belki bir gun1
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 7 Mart 2017
- 43
- 16
- 36
-
- Konu Sahibi belki bir gun1
ama yok üstüme yapıştı allah bana günah yazıyormuş onları hoş tutmam gerekiyormuş
dediklerini duymamam yaptıklarını görmemem gerekiyormuş
görüşmek istemiyorum ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum
ya ben deli eden düzenimi oturttum zor günlerim geride kaldı şimdi şunu düşünüyorlar oğlumuz bize maddi destek versin o yüzden geline iyi görünelim. eşimin yanında benle bir ilgileniyorlar dersiniz ki gerçekten öyle insanlarDini işine geldiği gibi yönlendirenlere oldum olası tiltim..
Eşiniz böyle birşey dediğinde evlendirmekle de onlar mükellefti o zaman nerdelerdi diyerek anlayacağı dilden konuşun..
Yerden göğe kadar haklısınız !!
Sizi istemeyen birine neden zorla gidesiniz ki..
Tipik Türk Erkeği malesef kazık yer ama yine kıymetlisi onlar olur !!
mesafe iyidir bilyrm hele onları tanıdıktan sonraİyi de günahsa da size
Eşine ne senin günahından kaldı ki onlar onun ana babası
Gitsin o görüşsün
Mesafe iyidir
ya lütfen lütfen biri beni anlasın ben neler yaşadımOnlarin yaptigi günah degilmiymis? Annenin babanin görevi evladinin yuvasini kurmak. Sana ne yapmislar ki üstünde haklari olsun. Esin görüsebilir onun annesi babasi ama sen yabancisin seni gelin olarak istemeyenle görüsmek zorunda degilsin. Ben olsam kesinlikle görüsmem bana bir gelinligi bile layik görmeyenlerle.
yok para işin içinde olduğu için sürekli bizi her hafta görmek istyrlar napyrz ne kazanıyoruz kazandığımız para bileŞu ev gösterme muhabbeti de çok saçma geliyor bana.
Birisi yeni ev alınca hemen gidip içini gezmeler falan.
Benim fikrim bayramdan bayrama da olsa eşin hatırı için görüşülmesi, daha fazla değil.
O arada kalmışlık hissi(eşiniz açısından) çok kötü, huzursuzluk verici, çok iyi biliyorum.
Mesafeli bir şekilde bayram da seyranda sadece gerisine gerek yok, yeter de artar bile.
Dediğim gibi en sevmediğim şeydir benim bir de emrivaki yapıyorlarmış, işten gelip bir de onların misafirlerine göre evi mi ayarlayacağım, tüm kapıları kapatır kilitler, müsait değil odalar derdim, görsün ozaman misafirler.yok para işin içinde olduğu için sürekli bizi her hafta görmek istyrlar napyrz ne kazanıyoruz kazandığımız para bile
onlar için sorun sürekli bir dertteler
eşime diyrm ben kimseyi istemyrm getirmesinler halan amcan kuzenlerin dayın geliyr
ilk iş evi görmeye gidelim yahu evi 1,5 yıl oldu alalı yeter artık özelim kalmadı işten gidince evi
misafire göre ayarlamaktan bıktım
aynen öyle istyrm zaten beni çok zorlamıyor sıkıntı şöyle eğer ayda bir gidilecekse beni de götürmek istyr ben desemki ben gelmek istmyrm sen git desem gitmyrçok kötü yüz yüze bakamaz duruma gelmedikçe ben mesafeli bir şekilde görüşmek gerektiğini düşünüyorum, huzur için. bu da bayramda seyranda yani.
öyle haftada bir damlasınlar, benim evime misafir davet etsinler olmaz.
eşinizle böyle konuşun, yüzyüze bakacak alan tanı bana diyin, yoksa bayramda seyranda da çekerim kendimi geriye deyin. sizin mesafeli duruşunuzu kabul etmek zorunda kalacaktır.
ondan sonra da kafanıza takıp hiç keyfinizi kaçırmayın.
ya ben işteyim aruyorlar işte memleketten şu akraba geldiDediğim gibi en sevmediğim şeydir benim bir de emrivaki yapıyorlarmış, işten gelip bir de onların misafirlerine göre evi mi ayarlayacağım, tüm kapıları kapatır kilitler, müsait değil odalar derdim, görsün ozaman misafirler.
zaten o noktaya geldim iki ay gitmesem hemen laf yayıyorlar gelip gitmyrlar diyeGelen ilk misafire söyleyin ah biz bu evi ne zorluklarla aldık, kayınpeder kefil bile olmadı diye. Bir daha misafir falan getirmezler.