Fikirleriniz lazim kızlar. .

arkadaşımın buna benzer problemi olmuştu onun kızlık zarı bozulmamış yer değiştirmiş sadece doktor doğumdan sonra gider demişti gerçektende öyle oldu ,eline geliyodu baya.. aklıma bu geldi ama siğil de olabilir..

Evet, ic dudak kismi. 1 yillik evliyim ve yeni bu ay oldu.
canım ilişki sırasında zorlanma olduysada olabilir.benim ilk evlendiğimiz sıralar kuruluk sorunum vardı.o yüzden olmuştu.kıpkırmızı olmuştu yanıyordu.belkide akıntıyla alakası olmayan bi durumdur o et parçası.akıntının yeşil ve kokulu olması iltihap göstergesi canım.

Cok gecmis olsun.yarin ins.guzel haberlerinizi aliriz.korkmayin,her sey kotu hastalik degildir....
Cok teşekkür ederim. Insallah kötü bir sey degildir.. haber verecegim.
Erkeklerde belirtisi olmasa da tasiyici olabiliyorlar
Cinsel yolla bulasan bir hastalik mi?
Erkekte pek belirti vermez, kadında tehlikelidir.
Sen doktora gidince hpv aşısını da konuş. Yaşın uygun. Birkaç yıl sonra yaptıramazsın. Yaptır kafan rahat olsun.

Evet konusacagim da bu hpv cinsel yolla bulasan bir hastalik mi? Yani esime de baska birinden mi bulasmis olabilir diyorsunuz? Fakat esimin ilk iliskisi benimle oldu.. ( bilemiyorsam da cahilligime verin, su an hic saglikli dusunemiyorum)

Ciddi misiniz? Ilk defa duydum bunu acikcasi. Bakalim doktor ne diyecek. Ama daha önce de kontrole gittim. Herhalde doktor farkederdi..

Evet, akintiyla ilgisi yok bence de. Ama bakalim neymis.

Bartolin kisti olabilir.

Hayir esiniz biriyle oldu diye degil.esinizde siil varsa o bolgede sizede bulasiyor.bu sitede okumustum...

Siğil olması muhtemel, eğer doktorda aynı teşhisi koyarsa, kremle geçiyor, tekrar edebiliyor ama kremle önlemek mümkün. Geçmiş olsun.

Bartolin kisti olabilir.
Nedir bu tam olarak?
Hayir esiniz biriyle oldu diye degil.esinizde siil varsa o bolgede sizede bulasiyor.bu sitede okumustum...

Himm, yok zaten eminim eşimden sadece su et parcasiyla ilgili bir kac saattir internetten yaptigim arastirma beni kansere kadar goturdu ve cok korktum bu yuzden hic saglikli dusunemiyorum, size sorayim dedim. Sagolun kizlar cevaplariniz icin..

Valla 9 yaşındaki yeğenim plajdaki minderden kaptı. Çok pişman olduk onu aşılatmadığımıza. Pis bir illet her yerden bulaşabiliyor. Senin vesilenle söyleyeyim burdan herkese kız çocuklarınıza hov aşısı yaptırın lütfen.

Vajina girişinde bulunan bartolin bezlerinin iltihaplanması. Geçmiş olsun.

Netten bakmayin.ben oglumun vucudunde cikan beyazliga baktimmm..vitiligoya goturdu beni.allah korusun.dr.gittim alakasi yokmus.

Evet, ben de yarin doktoruma sorup yaptiracagim insallah. Inanmiyorum, deniz minderi dediniz de ben denize gitmistim. Baya kalabalikti. Ordan mi kaptim ki acaba?

Evet, ben de yarin doktoruma sorup yaptiracagim insallah. Inanmiyorum, deniz minderi dediniz de ben denize gitmistim. Baya kalabalikti. Ordan mi kaptim ki acaba?
Dur bakalım doktor teşhis koysun da öyle düşün nerden kaptığını.
Siğiller çok büyük olabilir ama genelde et parçası gibi değildir. Pütürlü bir yapısı olur.

Büyüyor, önlem alınmazsa bütün vajinayı bile sarabiliyor, internetten bak diycemde korkarsın, bakma boşuna.
Bakip da korktuğum için zaten size danisayim dedim. Allahim neler var ya.
Canım benim anneminde vardı
Idrar kesesi sarkmıştı ameliyat olmuştu
Tabi bunu ancak Dr bilir geçmiş olsun
Inşallah Önemsiz birşeydir

Idrar kesesi mi sarkmisti? Peki keseye dokununca idrari geliyor muydu? Benim idrarim da geliyor. Ayy ya Allahim korusun. Cok zor seyler bunlar. Insallah önemli bir sey yoktur.

Sen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah kötü Birşey çıkmaz. Zaten yarın doktora gideceksin azıcık kaldı öğrenmene, burayada yazarsın sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…