- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Bilmiyorum ama annem hepBakip da korktuğum için zaten size danisayim dedim. Allahim neler var ya.
Idrar kesesi mi sarkmisti? Peki keseye dokununca idrari geliyor muydu? Benim idrarim da geliyor. Ayy ya Allahim korusun. Cok zor seyler bunlar. Insallah önemli bir sey yoktur.
Sen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah kötü Birşey çıkmaz. Zaten yarın doktora gideceksin azıcık kaldı öğrenmene, burayada yazarsın sonucu.
Bilmiyorum ama annem hep
Ekleyince eline et parçası gelirdi
Ama sende olması imkansız gibi
Çünkü Dr çok çocuk doğurmaktan
Olduğunu söylemişti.iyi düşün iyi
Olsun
evet arkadaşımın ilk gecesinde kanaması olmamıştı ama sonrada hiç olmadı zarı bütün olarak yer değiştirmiş sadece doğumda gitti.wc de falan eline geliyodu ama evlendikten bi sene sonra oldu bu korktu doktora gitti böle söledi doktor.inş. sizinde önemsiz bişeydir,geçmiş olsun şimdiden..
Yazacagim buraya. Eşim daha gelmedigi icin gidemedik. Yarim saate gidecegim insallah.. teşekkür ederim..İnşallah kötü birşey değildir doktordan sonra neymiş buraya da yaz olur mu?
canım ben plastik cerrahide çalışıyorum bu tür şikayetler aldırılmak üzere geliyor plastiğe..senin şimdi yapman gereken önce bi kadın doğum doktoruna görünüp akıntının neden olduğunu netleştirmek sonrasında kadın doğumcununda yönlendirmesiyle plastikte aldırılabilir..çoookk geçmiş olsun..
Cnm.ne oldu .sonuc ne?Yazacagim buraya. Eşim daha gelmedigi icin gidemedik. Yarim saate gidecegim insallah.. teşekkür ederim..
Bi bakalim kadin dogum uzmanim ne diyecek.. ona göre hareket edecegiz tabi.. sagolun..
Bende merak ediyorum inşallah ciddi bir durum değildir. Allah şifa versin Bilgece.Yazacagim buraya. Eşim daha gelmedigi icin gidemedik. Yarim saate gidecegim insallah.. teşekkür ederim..
Bi bakalim kadin dogum uzmanim ne diyecek.. ona göre hareket edecegiz tabi.. sagolun..
vajinal enfeksıyon olabılır...hemen doktoraaaArkadaslar, evet bu su an benim icimi kemiren bir dert, acikcasi okuduklarim dolayisiyla da cok korktum. Sorunuma gelecek olursak.
Bir et parcasi var vajinamin girişinde ve o et parcasina dokununca agri ve aşırı kasintimin ordan kaynaklandigini bugün anladim.
Bu ay hep agri ve kasinti yasadim. Öldüm öldüm dirildim. Kendimi kontrol ettigimde vajinanin girişinin bir et parcasiyla kapali olduğunu gördüm. Yeşilimsi bir akintim da vardi. ( vajinanin girişi açık olmaz mi? )
Nedir bu arkadaslar? Bilen var mi? Doktora gidecegim yarin inşallah ama dedigim gibi korkuyorum ve bilenlerden yardim istiyorum. ..
(Baska bir konuya yorum olarak yazdim ama cevap gelmedi)
Cnm.ne oldu .sonuc ne?
Bende merak ediyorum inşallah ciddi bir durum değildir. Allah şifa versin Bilgece.
vajinal enfeksıyon olabılır...hemen doktoraaa
Ayy cnm.bende simdi seni dusunuyordum.baktim birsey yazmamissin.korktum kotu birsey mi oldu diye.oh cok sevindim.
Kizlar vajinal muayeneden sonra asiri karin agrisi olur mu? Cok feci sekilde sancim var. Adet sancisi gibi... Bilen var mi?
dün bakmıştım biraz konuna,o et parçasıda mantarmış değilmi?
dar derken hepmi böyleymiş,yoksa mantardan mı kaynaklanmış
adetim yaklaştı diyorsun belki sancın ondandır.
vajinal muayene kimisini tahriş edebilir ama aşırı karın ağrısı yaparmı bilmem
basit bişey sonuçta ağrı yapmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?