Fikirleriniz lazim kızlar. .

Bilmiyorum ama annem hep
Ekleyince eline et parçası gelirdi
Ama sende olması imkansız gibi
Çünkü Dr çok çocuk doğurmaktan
Olduğunu söylemişti.iyi düşün iyi
Olsun

Sen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah kötü Birşey çıkmaz. Zaten yarın doktora gideceksin azıcık kaldı öğrenmene, burayada yazarsın sonucu.

Teşekkür ederim. Evet insallah kötü bir sey yoktur. Zaman gecmiyor. Ne uyku kaldı ne bi şey. Bi de siskinlik var ön tarafta. Bakalim doktor ne diyecek...

Bilmiyorum ama annem hep
Ekleyince eline et parçası gelirdi
Ama sende olması imkansız gibi
Çünkü Dr çok çocuk doğurmaktan
Olduğunu söylemişti.iyi düşün iyi
Olsun

Himm, yok benim çocuğum yok zaten. Ama istiyorim. Insallah önemli bir sey yoktur. Cok teşekkür ederim cevabiniz icin. Annenize de cok gecmis olsun.

evet arkadaşımın ilk gecesinde kanaması olmamıştı ama sonrada hiç olmadı zarı bütün olarak yer değiştirmiş sadece doğumda gitti.wc de falan eline geliyodu ama evlendikten bi sene sonra oldu bu korktu doktora gitti böle söledi doktor.inş. sizinde önemsiz bişeydir,geçmiş olsun şimdiden..

Teşekkür ederim. Benim kanamam falan olmuştu. . Sorun o değildir de bakalım neymiş. .

canım ben plastik cerrahide çalışıyorum bu tür şikayetler aldırılmak üzere geliyor plastiğe..senin şimdi yapman gereken önce bi kadın doğum doktoruna görünüp akıntının neden olduğunu netleştirmek sonrasında kadın doğumcununda yönlendirmesiyle plastikte aldırılabilir..çoookk geçmiş olsun..

İnşallah kötü birşey değildir doktordan sonra neymiş buraya da yaz olur mu?
Yazacagim buraya. Eşim daha gelmedigi icin gidemedik. Yarim saate gidecegim insallah.. teşekkür ederim..

Bi bakalim kadin dogum uzmanim ne diyecek.. ona göre hareket edecegiz tabi.. sagolun..

Yazacagim buraya. Eşim daha gelmedigi icin gidemedik. Yarim saate gidecegim insallah.. teşekkür ederim..

Bi bakalim kadin dogum uzmanim ne diyecek.. ona göre hareket edecegiz tabi.. sagolun..
Bende merak ediyorum inşallah ciddi bir durum değildir. Allah şifa versin Bilgece.

vajinal enfeksıyon olabılır...hemen doktoraaa

Cnm.ne oldu .sonuc ne?

Bende merak ediyorum inşallah ciddi bir durum değildir. Allah şifa versin Bilgece.
vajinal enfeksıyon olabılır...hemen doktoraaa

Doktora gittim. Aşırı mikrop kapmissin. Cok iltihap var dedi. Nasil iliskiye giriyorsun cok dar dedi. Bundan aci cekiyorsundur dedi. Idrar testi istedi. Verdim. Mantar dedi ve ilaclar verdi. Eğer gecmezse tekrar gel bu sefer baska bir yöntem uygulayacagiz dedi.
Cok şükür o kadar buyutulecek bir durum değilmiş. Adetin 3.günü de yumurtalik takibi için gidecegim.
Sagolun arkadaslar.. hepinize çok teşekkür ederim..

Ayy cnm.bende simdi seni dusunuyordum.baktim birsey yazmamissin.korktum kotu birsey mi oldu diye.oh cok sevindim.

Ayy cnm.bende simdi seni dusunuyordum.baktim birsey yazmamissin.korktum kotu birsey mi oldu diye.oh cok sevindim.

Allah razi olsun cok teşekkür ederim. Ama cok zordu. Öyle sancim varki. Ve kanamam da baya oldu..
Ahh bu kadinlar ne eziyetler cekiyor.
Hakikaten cennet annelerin ayaklari altinda...

Kizlar vajinal muayeneden sonra asiri karin agrisi olur mu? Cok feci sekilde sancim var. Adet sancisi gibi... Bilen var mi?

Kizlar vajinal muayeneden sonra asiri karin agrisi olur mu? Cok feci sekilde sancim var. Adet sancisi gibi... Bilen var mi?

dün bakmıştım biraz konuna,o et parçasıda mantarmış değilmi?
dar derken hepmi böyleymiş,yoksa mantardan mı kaynaklanmış
adetim yaklaştı diyorsun belki sancın ondandır.
vajinal muayene kimisini tahriş edebilir ama aşırı karın ağrısı yaparmı bilmem
basit bişey sonuçta ağrı yapmaz bence.

Evet mantarmis. Hep dar benimkisi.
Bi de daha oncede vajinal muayene oldum ama hic boyle kanamam ve sancim olmamisti.. Adetime daha var yaklasmadi yani.
Bilmiyorum. Su an agrim gecti cok şükür. Ilaclari kullanacagim gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…