• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize bi dost kadar ihtiyacım var.

semaylnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
1
0
1
34
merhaba sizden fikir almak istiyorum dışarıdan bakan tarafsız birileri bana yardımcı olabilir diye düşündüm.

4 senelik bir ilişkim var nişanlanma evresi bi ayrılık sonrası tekrar başladım,Çok zorlu günler atlattım.Hayatımdaki kişi maddi olarak ve ailevi destek olarak (üvey annesi sebebiyle nişanlanamamıştık) çok yetersiz aslında maddi boyutu değil beni sarsan manevi bir desteğinin bile olmaması arkasında.

Herşeye rağmen peşinden gittim arkasında durdum ufak tefek birçok sorunumuz oldu atlatıldı benimde oldu hatalarım. Uzun bir süre beklememe rağmen sırf maddiyatı yok ailesi destek olamıyor diye evlilikle ilgli hala bir adım atamadık.Artık patladım umudumu yitirmeye başladığımı dile getirdim. Sonrasında kavga 2-3 hafta kadar sıradan iki arkadaş gibi konuştuk . Aslında sizin fikrinizi asıl almak istediğim yere geldim. Bu zaman içinde uzaklaştık . her pazar görüşürüz normalde bana ablama bodruma gideceğim dediği halde istanbula bvi arkadaşına gittiğini, buradada bir kadınla cinsel ilişki yaşadığını öğrendim,bunu saklamadı öyle benim içime doğdu sanki üstüne gittim çokta beceremez yalanı açıkladı. İşin en acı noktası watsapp erkek arkadaş grubıunda kadınla yanyana fotograf cekilip paylaşması ,muhabbetini çevirmesi. Bana by fotografı çook zorladığım için gösterdi.

Ne özürler diledi fakat ne kadar kabul edilebilir bişey , sadece bi hatamı,nefise yenilmekmi , nedir arkadaşlar ya , affetsem mi , 4 koca sene,emekler,içimdeki sevgi alt üst oldum , yerimde kimse hiçbiriniz olmayın empati yapında demiyorum ama lütfen bi kardeşiniz olarak bana yol gösterin

Şu an aldatan her zaman aldatır . Yarın bigun evlenip caninin yanmasindansa bence şimdi ayirin yolları. Ha bide zaten erkek arkadaşınız pek kendi ayaklari üstünde duran bi tip değil sanırım işiniz zor olur.

çok verici olunca,herşeyini alttan alıp pohpohladıkça nefisleri çıkıveriyor ortaya.nasılsa cepte bu.nefsine yenilmişmiş nefret ederim bu bahaneden.fotoğraf çektirmeyi unutmamış ama.sana yaptığı saygısızlık.kocaman bir saygısızlık.arkadaşlarıyla paylaşıp seni küçük düşürmüş.Boşver 4 değil 44 senede geçse adam olamaz derim.üzdüysem özür dilerim.

Şimdi affetsen yolunu açmış olacaksın.
Şimdi bahanesi de "birbirimizden uzaklaşmıştık" olur kesin.
Senin aldattı dahası birlikte olduğu kadınla whatsapp grubunda dalgasını geçecek kadar adi bi adam bu.
Benimde daha önce 4 senelik ilişkim oldu aldatma falan da yoktu ama bitirdim unuttum bile. Unutuluyor yani merak etme herkes ilişkisine emek veriyor 10 bin kredi çekip 70 bin olarak ödemek ister misin? İstemezsin peki 4 sene için ömrünü mü feda edeceksin aklını başına al.

Ne mi yapayım diyorsun hala da.
Bas bas bağırıyor sen duymuyorsun.
Yol ver gitsin:KK55:

Sana göre 4 sene çok önemliyken, ona göre değilmiş demek ki. Gitmiş aldatmış. Utanmamış da göstere göstere yapmış. Demek ki bi anlık gaflet gibi bişey değil. Hava atmayı vs düşünebiliyorsa seni de düşünecek zamanı olmuştur.
Kesinlikle affetme! Sürekli aldatılarak yaşamak mı istiyorsun?

affet affet. bi kerelik hata ne olacak. sen de sevişebilirdin bi başka erkekle.

Kesinlikle misal- arkadaşa katılıyorum.
Nefsine yenik düşmek için baya bi zamanı harcamış, planlıymış bende, Bodrum’a gitmeyi iptal edip İstanbul’da kalmak ki yalan için taban hazırlanmış, resimler çekilip erkeklerle iğrenç muhabbetler dönmüş ve resim ile sohbet silinmemiş! En ufak bir tartışmada nefsi böyle kayacaksa gerisini bilemiyorum. Şimdiden sadakatsiz, oysa nişanlılık dönemi ne güzel ne özeldir

Sana 4 yıldır yüzük bile takamayan adam(!) başkasına takacağını takmış, hala affedeyim mi diye düşünüyorsun? Neden kendine böyle birini layık görüyorsun ki!

Aldatmayı filan geçtim bu ne midesiz bir adam ki kadınla resim çekilip arkadaşlarıyla malum konu hakkında muhabbet çeviriyor.
Ne işiniz var seviştiğini ele güne haber etmeden duramayan biriyle?

Ben de şu "4 sene emek verdim, şu kadar senelik ilişki" mevzularına tutunmayı anlayamıyorum. 4 sene emek verdiniz diye, bundan sonraki 40 senenizi de çöpe atmayı düşünmek mantıklı mı? Adam aldatmış. Yetinmemiş bunun üstüne iğrenç muhabbetler döndürmüş, sanki yaptığı övünülecek bir şeymiş gibi. Bunlar karakterinin ne kadar bozuk, çürük olduğunu, ne kadar ahlak yoksunu olduğunu ortaya koymuyorsa, başka ne koyar? Neresinden baksanız iğrençlik ya. Böyle şeylerin üstüne sağlam temelli bir evlilik yapılabilir mi sizce?

Sen birisiyle şu evrede sevişsen, nefsime yenildim hata idi boşluğuma geldi desen kabul eder mi ? O zaman kabul etme, ayrıl.Canım kuzu ayrılıyor koyundan unutursun.Seni oyalamaktan başka bir şey yapmamış belli.

merhaba sizden fikir almak istiyorum dışarıdan bakan tarafsız birileri bana yardımcı olabilir diye düşündüm.

4 senelik bir ilişkim var nişanlanma evresi bi ayrılık sonrası tekrar başladım,Çok zorlu günler atlattım.Hayatımdaki kişi maddi olarak ve ailevi destek olarak (üvey annesi sebebiyle nişanlanamamıştık) çok yetersiz aslında maddi boyutu değil beni sarsan manevi bir desteğinin bile olmaması arkasında.

Herşeye rağmen peşinden gittim arkasında durdum ufak tefek birçok sorunumuz oldu atlatıldı benimde oldu hatalarım. Uzun bir süre beklememe rağmen sırf maddiyatı yok ailesi destek olamıyor diye evlilikle ilgli hala bir adım atamadık.Artık patladım umudumu yitirmeye başladığımı dile getirdim. Sonrasında kavga 2-3 hafta kadar sıradan iki arkadaş gibi konuştuk . Aslında sizin fikrinizi asıl almak istediğim yere geldim. Bu zaman içinde uzaklaştık . her pazar görüşürüz normalde bana ablama bodruma gideceğim dediği halde istanbula bvi arkadaşına gittiğini, buradada bir kadınla cinsel ilişki yaşadığını öğrendim,bunu saklamadı öyle benim içime doğdu sanki üstüne gittim çokta beceremez yalanı açıkladı. İşin en acı noktası watsapp erkek arkadaş grubıunda kadınla yanyana fotograf cekilip paylaşması ,muhabbetini çevirmesi. Bana by fotografı çook zorladığım için gösterdi.

Ne özürler diledi fakat ne kadar kabul edilebilir bişey , sadece bi hatamı,nefise yenilmekmi , nedir arkadaşlar ya , affetsem mi , 4 koca sene,emekler,içimdeki sevgi alt üst oldum , yerimde kimse hiçbiriniz olmayın empati yapında demiyorum ama lütfen bi kardeşiniz olarak bana yol gösterin
Asla affetme evlenecek parası yok ama kadınlarla fingirdiyecek parası var.
Bundan eşte olmaz baba da olmaz evlendiginde yine aldatirsa ne yapacaksın zamanında kabul etmistin bunu da kabul ediver diyecek...
Yenilecek yutulacak bir durum değil.

Benim mantığındaki evlenmeden bunu yapanın affetmek için bir sebep yok
Daha senle evlenmemiş her sıkıntı da başka kadının kollarına mı koşacak o zaman evlenince

Back