• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirleriniz ve yorumlarınıza ihtiyacım var

GokceIlkay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
29
6
38
Haziran'da düğünüm olcak inşallah eşyalarda nasıl olur nasıl durur toparlayım bilemedim ve salonum için tv sehpası ve orta sehpalarda karar veremedim bu yüzden fikrinize ihtiyacım var .Aldığım koltuk takımı perdenin ve avizenin resimlerini ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Koltuğun rengi açık gri bej karşımı gibi bir renk perdenin rengine benziyor. Duvarın rengide çakıl taşı. $15052013566.webp$image_1365364658792849.webp$454076_w640_h640_10505wh.webp

Konu ilgili bölüme taşındı,bilginize..

canım öncelikle hayırlı olsun koltuğun modeli biraz spor biraz klasik gibi avizeni dersen o tümden klasik bir tip perdelerin her tarza uyum sağlayabilecek bir model bence orta sehpanı ve yan sehpalarını krem rengi ve spor tarz al derim orta sehpan engin olandan almalısın yan sehpalarında aynı keza krem rengi olmalı bence tv üniteni ise koyu renk tercih et çünkü diğer eşyaların açık renk

Son düzenleme:
Doğru söylüyosun çok teşekkür ederim bi kısmı geldi eşyalarımın fotolarını çekip yüklicem inşallah :)

Back
X