• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize bi dost kadar ihtiyacım var.

Eziklikten ölecek bu kızlarımız kocan değil bişeyin değil maddi manevi bişeyi de yok boş beleş birinin nesi değerli. Kim bilir kimle yattı hangi hastalıkları kaptı canınızın da mı değeri yok

merhaba sizden fikir almak istiyorum dışarıdan bakan tarafsız birileri bana yardımcı olabilir diye düşündüm.

4 senelik bir ilişkim var nişanlanma evresi bi ayrılık sonrası tekrar başladım,Çok zorlu günler atlattım.Hayatımdaki kişi maddi olarak ve ailevi destek olarak (üvey annesi sebebiyle nişanlanamamıştık) çok yetersiz aslında maddi boyutu değil beni sarsan manevi bir desteğinin bile olmaması arkasında.

Herşeye rağmen peşinden gittim arkasında durdum ufak tefek birçok sorunumuz oldu atlatıldı benimde oldu hatalarım. Uzun bir süre beklememe rağmen sırf maddiyatı yok ailesi destek olamıyor diye evlilikle ilgli hala bir adım atamadık.Artık patladım umudumu yitirmeye başladığımı dile getirdim. Sonrasında kavga 2-3 hafta kadar sıradan iki arkadaş gibi konuştuk . Aslında sizin fikrinizi asıl almak istediğim yere geldim. Bu zaman içinde uzaklaştık . her pazar görüşürüz normalde bana ablama bodruma gideceğim dediği halde istanbula bvi arkadaşına gittiğini, buradada bir kadınla cinsel ilişki yaşadığını öğrendim,bunu saklamadı öyle benim içime doğdu sanki üstüne gittim çokta beceremez yalanı açıkladı. İşin en acı noktası watsapp erkek arkadaş grubıunda kadınla yanyana fotograf cekilip paylaşması ,muhabbetini çevirmesi. Bana by fotografı çook zorladığım için gösterdi.

Ne özürler diledi fakat ne kadar kabul edilebilir bişey , sadece bi hatamı,nefise yenilmekmi , nedir arkadaşlar ya , affetsem mi , 4 koca sene,emekler,içimdeki sevgi alt üst oldum , yerimde kimse hiçbiriniz olmayın empati yapında demiyorum ama lütfen bi kardeşiniz olarak bana yol gösterin
Yani gidip hadi bir anlik gaflete dustu biroyle birlikte oldu diyecegim ama o fotografi cekip gruba gururla atmasi gercekten kotu. Daha da kotu.olaninne biliyor musun bundan hic utanmayip pisman olmadigi icin hala telefonunda o fotografi sakliyor olmasidir.

Sana bir abla tavsiyesi güzel kardeşim..sakın affetme.bir şans dahi verme haketmiyor.seni ona bagliyan bir yuvan ve bir çocuğun olmuş olsaydı yorum yapmazdim.evliliklerin bitmesine çok üzülüyorum.ama ona seni baglayanin yokki ne düşünüyorsunuz..asla hemde asla affetme.

Zamanında aldatılmış ve galiba şu anda aldatılıyor olan biri olarak açık yüreklilikle söyleyebilirim ki. İster 4 yıl ister 40 yıl olsun. Senin emeğine, sevgine ve sadakatine gram saygısı olmayan bir adamı affetmek yapacağın en yanlış davranış olur. Toplum için falan demiyorum bunu. Kendi özüne, benliğine yaptığın bu saygısızlığı affedip 'mutlu' bir yuva kursan dahi unutamazsın. O sebeple yapma lütfen

Nefsine hakim olamıyorsa ilerdede olmaz. Ve bunu kullanır. Bi kere affetmiştin de felan der. Affetme hakkında hayırlısı olsa bu kadar sıkıntı çekmezdin , bunları yaşamazdın böyle düşün. Ve bu kişi seninle evliliğe adım atmıyor neden çünkü ihtiyacı yok sen sevgi ihtiyacını karşılıyorsun , başkalarıda başka ihtiyaçlarını.... 4 yılı tecrübe gibi gör ve bi an önce uzaklaş bu kişiden. Allah kolaylık versin

Maddi durumundan dolayi evlilik hayalinizi erteliyorsunuz..
Ama karsinizdaki insan! insan demeye bile dilim varmiyor hem kim ne oldugu belli olmayan kadinla birlikte oluyor hem whatsapp grubunda
bunun geyigini yapiyor.Kahri cekilecek gibi degil..
Ayrani yok icmeye .... Lagim faresi!! Devamini getirmeyeyim yoksa ilk ban'imi ban'a ban'a yemek istemiyorum.. :)
Karsiya bir bak yollar ne güzel degill mi? :) diye sor ve yol ver gitsin!!

Back