Gelinlik Modelleri Fikirleriniz?

esoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
99
0
36
İstanbul
Bu gelinliği straplez düşünün, kollar iptal ve sırt dekoltesi tabi ki bu kadar değil, kapaklı.
Nasıl sizce?

Eklentiler

• $AKAY.jpg
    $AKAY.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 66
Bence çok fazla benzeri olan bir gelinlik..100 gelinliğin 80 inin eteği bununla aynı..2011 etek trendlerinde çiçek çok fazla var..Toplamalı olmayıp çiçekli kumaştan yapılmış birşey daha orijinal olur bence..Yine de sen bilirsin..

yorumlar için teşekkürler...
Pistachio, yorumunda çok haklısın, ben de senin gibi düşünüyordum. O yüzden bundan çok daha farklılarına bakarak başladım işe. Hatta asla toplamalı olmasın dedim. Ama gel gör ki hiç birini üstümde beğenmedim, kağıt üstünde bayıldıklarımı bile. Katkat etekleri sevmedim, boyum kaldırmadığı için belki de. Düz inen etekler çok sade durdu. Kalın kumaş toplamalı olanları ben istemedim. Böyle eleye eleye buna karar verdim :) Bu fransız dantel yani yumuşak o yüzden toplamaları hareket verdi eteğe. Hem istediğim gibi abartısız hem hareketli oldu. Amma yazdım :)

:)içine sindiyse sorun yok..Ama ben bu işi yaptığım için çokça değişik model gördüm 2011 için eminim içlerinden sana yakışan mutlaka olurdu..Dediğim gibi en önemlisi senin beğenmiş olman ve içine sinmesi..Ama model olarak düz olupta çok farklı kumaşlarla hareketlenen sınırsız model var bu sene..Ya da yine düz inip kasnak nakışıyla işlenenler de var onlarda çok şık..

Ama straples doğru seçim:)bu sene sadece straples ve tek omuz gelinlikler moda..Askılı hemen hemen hiç yok..Gerçi ben askılıyı özellikle kare yakayı filan daha çok beğenirim ama trendler benden yana değil bu sene:)

Ben biraz da erken almak istedim, sezon başlamadan uygun fiyata alabileyim diye. Almadan danışsam daha iyi olurmuş sanırım ama benim kısmetim buymuş demekki. Teşekkür ederim ... Bu arada benim de straplez takıntım yoktu ama minyon olduğum için sanırım öylesi daha çok yakışıyor. Tek omuzu nişanlığımda kullandığım için istemedim.

Back