdim ama anladım niyetlerni kendimden sildim bi daha istek yolladı kabul etmedim görüsmem zaten bayramdada gitmem 2 senede bi giderim kaynananya sende gitme gidiyosun da ne oluyo sana zerre faydası yok o insanların kocanın anne babası senin hic bisein yanii degistir bu kafayı cok cekmissin zaten
sildim engelledim kalitesizlik akıyor zaten çok aptalım kendime çok kızıyorum allah rızası için ayda bir dedim baktım hata etmişim beni çok aptal yerine koymuşlar görmemişim onlar art niyetle hiç yaklaşmadım ama hata yapmışım

arkadaşım bşy sormak istyrm lütfen tarafsızca düşünün nişanlıyken kv. eşimin cebinde benim fotomu görmüş ve parçalamış
aradan zaman geçti bana gülerek dedi ki biliyr musun senin fotonu parçaladım ben hayatımın şokunu yaşadım
bunu nasıl bu kadar pişkin bir şekilde söylüyr diye suratımdan belli etmeye çalıştım ama kör etti görmedi
derken evlendik nikah resimleri çekindik eşimle bende o fotolardan hiç kv. vermedim
çünkü benim fotomu yırtan insana nasıl vereyim sen onu yırttın ben sana nasıl vereyim kardeşim
şimdi arada derki fotolarınız bende yok bana vermediniz yani siz olsanız size bunu yapan birine verir msnz
tabiki vermem
ve niye vermediğimi aslında hiçbişey haketmediklerini söylerim
ben ev konunuza takıldım
göstertmeyin ya kimseye

tabiki vermem
ve niye vermediğimi aslında hiçbişey haketmediklerini söylerim
ben ev konunuza takıldım
göstertmeyin ya kimseye
yine aynı şeyi yapacaklarına eminim bu sefer daha farklı olacak sürekli evde değilim diyeceğim nazara geldi diyeceğim bakalım ne yapacaklar mantığa bak ya hayırdır evi sen mi aldın da herkesi taşıyrsn bir arkadaş demiş ya el s.k ile gerdeğe girmek aynen öle oluyr valla

yine aynı şeyi yapacaklarına eminim bu sefer daha farklı olacak sürekli evde değilim diyeceğim nazara geldi diyeceğim bakalım ne yapacaklar mantığa bak ya hayırdır evi sen mi aldın da herkesi taşıyrsn bir arkadaş demiş ya el s.k ile gerdeğe girmek aynen öle oluyr valla
kendi kendinize buralarda hiç dolup taşmayın
laf geldi mi gediğine oturtun
eşinize artık gitmeyeceğinizi onun hatrına bayram seyran da gideceğinizi söyleyin
kendi gitmezse kendi bilir
hayat çok kısa

kendi kendinize buralarda hiç dolup taşmayın
laf geldi mi gediğine oturtun
eşinize artık gitmeyeceğinizi onun hatrına bayram seyran da gideceğinizi söyleyin
kendi gitmezse kendi bilir
hayat çok kısa
aynen söyledim zaten ben artık gidip gelmem kimseyide evime geitrmesinler kabul etmiyorum
kendin bilirsin gidip gitmemek de dedim tmm dedi ama o gün geldiğinde yine başlayacak bilyrm
ama bu sefer kararlıyım ne olursa olsun

sildim engelledim kalitesizlik akıyor zaten çok aptalım kendime çok kızıyorum allah rızası için ayda bir dedim baktım hata etmişim beni çok aptal yerine koymuşlar görmemişim onlar art niyetle hiç yaklaşmadım ama hata yapmışım
umarım artık aynı hataları yapmazsın kaynanan geldimi hic ilgilenme gec iceri dusa gir kitap oku kahve ic vs vsvs yada anne sen geldin ama ben cıkıcam isim var de hadi yolun basına kadar bana eslik et de vs vs esinde gitmek istedimi ben gelmiyorum sana güle güle de

umarım artık aynı hataları yapmazsın kaynanan geldimi hic ilgilenme gec iceri dusa gir kitap oku kahve ic vs vsvs yada anne sen geldin ama ben cıkıcam isim var de hadi yolun basına kadar bana eslik et de vs vs esinde gitmek istedimi ben gelmiyorum sana güle güle de
yok artık gelmek istediklerinde mesafemi görecekler zaten hep vardı şimdi daha net görecekler
evi göstermek için geldiklerinde kocam olacak herif o kadar istyrsa kendi kalsın evde göstersin ben o akşam gitmem eve
bakalım ev sahibi olmadan nasıl gezecekler evi.
ayda bir giderim iki aya bir yeter ya sanki mecburmuşum gibi davranıyorlar
bizimde gelinimiz var hep bize dua eder siz nasıl insanlarsınız diye kendi kardeşim gibi görüyrm
bunlar nasıl insanlar ya bir gelini canından ettiler yetmedi

başlarsa başlasın net olun
dün aradılar işte görümcem yemeğe çağıryr mangal yakacakmış . kavga çıktı evde gitmek istemiyorum dedim
baktım kocam ağlayacak sinirinden üzüldüm tmm dedim bir saat oturur kalkarım dedim
evleri biraz uzak dolmuş geçmiyor diye yürüyerek gittik yolda bi de sipariş verdiler şunları
alın diye adres verdi kp. şurdan alın orası iyi diye yolumuzu daha da uzattı mı
gidene kadar resmen ağlayacağım sinirimden zaten yemeğin yarısını biz hazırlamış olduk
adı onlar yemeğe çağırdı oldu ayaklarımız resmen yandı içeri girdik akşam olmuş ne yemek var
ne sofra bizi beklemişler eşimle ikimizn yapmasını eşime hadi başla dedi kp.
şok oldum dedim yürümekten ayaklarımız koptu zavallım bşy demedi kalktı yaptı
çıldırdım resmen hepsi oturdu yedi eşim ortada yok adam onlara yemeğin devamını hazırlıyor

dün aradılar işte görümcem yemeğe çağıryr mangal yakacakmış . kavga çıktı evde gitmek istemiyorum dedim
baktım kocam ağlayacak sinirinden üzüldüm tmm dedim bir saat oturur kalkarım dedim
evleri biraz uzak dolmuş geçmiyor diye yürüyerek gittik yolda bi de sipariş verdiler şunları
gidene kadar resmen ağlayacağım sinirimden zaten yemeğin yarısını biz hazırlamış olduk
adı onlar yemeğe çağırdı oldu ayaklarımız resmen yandı içeri girdik akşam olmuş ne yemek var
çıldırdım resmen hepsi oturdu yedi eşim ortada yok adam onlara yemeğin devamını hazırlıyor
böyle durumlarda bundan sonra çakın lafı hiç acımayın
güya yemeğe çağırdınız herşeyi eşim yaptı biz sizi yemeğe almış olduk diyin

böyle durumlarda bundan sonra çakın lafı hiç acımayın
güya yemeğe çağırdınız herşeyi eşim yaptı biz sizi yemeğe almış olduk diyin
yok zaten artık o sözde davetten sonra benden bekleyemezler
hem malzeme aldıryr hem bize yaptırıyor sonra benim onları evime davet bekliyorlar
ya minnetle yaşayan insanlar nasıl bu kadar kalitesiz insanlarla bir aradayım bilmyrm

iste sende suc ne aldırdıysa al elinden telefonu valla yanımızda para yok cnm ya de yada gittik ver fisi eline görümcenin sen cok susmussun aynı annemi görüyorum sizde kadın kendinin degerini bilmezse erkek hiccccccccccccc bilmezzz yada gittin iceri kocan kalk dediginde eee bizi yemeye cagardılar ya de onlar anlamıyomıu zannediyosun seni kullandıklarını sustugun icin dah cok devam eder böyle valla cok sinirlendim bana asla böyle bisey yapamaz kimse kavga eder cıkarım isin icinden bide koca ailesiyle zaten anlasamıyosun görüsen gelinlere hayret ediyorum huzurum kalmıyo görüstükce neden gidiyim ki benim anam degil babam degill banane dicen oturcan

evet anlat merak ediyorum ne yaptın yemek te oturup güzelce yedin mi kaynanna ne konustu yada görümcenin kocası demedimi kac lira tuttu

ya ben deli eden düzenimi oturttum zor günlerim geride kaldı şimdi şunu düşünüyorlar oğlumuz bize maddi destek versin o yüzden geline iyi görünelim. eşimin yanında benle bir ilgileniyorlar dersiniz ki gerçekten öyle insanlar
ya anlatamıyorum benim allah katında suçum yok ben elim üzerimde de hakları yok niye kendimi bu eziyete tamam diyeyim
eşim gidip gelmiyor görüşmek istediğinde bni zorluyor sen gelmesen ben gitmem diyr ben gitmeyince adam bir yıl gitmiyor
kötü ben oluyrum onu ben engelliyormuşum

allah kahretsin dyrm gidiyrm sonra üzülüyrm eşime diyrm bana destek vermeyenlere bn bşy yapmak istemyrm diyrm
bana ana baba hakkı diyr ana baba hakkıysa üstüne düşeni yap beni bahane etme git gel banane diyrm yakamı kurtaramıyorum
Kararınızdan taviz vermyin sonuna kadar haklısınız gitmek isterse kendisi gitsin 2 3 saat görsün gelsin hem size tonla laf sölemişler istememişler şimdi evinizi alınca onlara noluyo millleti evinize topluyor ki eşinizin yanında size yaranma cabaları filan menfaatçi ve kötü kalpliller

iste sende suc ne aldırdıysa al elinden telefonu valla yanımızda para yok cnm ya de yada gittik ver fisi eline görümcenin sen cok susmussun aynı annemi görüyorum sizde kadın kendinin degerini bilmezse erkek hiccccccccccccc bilmezzz yada gittin iceri kocan kalk dediginde eee bizi yemeye cagardılar ya de onlar anlamıyomıu zannediyosun seni kullandıklarını sustugun icin dah cok devam eder böyle valla cok sinirlendim bana asla böyle bisey yapamaz kimse kavga eder cıkarım isin icinden bide koca ailesiyle zaten anlasamıyosun görüsen gelinlere hayret ediyorum huzurum kalmıyo görüstükce neden gidiyim ki benim anam degil babam degill banane dicen oturcan
karışmak istemedim ama içim içimi yedi annesi babası almak isterse alsın içinde kalsın istemedim
çünkü onlar kadar basit düşünüp hareket etmek istemedim eşime dedim niye demiyorsun siz gidin alın
zaten yürüyeceğiz yolumuzu daha da uzatacaksın adam tmm dedi bende patlamamak için sustum ya sabır dedim
dayanamadım neden bize aldıryorlar dedim enayi mi sanıyrlar yemeğe çağıryr bi de yarısını aldıryr
baktım beni tehdit ediyor kendimi aşağı atarım üzerime gelme dedi
ya benim gibi katı kuralları olan halen görüşmek zorunda kalıyorsa diğer kadınlara bşy diyemem artık
son noktayı koydum istediği kadar gebersinler

sen merak etme onların evlatlarını orta da bırakmaları benım onları istemememden daha günah ,
herkes kendi gühanı çekecek ebnım gunahım seni ilgilendirmiyor , yaa bu görüşme işine bir son verirsin yada ben s... s... düzene sokarım de bir kovmama bakar de

yıllar önce bu cümleyi eşime bende söylemiştim yaa sen söylersin yada ben s.. s.. yola sokarım demiştim bana inanmamıştı , çok güzel yola geldiler , ama kesin ve net olacaksın .

Kararınızdan taviz vermyin sonuna kadar haklısınız gitmek isterse kendisi gitsin 2 3 saat görsün gelsin hem size tonla laf sölemişler istememişler şimdi evinizi alınca onlara noluyo millleti evinize topluyor ki eşinizin yanında size yaranma cabaları filan menfaatçi ve kötü kalpliller
evet ya kadın resmen kocamın yanında ayaklarıma kapanacak
midem bulanıyor resmen bunlardan oyunlarını yediğimi sanıyorlar
AMA ARTIK GÖRECEKLER

sen merak etme onların evlatlarını orta da bırakmaları benım onları istemememden daha günah ,
herkes kendi gühanı çekecek ebnım gunahım seni ilgilendirmiyor , yaa bu görüşme işine bir son verirsin yada ben s... s... düzene sokarım de bir kovmama bakar de

yıllar önce bu cümleyi eşime bende söylemiştim yaa sen söylersin yada ben s.. s.. yola sokarım demiştim bana inanmamıştı , çok güzel yola geldiler , ama kesin ve net olacaksın .
aynen öle yola gelecekler benden uzak olsunlar umurmda değiller ve o uzaklığı görecekler

X