- 13 Eylül 2014
- 276
- 241
- 133
- 39
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
canım ilişki sırasında zorlanma olduysada olabilir.benim ilk evlendiğimiz sıralar kuruluk sorunum vardı.o yüzden olmuştu.kıpkırmızı olmuştu yanıyordu.belkide akıntıyla alakası olmayan bi durumdur o et parçası.akıntının yeşil ve kokulu olması iltihap göstergesi canım.Evet, ic dudak kismi. 1 yillik evliyim ve yeni bu ay oldu.
Cok teşekkür ederim. Insallah kötü bir sey degildir.. haber verecegim.Cok gecmis olsun.yarin ins.guzel haberlerinizi aliriz.korkmayin,her sey kotu hastalik degildir....
Cinsel yolla bulasan bir hastalik mi?Erkeklerde belirtisi olmasa da tasiyici olabiliyorlar
Erkekte pek belirti vermez, kadında tehlikelidir.
Sen doktora gidince hpv aşısını da konuş. Yaşın uygun. Birkaç yıl sonra yaptıramazsın. Yaptır kafan rahat olsun.
Ciddi misiniz? Ilk defa duydum bunu acikcasi. Bakalim doktor ne diyecek. Ama daha önce de kontrole gittim. Herhalde doktor farkederdi..arkadaşımın buna benzer problemi olmuştu onun kızlık zarı bozulmamış yer değiştirmiş sadece doktor doğumdan sonra gider demişti gerçektende öyle oldu ,eline geliyodu baya.. aklıma bu geldi ama siğil de olabilir..
canım ilişki sırasında zorlanma olduysada olabilir.benim ilk evlendiğimiz sıralar kuruluk sorunum vardı.o yüzden olmuştu.kıpkırmızı olmuştu yanıyordu.belkide akıntıyla alakası olmayan bi durumdur o et parçası.akıntının yeşil ve kokulu olması iltihap göstergesi canım.
Bartolin kisti olabilir.Arkadaslar, evet bu su an benim icimi kemiren bir dert, acikcasi okuduklarim dolayisiyla da cok korktum. Sorunuma gelecek olursak.
Bir et parcasi var vajinamin girişinde ve o et parcasina dokununca agri ve aşırı kasintimin ordan kaynaklandigini bugün anladim.
Bu ay hep agri ve kasinti yasadim. Öldüm öldüm dirildim. Kendimi kontrol ettigimde vajinanin girişinin bir et parcasiyla kapali olduğunu gördüm. Yeşilimsi bir akintim da vardi. ( vajinanin girişi açık olmaz mi? )
Nedir bu arkadaslar? Bilen var mi? Doktora gidecegim yarin inşallah ama dedigim gibi korkuyorum ve bilenlerden yardim istiyorum. ..
(Baska bir konuya yorum olarak yazdim ama cevap gelmedi)
Hayir esiniz biriyle oldu diye degil.esinizde siil varsa o bolgede sizede bulasiyor.bu sitede okumustum...Cok teşekkür ederim. Insallah kötü bir sey degildir.. haber verecegim.
Cinsel yolla bulasan bir hastalik mi?
Evet konusacagim da bu hpv cinsel yolla bulasan bir hastalik mi? Yani esime de baska birinden mi bulasmis olabilir diyorsunuz? Fakat esimin ilk iliskisi benimle oldu.. ( bilemiyorsam da cahilligime verin, su an hic saglikli dusunemiyorum)
Nedir bu tam olarak?Bartolin kisti olabilir.
Hayir esiniz biriyle oldu diye degil.esinizde siil varsa o bolgede sizede bulasiyor.bu sitede okumustum...
Siğil olması muhtemel, eğer doktorda aynı teşhisi koyarsa, kremle geçiyor, tekrar edebiliyor ama kremle önlemek mümkün. Geçmiş olsun.
Valla 9 yaşındaki yeğenim plajdaki minderden kaptı. Çok pişman olduk onu aşılatmadığımıza. Pis bir illet her yerden bulaşabiliyor. Senin vesilenle söyleyeyim burdan herkese kız çocuklarınıza hov aşısı yaptırın lütfen.Cok teşekkür ederim. Insallah kötü bir sey degildir.. haber verecegim.
Cinsel yolla bulasan bir hastalik mi?
Evet konusacagim da bu hpv cinsel yolla bulasan bir hastalik mi? Yani esime de baska birinden mi bulasmis olabilir diyorsunuz? Fakat esimin ilk iliskisi benimle oldu.. ( bilemiyorsam da cahilligime verin, su an hic saglikli dusunemiyorum)
Vajina girişinde bulunan bartolin bezlerinin iltihaplanması. Geçmiş olsun.Nedir bu tam olarak?
Himm, yok zaten eminim eşimden sadece su et parcasiyla ilgili bir kac saattir internetten yaptigim arastirma beni kansere kadar goturdu ve cok korktum bu yuzden hic saglikli dusunemiyorum, size sorayim dedim. Sagolun kizlar cevaplariniz icin..
Netten bakmayin.ben oglumun vucudunde cikan beyazliga baktimmm..vitiligoya goturdu beni.allah korusun.dr.gittim alakasi yokmus.Nedir bu tam olarak?
Himm, yok zaten eminim eşimden sadece su et parcasiyla ilgili bir kac saattir internetten yaptigim arastirma beni kansere kadar goturdu ve cok korktum bu yuzden hic saglikli dusunemiyorum, size sorayim dedim. Sagolun kizlar cevaplariniz icin..
Valla 9 yaşındaki yeğenim plajdaki minderden kaptı. Çok pişman olduk onu aşılatmadığımıza. Pis bir illet her yerden bulaşabiliyor. Senin vesilenle söyleyeyim burdan herkese kız çocuklarınıza hov aşısı yaptırın lütfen.
Büyüyor, önlem alınmazsa bütün vajinayı bile sarabiliyor, internetten bak diycemde korkarsın, bakma boşuna.Ya siğil sivilce gibi olmaz mi? Buyukce bir et parcasi şeklinde olabilir mi ki?
Cok teşekkür ederim.Vajina girişinde bulunan bartolin bezlerinin iltihaplanması. Geçmiş olsun.
Doğru söylüyorsunuz. Netten bakinca en kötü seyi goruyoruz..Netten bakmayin.ben oglumun vucudunde cikan beyazliga baktimmm..vitiligoya goturdu beni.allah korusun.dr.gittim alakasi yokmus.
Dur bakalım doktor teşhis koysun da öyle düşün nerden kaptığını.Evet, ben de yarin doktoruma sorup yaptiracagim insallah. Inanmiyorum, deniz minderi dediniz de ben denize gitmistim. Baya kalabalikti. Ordan mi kaptim ki acaba?
Bakip da korktuğum için zaten size danisayim dedim. Allahim neler var ya.Büyüyor, önlem alınmazsa bütün vajinayı bile sarabiliyor, internetten bak diycemde korkarsın, bakma boşuna.
Canım benim anneminde vardı
Idrar kesesi sarkmıştı ameliyat olmuştu
Tabi bunu ancak Dr bilir geçmiş olsun
Inşallah Önemsiz birşeydir
Dur bakalım doktor teşhis koysun da öyle düşün nerden kaptığını.
Siğiller çok büyük olabilir ama genelde et parçası gibi değildir. Pütürlü bir yapısı olur.
Sen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah kötü Birşey çıkmaz. Zaten yarın doktora gideceksin azıcık kaldı öğrenmene, burayada yazarsın sonucu.Bakip da korktuğum için zaten size danisayim dedim. Allahim neler var ya.
Idrar kesesi mi sarkmisti? Peki keseye dokununca idrari geliyor muydu? Benim idrarim da geliyor. Ayy ya Allahim korusun. Cok zor seyler bunlar. Insallah önemli bir sey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?