• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikirlerinize ihtiyacım bakarmısın...

FgN.SnR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
92
0
86
34
Sakarya
Konu açıp bosuna kalabalık yapmak istmedim saçlarımız hakkında sorularımız bölümüne yazdım ama kimse yanıtlamadı bende mecburen konu acmak zorunda kaldım : )

Palette altın karamel ve bide açık altın sarısı renkte boya aldım bunları karıstırıp saçlarımı boyamayı düşünüyorum sizce kötü olurmu boyamadan size danışmak istedim.
saçlarımın yarısı kendi rengim olan koyu kahve alt kısımlar biraz daha acık renk.

Cevaplarsanız cok sevirim

Son düzenleme:
Konu açıp bosuna kalabalık yapmak istmedim saçlarımız hakkında sorularımız bölümüne yazdım ama kimse yanıtlamadı bende mecburen konu acmak zorunda kaldım : )

Palette altın karamel ve bide açık altın sarısı renkte boya aldım bunları karıstırıp saçlarımı boyamayı düşünüyorum sizce kötü olurmu boyamadan size danışmak istedim.
saçlarımın yarısı kendi rengim olan koyu kahve alt kısımlar biraz daha acık renk.

Cevaplarsanız cok sevirim

cnm bana turuncumsu olurmuş gibi geldi sen nasıl bir renk elde etmek isttiyosun

turunculugu yogun bır acık karamel olur bence acık altın sarısı yerıne kullu acık sarı karıstırırsan daha guzel bır renk elde edersın

gmztnr ve aysecolluoğlu ikinizede tesekkür ederim fikir verdiğiniz için boyadım güzel oldu benm hoşuma gitti karamel tonlarında daha açık tatlı bi renk :)

Son düzenleme:
canım bende palette tarcın bakırı yaptım avatarımdaki gibi bire bir..herkes bitiyor bu renge.sacım açık kahveydi..kuzenime yaptırdım..harika duruyorr.anlatamammm

Back